Şimdi Ara

ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Montalbano

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

ARACIM VOLKSWAGENİM `den sonrasını okumadım ne yazmış?

BOOM olmuş aracı benzinlikte patlamış yanmış , pardon pardon benzinlikten 10 km sonra..

Mobilim kardeş olay nasıl cereyan etmiş?

BOM olmuş patlamış kardeş, araç sahibi arkadaşta intiharın eşiğindeymiş

Edit : Ciddiyse burada boşa yazmanın alemi yok bir an önce fotoğaf koyun yoksa kısa sürede patlar bu konu..

ARABAM PATLADI KONU PATLASA NE OLUR BE GÜZEL KARDESİM BENİM

Hocam eğer haklıysanız haklılığınızı belgeler fotoğraflar video kayıtları ile buraya koyun lütfen..

Sürekli iddiada bulunuyorsunuz fakat realite açısından herhangi bir delil sunmuyorsunuz..

VW bu forumda çok eleştirilir veya çok fanatiği vardır dikkat ettiyseniz 3 sayfa oldu şimdiden gerginlik olmaması için yarın belgeleri koyun lütfen..

Eğer konu gerçekse sizin adınıza üzüldüm geçmiş olsun fakat ispatlamak için hiç uğraşmıyorsunuz madem ciddisiniz yarın görelim fotoğrafları o zaman..

•  ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :(

Umarım şu resme ps ile plaka yazmaya çalışıyorsundur da o arada bizi oyalamaya çabalamışsındır bende bu hamleyle planlarını mahvetmişimdir
  • bütün dh burda ama ne konu sahibi ne plaka ne fotograf yok
  • FOTOGRAF EKLEYECEĞİM MERAK ETMEYİN O AN NE İLE UĞRAŞTIĞIMİ BİLMEDİĞİM İÇİN TELEFONLA FALAN ÇEKMEDİM ARKADASLARIMI ÇAĞIRDIM ONLAR ÇEKTİLER HALLETTİK BİZ TAMAM DEDİLER POLİS DE ÇEKTİ ZATEN ONLARI ALINCA YÜKLEYECEĞİM DURUM HAKKINDA GELİŞMELERİ DE YAZACAĞIM OKADAR ŞEYLE UGRASTİM Kİ İNANIN COK SİNİRLİYİM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :(

Umarım şu resme ps ile plaka yazmaya çalışıyorsundur da o arada bizi oyalamaya çabalamışsındır bende bu hamleyle planlarını mahvetmişimdir

• Plakayla kredi kartının ne alakası var ???
  • Burn Out Syndrome Olmuşsun Hacı Sen ... Yani Yandım Bittim Hastalığı ...
  • yaw sıkıştırmayın adamı, foto bulacam diye yaktıracaksınız şimdi birinin arabasını gece gece...
  • adam şimdi gidip resim çekmek için milletin cc sini kundaklamasın
  • O resimleri istiyoruZ kardeşim, takıldık konuya çıkamıyoruz, oralara yazmışsın patladı bomladı diye, ki ben yorum yazan biri değilimdir, ben dahil ayar oldum kandil akşamı, bekliyoruz resimleri yukarıya bak bakalım daha kaç kişi bu konuda senin fotoları bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkitrom

yaw sıkıştırmayın adamı, foto bulacam diye yaktıracaksınız şimdi birinin arabasını gece gece...

4 sayfayi tebessum ile okudum ama buna koptum

• akşam akşam iyi güldüm hea mantar yediğimden beri bu kadar gülmemiştim. emeği geçen herkese teşekkür

Saygılar
  • İki konu acmis, diger konuda benzin aldim tdi aracima diyor.

• Gerçek ise geçmiş olsun değil ise de geçmiş olsun... kasko felan birşekilde hallolur
  • Bi bidon benzin verin bana bi cc yakip gelicem:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan konuya bak

• bence yakıta extacy felan attılar ya da aracın yakıtın pahalı olmasını prptesto ediyor arabam patladı konu açıyorsun neden patladığını yazmıyorsun adamın psikolojisi bozulur la bir açar bakar lan ne olmuş bu motorda diye sende hiç bilgi yok. akü mü patladı ne oldu sorun neymiş düzgün yaz.
  • dostum ya bu kadar muhabbete insan hesap makinasiyla bi foto ceker gene resim koyardi

• Yav he he.
  • harry potter benzincide yahu ne girgir adamlarsiniz. Konuyu bastan sona okudum gulmekten kirildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.