Şimdi Ara

ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Dostum kusura bakma da anca foto yuklersen inanırım

Benim ocağım yanmış sen ne diyorsun pes be kardesim be bukadar olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne istedigini anlamadim ben resim yok birsey yok yandim yandim diyorsun sadece

• foto olmadan kimse inanmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Ne istedigini anlamadim ben resim yok birsey yok yandim yandim diyorsun sadece

Aynen. Ne diyelim anlamadim ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fake.

• böyle bir olay başıma gelse olayın en az 50 fotosunu çekerim,artı polis gelmiş olmalı olay yeri tutanağı için ,
    bunlardan (fotolardan birini ibraz et inanalım ve gerekli yorumları yapmaya başlayalım,
    şayet gerçeksede geçmiş olsun
  • Resim varsa yükleyebilirmisiniz merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montalbano

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Dostum kusura bakma da anca foto yuklersen inanırım

Benim ocağım yanmış sen ne diyorsun pes be kardesim be bukadar olmaz

Ne bekliyorsun?

Foruma bugun üye olmuşsun diyorsunki arabam patladı açıkçası benim başıma gelse foruma girmek aklıma gelicek son şey olur.

Burdan nasıl bir cevap bulmayı bekliyorsun?Kim sebebini söyleyebilir burdan konuyu açma amacın nedir?

Fotoğraf koyarsın doğru düzgün herkes görür inanır yoksa bugun üye olmuş arabam patladı diyen birine inanan zor çıkar.Heleki burda bahsedilen marka volkswagen.Çünkü iyi kötü arada volkswagen için fake konular açılır

herkesin önyargılı olması gayet doğal bu durumda.

• Kaskosu var diyorsun, sonra ocağım yandı öldüm bittim kül oldum diyorsun.. Bu naısl tutarsızlıktır???
  • no ss no güven...
  • Fake

+ Aracınızın motoru benzinliğin dibinde patlıyor , alevler çıkıyor . Bu sırada benzinlik havaya ucmuyor ? Hmm enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 24 Mayıs 2012; 21:35:33 >
  • İNANMAYİN BE YETER BE YETER ZATEN PATLAMA YASADIM YARDIM İSTEDİM İNSANLAR NELER DİYOR BEN NE YAPMALIYIM POLİS TUTANAK TUTTU EKSPERT NEDEN BULAMADI PATLAMA ARASTIRILIYOR EN SON MAZOTU FULL'DEN ALDIM 10 KM GİTTİM İSİMİ HALLETTİM TEKRAR BİNDİM ARACA MARŞ BASMADI TAK TAK SESLER GELDİ SONRA 2.DENEMEMDE BOOOMMM

OLAY BU ŞOK OLDUM HERYER DUMAN OLDU BİR ANDA ARACIMA BİR ŞEY YERLEŞTİRMİŞ OLABİLİRLER Mİ AİLENİN DÜŞMANI ÇOK FAZLA MEVCUT VE PİS İŞLERLE UĞRAŞAN DÜŞMANLARIMIZ VAR EĞER BOYLEYSE NASIL İSPAT EDİLİR MÜDAHALE OLDUĞU?

SİZ PATLASANİZ GORURDUNUZ NEYMİŞ

• Çocuk sen ne kullandın neyin kafası bu nasıl bi hayal dünyasında yaşıyorsun? Hepsini geçtim yaşın kaç?
  • no ss no güven bir dh klasiği kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Kaskosu var diyorsun, sonra ocağım yandı öldüm bittim kül oldum diyorsun.. Bu naısl tutarsızlıktır???

KASKO KARŞİLAMAYABİLİR DEDİLER ANLIYOR MUSUN

• Kaçın beyler. Adam yakuza çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

no ss no güven...

Bunu yazmak için aşağı iniyordum ki bunu gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montalbano

İNANMAYİN BE YETER BE YETER ZATEN PATLAMA YASADIM YARDIM İSTEDİM İNSANLAR NELER DİYOR BEN NE YAPMALIYIM POLİS TUTANAK TUTTU EKSPERT NEDEN BULAMADI PATLAMA ARASTIRILIYOR EN SON MAZOTU FULL'DEN ALDIM 10 KM GİTTİM İSİMİ HALLETTİM TEKRAR BİNDİM ARACA MARŞ BASMADI TAK TAK SESLER GELDİ SONRA 2.DENEMEMDE BOOOMMM

OLAY BU ŞOK OLDUM HERYER DUMAN OLDU BİR ANDA ARACIMA BİR ŞEY YERLEŞTİRMİŞ OLABİLİRLER Mİ AİLENİN DÜŞMANI ÇOK FAZLA MEVCUT VE PİS İŞLERLE UĞRAŞAN DÜŞMANLARIMIZ VAR EĞER BOYLEYSE NASIL İSPAT EDİLİR MÜDAHALE OLDUĞU?

SİZ PATLASANİZ GORURDUNUZ NEYMİŞ

Sakin olun burası büyük bir forum ve burada çok fazla sahte konu açılabiliyor forum üyelerinin tepkileri biraz normal siz resim yükleyin o zaman forum size inanacaktır

• eğer aracın yanmışsa geçmiş olsun kardeş.kaskon varsa endişelenicek birşey yok sıfır aldığın bir arabanın kullanıcı hatasından başına gelecek bir şey değildir elbet nede olsa vw herkesin başına gelebilir..geçmiş olsun.
  • İstasyonun 10 km ilerisinde PATLADI yahu bir de mesajı değiştirmiş ekleme yapmışsın

Yaş 24 kardesim ne alakası var yaşımla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.