Şimdi Ara

ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah akaryakıt aldım anahtarı takip engine start stop yaptım anahtarı ittirdim ve arabam PATLADI :( Motordan bom diye bir ses araç daha 2012 model CC 2.0 TDI DSG beyaz aracım kül oldu resmen, tutanak tutuldu ama sonu belirsiz karşılanır mi zararım kaskom da var Allah'a şükür. Önce tam marş basmadı sanki akü bitmiş gibi oldu anahtarı çıkardım sonra tekrar ittirdim tam olarak "booom" diye ses geldi indim baktım kaput yanıyor :(

Ne yapmalıyım? Yenisini verirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montalbano -- 24 Mayıs 2012; 21:13:35 >

• Fake kokusu alıyorum.

Katılım zamanı: 24 Mayıs 2012;
  • Sahte kokusu ne demek kardesim benim icim yanmış kasko konularını arastirirken üye oldum yardımınıza ihtiyacım var kafam bozuk olmaz böyle şey sebep bulunamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montalbano -- 24 Mayıs 2012; 21:06:21 >
  • BSG tuşuna bas
  • Akaryakit aldin start stop a bastin BOM etti benzin istanyonunda ve haaya ucmadiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montalbano

Sahte kokusu ne demek kardesim benim icim yanmış kasko konularını arastirirken üye oldum yardımınıza ihtiyacım var kafam bozuk olmaz böyle şey sebep bulunamıyor

Daha detaylı, net bir şekilde olayı anlat. Bom diye patlayıp anında kül mü oldu araç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 24 Mayıs 2012; 21:08:44 >
  • İlk mesajı düzenleyeyim sinirden ne yazdığımı bilemiyorum
  • quote:

İlk mesajı düzenleyeyim sinirden ne yazdığımı bilemiyorum
    Haberlere çıktı bu olay.

Bu araç senin mi?

ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

Sahte kokusu ne demek kardesim benim icim yanmış kasko konularını arastirirken üye oldum yardımınıza ihtiyacım var kafam bozuk olmaz böyle şey sebep bulunamıyor

Daha detaylı, net bir şekilde olayı anlat. Bom diye patlayıp anında kül mü oldu araç?

Alıntıları Göster
    Foto yükle veya carbon clean yaptır...
  • Carbon clean ne hocam aracımın yanıkları gecer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Foto yükle veya carbon clean yaptır...

Alıntıları Göster
    bir iki foto yükle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

Haberlere çıktı bu olay.

Bu araç senin mi?

Aynen böyle oldu kronik sorun mu bu daha yepyeni arabam ya 2 hafta önce aldım
  • quote:

Haberlere çıktı bu olay.

Bu araç senin mi?

CC değil bu
  • quote:

quote:

Haberlere çıktı bu olay.

Bu araç senin mi?

CC değil bu

Bu passat ama dumanı aynıydı benim aracın da dalga gecmiyorum arkadaslar fake falan diyorsunuz foto çekilmişti onları yüklemeye çalışırım pek bilmiyorum nasıl yükleniyor ama aracım çekildi zaten resmen ağladım ya bom sesi cok kötüydü

• quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

Alıntıları Göster
    3 yıl tdi kullandım böyle bir şey olmadı
    tabi start gibi düğmesi yoktu

sizin dediğiniz kısa devre gibi bir şey mi acaba ustalar daha iyi bilir

• araba değil konu patlamış
  • Düğme yok zaten anahtarı sokuyorsun üzerinde engine start stop yazıyor anahtar yuvası var
  • quote:

quote:

Haberlere çıktı bu olay.

Bu araç senin mi?

CC değil bu

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

quote:

Haberlere çıktı bu olay.

Bu araç senin mi?

CC değil bu

Bu passat ama dumanı aynıydı benim aracın da dalga gecmiyorum arkadaslar fake falan diyorsunuz foto çekilmişti onları yüklemeye çalışırım pek bilmiyorum nasıl yükleniyor ama aracım çekildi zaten resmen ağladım ya bom sesi cok kötüydü

Alıntıları Göster
    Yerimizi aldık ilgiyle takip ediyoruz..

• Dostum kusura bakma da anca foto yuklersen inanırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.