Şimdi Ara

Aracım pert oldu, yeni araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konyadan araba alınmaz, 4 senedir konyada yaşayan biri olarak söylüyorum.
  • teşekkürler.
  • achille24 A kullanıcısına yanıt
    Yazık etmeyin paranıza, 8 yaşında kaportası düzgün olmayan bir araç. Üstelik 1 aydır satılmamış. Uzak durulması gereken bir ilan.
  • Sen binici adamsın başkan. Şu lancia deltalara bir bak. Bu fiyata bu modellerde daha donanımlı araç yok galiba.

https://www.sahibinden.com/lancia-delta
    https://forum.donanimhaber.com/lancia-delta-hard-black-inceleme-test-yazisi--124743619
  • 2010 jazz fun' ımız vardı.Pert oldu. Biz yerine polo 1.2 tsi aldık.
    rampalarda jazz bizi kanser ederdi , polo turbo sayesinde iyi :)
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    hocam peki polo , jazz sonrası küçük gelmedi mi?
    ayrıca haklısınız jazz motorundan dolayı seri sürüşlere hiç uygun değil. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: achille24

hiç aklıma gelmedi. bir bakayım hocam.

jazz dan daha iyisi yine bir jazz bence. para yetiyorsa üst model jazzlar güzel. 407 iyi arabadır.2010 altını alma gösterge solması gibi kronik sorunlar var. onun haricinde güzel araç.bakımlarının yapılış olmasına dikkat et.bu çok önemli.ayrıca bakımlar kesinlikle orjinal parça ile yapılmış olsun. pejonun en büyük olayı budur. pejo kullanıcısı olarak orijinal parça ile bakım yapılmamış arabayı almanı tavsiye etmem. ayrıca adam sana bütün bakımları belgeleyebilsin. yoksa çok canın yanar.honda gibi değildir sanayiden çıkamazsın :D citroen i kullanmadım bilmiyorum ama pek çok parça pejo ile ortak. oda aynı mantıktır sanıyorum. skoda yeti alabilirsin lise arkadaşım kullanıyor. memnun.
  • o fiyata istedigin bravoyu pek tabi bulabilirsin. kotulemelere, dalga gecmelere, ayiplamalara, sana saf gozuyle bakmalara aldirmicaksin. cunku kimse bu araclarin degerini bilmiyo. bakimlari normal. nette guzel bir bravo grubu var. tum merakini orda giderebilirsin. ama dedigim gibi ucuz alayim yuksek fiyattan satayim tarzi uyanıklıklara kapalı bir arabadır.
  • quote:

hocam peki polo , jazz sonrası küçük gelmedi mi?
    ayrıca haklısınız jazz motorundan dolayı seri sürüşlere hiç uygun değil. :)

iç mekanda pek küçük gelmedi. Hatta bizimn jazzın eski tarz iç mekanına karşılık dokunmatik ekranlar falan daha alımlı bile geldi.
    Bagaj barizen küçük o konuda sıkıntı yok.
    Poloda ayrıca donanım daha düşük alaşım jant yok sadece 2 HY var ama daha alımlı hissettirdiği aşikar. Enteresandır bizim kazada
    jazzın hiç bir hava yastığı açılmadı. Yani jazzda var ama açılmıyor, poloda zaten yok açılmayacak

Bu da 3 yıl önce araba pert olur mu diye açtığım konu
    https://forum.donanimhaber.com/bu-araba-pert-olur-mu-hasar-ne-kadar-tutar--98423599

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kaza için..
    aynı şekilde benim kazada da airbag açılmadı.
    hatta ben ilk bakışta, 8-10 bin lira arasına bu araç yapılır diyordum.
    ancak yetkili servis 42bin masraf çıkarınca sigorta da aracı perte çıkardı ve ihale ile satışını yaptı.

hocam yukarıda da bahsettim. bir araç buldum. honda civic 2009 model ,premium donanımlı.
    sanırım o aracı alıcam.
    sanırım diyorum çünkü henüz para mı almadım.
    daha temiz ve aklıma yatan bir araç bulursam onu alabilirim. kaporayı yakarım önemli değil.
  • quote:

selam herekese,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-opsiyonlanmistir-temiz-78,000-km-de-2009-civic-premium-496923266/detay/

linkteki aracı opsiyonladım. görmeye gittim. satan kişi de çok efendi dürüst birine benziyor.
    annesinin aracı imiş. görmeye gittiğimde annesi ile konuştuk. her sürtmeyi yetkili serviste yaptırmışlar. tramerdeki 6 kayıt o nedenle. gayet diri görünüyordu araç.

kaskodan paramı alır almaz aracı satın alacağım.

yardım için herkese teşekkür ederim.

Genel olarak konuşmam gerekirse 2 parçadan fazla boyalı arabaya yanaşmazdım, 3 kuruş fazla verip daha makul kabul edilebilir bir araç bakardım, arabaya sonradan yapılan her işlem sıkıntı çıkarmaya müsait, ne kadar iyi boyanırsa boyansın orjinal gibi olmuyor illa sorun çıkarıyor bi yerde

• dostum geçmiş olsun öncelikle.

ben de aynı fiyat bandında araçlar baktım honda civic 1.4 i shift sport aldım. belki yardımcı olurum sana.

manuel olur dersen 2012 sonrası sport civic lere bak. çogunun garantisi bile devam etmekte 50-55 civarına bulabilirsin.
    pejo 508 alabilirsin gayet şık ve nazik bir dizaynı var.
    c5 demiş arkadaş rahatlıkla bulabilirsin.
    ihtiyacınız sedan ise o paraya alınabilecek en mantıklı araç. donanımı da iyi.
    Araç güzel duruyor, km düşük. Ancak 7 parça boya 1 değişen var. Hasar kaydı parça parça var. Binmek için güzel araç, satmak için kötü araç. Ayrıca bu hasarlara göre fiyat bi tık fazla geldi. Siz pazarlığı halletmişsinizdir tabi. Aracı beğendim, dediğim gibi fiyat tek nokta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar.
    baktıkça işler karışıyor. honda ile çarşamba günü eksper için el sıkıştık. ancak araç bakmaya devam ediyorum.
    şu ilan için yorum alabilir miyim. hında civic e kıyasla
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-servis-bakimli-2.sahibinden-499129387/detay
  • quote:

hiç aklıma gelmedi. bir bakayım hocam.

50 bine 2014 model otomatik c4 hem dusuk km hem dizel biraz zor bulursunuz . C4 leri hala piyasası yok diye algi yaratmak tam bir komedi! Bunu c4 sahibi olduğum için söylemiyorum,forum insanina göre sadece golf um piyasası var.

• zaferdurukan kullanıcısına yanıt
    haklısınız, yok zaten.
  • Civic jazza oranla baya fazla yakacaktir ona gore dusunun lpg taktirmayacaksaniz onceki aracinizin 6 lt yaktigi yerde civic 9 10 arasi yakar.fiyat olarak kaca alistiniz o da onemli bu zamandir sarilmadigindan iyi bir indiirm yaptirmis olmalisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Hocam 47 bine anlaştık ama vazgeçecek gibiyim.
    şu araç aklımı çeliyor. yorumunuz nedir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-servis-bakimli-2.sahibinden-499129387/detay
  • Hocam bizim arkadaşta var bu auristen ama 132 beygir gibi gitmeyen bir araç çok hantal hissediyorsun aracı ama kalite olarak düzgün araç civic'e göre bence.9 litre yakıyor istanbulda lpg yok araçta.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.