Şimdi Ara

ARACIMA KAR DÜŞTÜ PERTE ÇIKAR MI?(RESİMLİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
2
Favori
18.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozborme

Hepinize teşekkür ederim hayırlısı böyleymiş demekki expere resimler atıldı maliyetide daha önce söylediğim gibi 7 bin tl, bu araç kesinlikle perte çıkmaz dedi karar sizin ister tamir ettirelim isterseniz tavanı değiştirelim dedi eğer tamir olursa ilerde boyada çatlama sorunları olur dedi tamir ettirirseniz eğer 5 bine düşür dedi masraf bende düşüneyim haber veririm dedim ne yapayım sizce?

Kesinlikle tavan degismesin diycem ama tavanida eski haline iz birakmadan getirebilcek usta cok zor bulunur hayirlisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ford yetkili serviste tamir edilecek değişecek parçalar ve fiyatlar şöyle :

Tavan sacı :1500 tl
    Tavan iç döşeme:1500 tl
    Tavan yan çıtaları : 500 tl
    Ön ve arka cam :2000 tl
    İşçilik: 1500 tl
  • Hocam umarim perte cikar gecmis olsun buyuk sanssizlik

• PERT,GEÇMİŞ OLSUN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pert olmaz büyük ihtimal geçmiş olsun

• Arkadaşlar okumadınız sanırım mesajları arabayı perte çıkartmadılar tamir edilecek 7000 tl hasar kaydı ile
  • quote:

Arkadaşlar okumadınız sanırım mesajları arabayı perte çıkartmadılar tamir edilecek 7000 tl hasar kaydı ile

gördüm hocam, açıkcası üzüldüm sizin adınıza bu nasıl bir karmış böyle,bayağı değer kaybettirdi arabaya yok yere.

• Bu araba perte çıkmaz.Yapılırsa da düzen tutmaz.Bu durumda en mantıklısı elinize alacaksınız bir cisim hasarı büyeteceksiniz.Artık direkleri mi göçertirsiniz kaputa mı vurursunuz orayı bilemem.

• Çok geçmiş olsun, perte çıkması tamamen servisin çıkaracağı masrafa bağlı, eksper servise gitmeden önce siz gerekirse araya birini koyun servisle görüşüp ricacı olun. Yetkili servis tavan onarılamaz derse konu kapanmıştır.

• landscapee kullanıcısına yanıt
    Tavanı nasıl yapacaklar bir anlatın bilelim. O arabanın tavanı sittin sene dikiş tutmaz. Bence konu sahibi eksperi dava etmeli. Nelerin pert olduğu belli.

• bana biraz kurmaca ve planlı gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Hepinize teşekkür ederim hayırlısı böyleymiş demekki expere resimler atıldı maliyetide daha önce söylediğim gibi 7 bin tl, bu araç kesinlikle perte çıkmaz dedi karar sizin ister tamir ettirelim isterseniz tavanı değiştirelim dedi eğer tamir olursa ilerde boyada çatlama sorunları olur dedi tamir ettirirseniz eğer 5 bine düşür dedi masraf bende düşüneyim haber veririm dedim ne yapayım sizce?

ARKADAŞ ANLAMIYORUM 7 BİNLİRAYA NASIL TOPLAYACAK O ARABAYI .
    ÜMRANİYE OTO SANAYİDEKİ HASAN USTAYA MI YAPTIRTACAK ???

YANLIŞ ANLAMAYIN 2 KARIŞ PLASTİK ÖN PANJURA 1000-1500 ÇEKEN YETKİLİ SERVİSLER , ÖN CAM + TAVAN +ZARAR GÖREN ÖN KONSOL BELKİDE KUMAŞLAR VS VS Yİ NASIL 7000 TL YE TOPLAYACAK MERAK ETTİM ORJINAL PARÇALAR İLE

Hocam sana kalsa fari kirilsa yine perte cikmasi lazim. Bu arabada perte cikacak hic bisey yok.

KARDEŞ HEMEN BİLİNÇ ALTINLA YORUM YAPIYORSUN.
    PERTE ÇIKMALI NE ZAMAN DEDİM BEN , SIRF YORUM YAZMAK İÇİN YAZIYORSUN.

7000TL YE NASIL TAMİR EDİLECEĞİNİ AÇIKLA BANA

• Yani yerinizde olsam arabaya biraz daha hasar verirdim... Bildiğin yanlardan kesip kaynatacaklar arabanın tabanını.. Kaynayan parçanın eskisi gibi olmayacağı aşikar.. Hemen dava işlemlerini bir avukata danışın güvenlik zafiyeti olacak...

• nazar değmiş.fotoğraflarını foruma yükleyerek hata etmişsin.bence pert değil
  • arabanın içine 10 tane 19 lt lik su dök su hasarlı misal kar eridi vs vsvs bu arada ciddiyim elektronik te arıza oluşur arka camdan dök
  • ozborme O kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, sizi Golf konusundan hatırlıyorum. Bende araba alma konusunda kararsız bir halde konulara bakarken sizin Golf konusuna denk gelmiştim. Focus alma kararınıza sizin adınıza sevinmiştim ve güzel de bir araba denk getirmişsiniz.
    Son zamanlarda bende Focus almaya niyetlendim diyebilirim ama ben dizel düşünüyorum. Sizin gibi sıfır ayarında 5-10 bin km lik bir araç almayı planlıyorum.
    Fluance de düşünüyordum ama o konuda hâlâ kararsızım. Bu arada siz kasko olayını ne yaptınız 2100 tl tekliften sonra ne yaptınız.
    Son olarak canınızı fazla sıkmayın elbette üzücü bir durum ama başa gelecek şey bir şekilde geliyor kar olmasa başka şekilde olacaktı. Kısmet böyleymiş yapacak birşey yok canınız sağolsun. Allah kolaylık versin.

• Gecmis olsun hocam.

• sansizlik olacaksa oluyo valla buna gercekten inandim son bi kac yilda

• Geçmiş olsun.Olacağı varmış,Allah'a şükür size bir şey olmamış,perte çıkmaz malesef.

• Geçmiş olsun çatıdan düşen sadece kar mıydı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.