Şimdi Ara

ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Montalbano

İstasyonun 10 km ilerisinde PATLADI yahu bir de mesajı değiştirmiş ekleme yapmışsın

Yaş 24 kardesim ne alakası var yaşımla

Hocam forumda vw sever ve vw düşmanı çok olduğundan, seni vwye taş atıyorsun sandılar. Bir foto at bitsin bu iş :) Burda böyle konular çok açılır
  • Arkadaş fotoğraflar'ı arıyor heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebastian vettel

Sonra içerden bir ses, oğlum kalk sabah oldu. Okula geç kaldın :)

bir kaç soru sordum ama banada böyle geliyor arkadaşım be sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsun " acım büyük acım büyük" 24 yaşında para bulmuş cc almışın bide mazotlusunu almışın ki benzinli ile mazotlu arasında eminim bi araba parası fark vardır bide arabayı bom diye patlatmışın. kandil akşamı milleti oyalıyonmu napıyon anlayamadım.

• Fake

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Fotodan vazgectik, Plakayı istedik sordurmak için aracın başına bişey gelmiş mi diye , eleman yalan oldu

Belki foto yukluyordur

• quote:

Fotodan vazgectik, Plakayı istedik sordurmak için aracın başına bişey gelmiş mi diye , eleman yalan oldu

Aynen uzadi herif

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Aynen uzadi herif

bence pasatada kendinede mazot döküp yaktı

• Arkadas aynen topuklamıs ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Bu araçlarda içten patlamalı motor var, patlaması normal...
    fluence ze al patlamasın...

Hocam süpersin

Bu aralar baya fake açılıyor VW ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Aynen uzadi herif

bence pasatada kendinede mazot döküp yaktı

• Finaller var zaten bir de senle uğraşmayalım liseli. Konu dışına bakabilirsin belki ilgini çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

CC'lerde motor patlatma sorunu kroniktir. Genelde her CC'de yaşanabilecek bir sorun için sizi bayinin uyarmaması biraz garip geldi, çünkü insanlar bu araçları alırken bir sözleşme imzalatılıyor ve motor patlatma riskini kabul ederek alıyorlar.

Asıl sıkıntı olan kısım ise, akaryakıt istasyonunda olması. Çünkü akaryakıt istasyonlarının geneli bu konuda bilgilidir ve benzinle çalışan modellere yakıtı doğrudan vermek yerine, bir bidona doldurup verirler ve aracın istasyondan uzakta çalıştırılmasını isterler. Sanırım onların da dikkatinden kaçmış bu durum.

Bu arada, söylediklerim benzinli modeller için geçerlidir; dizel motorlu olanlar hakkında kesinleşmiş bir bilgi henüz literatüre geçmedi. Olsa, başta biz biliriz.

Yerlerdeyim,cok iyi.Boyle konuya böyle cevap.

• quote:

Orijinalden alıntı: osencag

Finaller var zaten bir de senle uğraşmayalım liseli. Konu dışına bakabilirsin belki ilgini çeker.

Liseli olduğunu düşünmüyorum muhtemelen henüz ilkokuldur.. İlerde bu başlığı hatırlarsa kendini ne kadar komik duruma düşürdüğünü fark edecektir.
  • ya millet böyle hayali konular açmaktan ne zevk alıyor acaba?
  • İNŞALLAH HEPİNİZİN ARACI PATLAR BEN SİZE DAHA NE DİYEYİM BİR TAVSİYE ALIRIM DİYE SORAYIM DEDİM NELER DEDİNİZ ARKADASİM ÇEKTİ FOTOGRAFLARI ONDAN ALACAĞIM YÜKLERİM BEBEK GİBİ FOTOGRAF İSTİYORSUNUZ YARDIM EDECEĞİNİZE

PLAKA İSTEYEN ARKADASLAR KREDİ KARTI NUMARAMI DA YAZAYIM İSTEDİĞİNİZ SEYLER VARSA ALIRSINIZ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osencag

Finaller var zaten bir de senle uğraşmayalım liseli. Konu dışına bakabilirsin belki ilgini çeker.

Liseli olduğunu düşünmüyorum muhtemelen henüz ilkokuldur.. İlerde bu başlığı hatırlarsa kendini ne kadar komik duruma düşürdüğünü fark edecektir.

bence liselidir bu ilkokulda bu kadar kaç çocuk atar tutanaktı kaskoydu veya hiç biri değil piskopat herif

• Arkadasim sorunu buldum;
    Aracda marsa bastiginda radyo aciksa aracin titrer ve depodaki benzin sarsilarak motor icine dagilir hatta far yikamadan farlara benzin sıkılır ve aracin patlamasina yol acar, farlarin ve lastiklerin yanar.Bu senin sucun kasko odemez ne yazik ki

• süt almaya mı gitti acaba...sütü önce bakkal amcaya içir sonra kendin iç emi...sonra zehirlendim diye başlık açma...abidik gubidik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

CC'lerde motor patlatma sorunu kroniktir. Genelde her CC'de yaşanabilecek bir sorun için sizi bayinin uyarmaması biraz garip geldi, çünkü insanlar bu araçları alırken bir sözleşme imzalatılıyor ve motor patlatma riskini kabul ederek alıyorlar.

Asıl sıkıntı olan kısım ise, akaryakıt istasyonunda olması. Çünkü akaryakıt istasyonlarının geneli bu konuda bilgilidir ve benzinle çalışan modellere yakıtı doğrudan vermek yerine, bir bidona doldurup verirler ve aracın istasyondan uzakta çalıştırılmasını isterler. Sanırım onların da dikkatinden kaçmış bu durum.

Bu arada, söylediklerim benzinli modeller için geçerlidir; dizel motorlu olanlar hakkında kesinleşmiş bir bilgi henüz literatüre geçmedi. Olsa, başta biz biliriz.

dizellerde mazot sıkıştırıldığı için içten patlıyor

• The Black eyed peas- bom bom pow

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.