Şimdi Ara

ARACIM VOLKSWAGENİM PATLADI (MOTORDAN BOM DİYE SES GELDİ) İNTİHAR EDECEĞİM YARDIM :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millete laf yetiştireceğine 2 foto koy da millet inansın...
  • CC'lerde motor patlatma sorunu kroniktir. Genelde her CC'de yaşanabilecek bir sorun için sizi bayinin uyarmaması biraz garip geldi, çünkü insanlar bu araçları alırken bir sözleşme imzalatılıyor ve motor patlatma riskini kabul ederek alıyorlar.

Asıl sıkıntı olan kısım ise, akaryakıt istasyonunda olması. Çünkü akaryakıt istasyonlarının geneli bu konuda bilgilidir ve benzinle çalışan modellere yakıtı doğrudan vermek yerine, bir bidona doldurup verirler ve aracın istasyondan uzakta çalıştırılmasını isterler. Sanırım onların da dikkatinden kaçmış bu durum.

Bu arada, söylediklerim benzinli modeller için geçerlidir; dizel motorlu olanlar hakkında kesinleşmiş bir bilgi henüz literatüre geçmedi. Olsa, başta biz biliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montalbano

İstasyonun 10 km ilerisinde PATLADI yahu bir de mesajı değiştirmiş ekleme yapmışsın

Yaş 24 kardesim ne alakası var yaşımla

kardeş anlamadığım mazot demişsin yanlış okumadıysamda mazot öyle kolay kolay patlamaz yanlışın olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

CC'lerde motor patlatma sorunu kroniktir. Genelde her CC'de yaşanabilecek bir sorun için sizi bayinin uyarmaması biraz garip geldi, çünkü insanlar bu araçları alırken bir sözleşme imzalatılıyor ve motor patlatma riskini kabul ederek alıyorlar.

Asıl sıkıntı olan kısım ise, akaryakıt istasyonunda olması. Çünkü akaryakıt istasyonlarının geneli bu konuda bilgilidir ve benzinle çalışan modellere yakıtı doğrudan vermek yerine, bir bidona doldurup verirler ve aracın istasyondan uzakta çalıştırılmasını isterler. Sanırım onların da dikkatinden kaçmış bu durum.

Bu arada, söylediklerim benzinli modeller için geçerlidir; dizel motorlu olanlar hakkında kesinleşmiş bir bilgi henüz literatüre geçmedi. Olsa, başta biz biliriz.

oha milyarları verirken birde motor patlayabilir sözleşmesi mi imzalatıyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

quote:

Orijinalden alıntı: webbie

CC'lerde motor patlatma sorunu kroniktir. Genelde her CC'de yaşanabilecek bir sorun için sizi bayinin uyarmaması biraz garip geldi, çünkü insanlar bu araçları alırken bir sözleşme imzalatılıyor ve motor patlatma riskini kabul ederek alıyorlar.

oha milyarları verirken birde motor patlayabilir sözleşmesi mi imzalatıyorlarmış

allahtan şuraya uzanda bi bakalım dememişler

• Bu araçlarda içten patlamalı motor var, patlaması normal...
    fluence ze al patlamasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

İstasyonun 10 km ilerisinde PATLADI yahu bir de mesajı değiştirmiş ekleme yapmışsın

kardeş anlamadığım mazot demişsin yanlış okumadıysamda mazot öyle kolay kolay patlamaz yanlışın olmasın.

Motor PATLADI bir anda yandı acım büyük bir de fotograf ekle diyorlar hey allahım ekleyeceğim size inat patlamış CC işte neyine bakacaksınız ön taraf kahverengi oldu farlar PATLADI ızgara PATLADI lastiklerim yandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Motor PATLADI bir anda yandı acım büyük bir de fotograf ekle diyorlar hey allahım ekleyeceğim size inat patlamış CC işte neyine bakacaksınız ön taraf kahverengi oldu farlar PATLADI ızgara PATLADI lastiklerim yandı

Foto ekleresiz mantıklı cevaplar gelecektir

• Yav he he.
  • Aracın plakası ne?
  • ARaç nerede şu anda? tutanak demişsin fotosunu çek koy işte konunun yönü değişsin yoksa bu şekilde devam...
  • quote:

quote:

quote:

size alırken bu yukardaki gibi bir sözleşme imzalatıldımı ? bunu bile bile mi aldınız bu arabayı ? 24 yaşındayım demişsiniz pahalı bir araç.

• he he oldu.
  • Resim ve tutanak gibi bir belge koyarsanız çoğu kişi size yardım etmeye yönelik paylaşımda bulunacaktır zaten ...
  • quote:

Sabah akaryakıt aldım anahtarı takip engine start stop yaptım anahtarı ittirdim ve arabam PATLADI :( Motordan bom diye bir ses araç daha 2012 model CC 2.0 TDI DSG beyaz aracım kül oldu resmen, tutanak tutuldu ama sonu belirsiz karşılanır mi zararım kaskom da var Allah'a şükür. Önce tam marş basmadı sanki akü bitmiş gibi oldu anahtarı çıkardım sonra tekrar ittirdim tam olarak "booom" diye ses geldi indim baktım kaput yanıyor :(

Ne yapmalıyım? Yenisini verirler mi?

Yeter artık!!!

Kimin çakmasısın?

Araba patlamışmış. "booom" diye ses gelmişmiş. Arkadaşım sen kendini muharebe sahasında sandın galiba.

Ekleme: hyundaiclubtr'den mi katılıyorsun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 24 Mayıs 2012; 21:53:54 >

• Sonra içerden bir ses, oğlum kalk sabah oldu. Okula geç kaldın :)
  • he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

foto olmadan kimse inanmaz....

+1
  • Fotodan vazgectik, Plakayı istedik sordurmak için aracın başına bişey gelmiş mi diye , eleman yalan oldu
  • Arkadaş kurtlar vadisine fazla kaptırmış kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.