Şimdi Ara

ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

quote:

en az senin kadar büyümüşümdür. ama sen bu yaşına kadar böyle şeylere inandırdınsa kendini bendende aynı şeyleri bekleme kardeşim. hiç araba görmesek arabanın ne olduğunu bilmesek anlarımda sen yazdığına nasıl inandın onu anlayamadım.

23 yaşında hala ironi nedir bilmiyorsan ben sana yardımcı olamam arkadaşım.. Neyse konu sen değilsin zaten.. Takılıp kaldığın mesaj da ciddiyetle yazılmış bir mesaj değil rahat ol..

ya abi geç ironiyi vs yi sen bana radyo açık oldumu benzinin titreyip motorun içine dağılma olayını açıkla bende öğreneyim.bilmiyorum cidden nasıl oluyor.

radyo calisirken araba sarki ritmine gore kendi capinda bir raks yapar dogal olarakta benzin oturmaya mi geldik diyerek diger parcalari dansa davet etmek icin motora dagilir...

Araç benzinli olsa sizin dediğiniz doğrudur. Size kızan arkadaşın takıldığı nokta o olabilir, çünkü araç dizel ve dizellerde Raks Sistemi henüz Doğuş tarafından getirilmiyor diye biliyorum.

• Ben inanıyorum sana,şöyle yapalım,bir fotoğraf ekle ve sana inanmayanlara kapak olsun.
    Haydi,bekliyoruz.Bu şekilde kimseye birşey anlatamazsın.
    Fotoyu getir,kapağı götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montalbano

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Patladı diyelim. Bu aracın kaskosu mutlaka vardır, muhtemelen sıfır araç klozu da vardır, çok yandıysa pert olur, paranı yada yeni bir aracı alırsın. Senin hatandan dolayı yandıysa da alamazsın. Başka bir sorun var mı?

Benim hatam var mı sorum bu zaten hasar büyük

Sence var mı?anlattığın gibi arabayı çalıştırmaktan başka bir şey yapmadıysan yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 24 Mayıs 2012; 22:27:11 >
  • Geçmiş olsun,

Olay nerede meydana geliyor acaba?

İstanbul mu?
  • quote:

Herhalde oltaya biz geldik.. Ciddi olamaz değil mi Cadillac kardeşimiz??

Konuda olta çok hocam dikkat etmek lazım. Nerden ne geleceği hiç belli olmaz belki ben de atarım şimdi bitane
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

quote:

quote:

en az senin kadar büyümüşümdür. ama sen bu yaşına kadar böyle şeylere inandırdınsa kendini bendende aynı şeyleri bekleme kardeşim. hiç araba görmesek arabanın ne olduğunu bilmesek anlarımda sen yazdığına nasıl inandın onu anlayamadım.

23 yaşında hala ironi nedir bilmiyorsan ben sana yardımcı olamam arkadaşım.. Neyse konu sen değilsin zaten.. Takılıp kaldığın mesaj da ciddiyetle yazılmış bir mesaj değil rahat ol..

ya abi geç ironiyi vs yi sen bana radyo açık oldumu benzinin titreyip motorun içine dağılma olayını açıkla bende öğreneyim.bilmiyorum cidden nasıl oluyor.

radyo calisirken araba sarki ritmine gore kendi capinda bir raks yapar dogal olarakta benzin oturmaya mi geldik diyerek diger parcalari dansa davet etmek icin motora dagilir...

Araç benzinli olsa sizin dediğiniz doğrudur. Size kızan arkadaşın takıldığı nokta o olabilir, çünkü araç dizel ve dizellerde Raks Sistemi henüz Doğuş tarafından getirilmiyor diye biliyorum.

olayı geç çözdüm sağol sinan abi demekki radyo açmıcan araba çalıştırırken

• ARACIM VOLKSWAGENİM `den sonrasını okumadım ne yazmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

ARACIM VOLKSWAGENİM `den sonrasını okumadım ne yazmış?

BOOM olmuş aracı benzinlikte patlamış yanmış , pardon pardon benzinlikten 10 km sonra..
  • Aracın kötü reklamını yapmak amaçlı arabanıza bomba yerleştirilmiş, merak etmeyin yakın zamanda basın aracılığı ile herhangi bir örgüt üstlenir saldırıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

BOOM olmuş aracı benzinlikte patlamış yanmış , pardon pardon benzinlikten 10 km sonra..

Mobilim kardeş olay nasıl cereyan etmiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane bile gecmis olsun diyeniniz olmadı yazık be insanlık ölmüş bir taraftan telefon görüşmesi yapıyorum sizden de bir öneri alırım diye yazdım gülün siz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

BOM olmuş patlamış kardeş, araç sahibi arkadaşta intiharın eşiğindeymiş

Edit : Ciddiyse burada boşa yazmanın alemi yok bir an önce fotoğaf koyun yoksa kısa sürede patlar bu konu..

• quote:

İNŞALLAH HEPİNİZİN ARACI PATLAR BEN SİZE DAHA NE DİYEYİM BİR TAVSİYE ALIRIM DİYE SORAYIM DEDİM NELER DEDİNİZ ARKADASİM ÇEKTİ FOTOGRAFLARI ONDAN ALACAĞIM YÜKLERİM BEBEK GİBİ FOTOGRAF İSTİYORSUNUZ YARDIM EDECEĞİNİZE

PLAKA İSTEYEN ARKADASLAR KREDİ KARTI NUMARAMI DA YAZAYIM İSTEDİĞİNİZ SEYLER VARSA ALIRSINIZ

arkadaşım bak. belki doğru olabilir. ama bu tarz konular burada o kadar çok açılıyor ki ister istemez kimse inanmıyor. resim koy. plaka koy. bakalım. hemen zıplamanın alemi yok.
  • yaw kardeşim bu kadar laf yiyeceğine koy bir resim şapa oturt milleti! sen de rahatla biz de rahatlayalım.
  • Bilgisayar başında rüya görüyor heralde takmayın

Adamın arabası patlamış servisine gidip ne olduğunu araştıracağına gelmiş buraya feryat ediyor

Foto koyarsa bu sözlerimden dolayı özür dileyebilirim ama Shadowgeisti bekliyorum o bu işlerden anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiZeNTe -- 24 Mayıs 2012; 22:42:23 >
  • quote:

1 tane bile gecmis olsun diyeniniz olmadı yazık be insanlık ölmüş bir taraftan telefon görüşmesi yapıyorum sizden de bir öneri alırım diye yazdım gülün siz

Arabam parlak olsun diye mazotla yikadim yandi desen daha inandirici olurdu hatta kus pisliklerini mazottaki taslar temizler diye adi mazot kullandim demeliydin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

quote:

BOM olmuş patlamış kardeş, araç sahibi arkadaşta intiharın eşiğindeymiş

Edit : Ciddiyse burada boşa yazmanın alemi yok bir an önce fotoğaf koyun yoksa kısa sürede patlar bu konu..

ARABAM PATLADI KONU PATLASA NE OLUR BE GÜZEL KARDESİM BENİM

• GEÇMİŞ OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlldmr -- 24 Mayıs 2012; 22:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

/>
    />

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.