Bildirim
ARACIMA KAR DÜŞTÜ PERTE ÇIKAR MI?(RESİMLİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun
Tavanda ki işlem kolay duzeltilemez. Pert olması gerekiyor. -
Vay arkadaş,şansa bakar mısın..
Hocam çok geçmiş olsun.Tavan olduğu için muhtemelen pert. -
quote:
Orijinalden alıntı: juke sero
Geçmiş olsun
Tavanda ki işlem kolay duzeltilemez. Pert olması gerekiyor.
Bende tamir edilmesi taraftarı değilim peki perte çıkartmaları için ne yapmam gerekir -
geçmiş olsun ya yepyeni araba.quote:
Orijinalden alıntı: ozbormequote:
Geçmiş olsun
Bende tamir edilmesi taraftarı değilim peki perte çıkartmaları için ne yapmam gerekir
Alıntıları Göster
inşallah perte çıkar da paranızı değerlendirirsiniz. -
pert bencequote:
Geçmiş olsun
Bende tamir edilmesi taraftarı değilim peki perte çıkartmaları için ne yapmam gerekir
Alıntıları Göster -
bence de perte çıkar -
Araba daha 2 bin km de foruma danışarak 3 hafta önce satın aldım perte çıkarmak için önerileriniz var mıquote:
Orijinalden alıntı: ...DeAtH...
bence de perte çıkar -
Bu Fordlar önden çok yakışıklı ha. Renkte iyiymiş.quote:
Orijinalden alıntı: ozborme
Araba daha 2 bin km de foruma danışarak 3 hafta önce satın aldım perte çıkarmak için önerileriniz var mı
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 9 Ocak 2016; 0:41:49 > -
Kaza ve hasar uzmanı var forumda surecii size daha iyi anlatacaktir muhtemelen. Olay yeri olay anı hava durumu vs dunya kadar şeye bakar eksperler. Ancsk araç yeni olduğu için zorluk cikarmalarini beklemiyorum. -
Geçmiş olsun, daha forumda konunuz tazeydi -
Hatırladım sizi bu arada saçma bir araba alacakken dh halkı sizi uyarmış idi. Foruma aracın resimlerini koyduysaniz forumun lanetine bende inanacam bu sefer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 9 Ocak 2016; 0:47:42 > -
quote:
Kaza ve hasar uzmanı var forumda surecii size daha iyi anlatacaktir muhtemelen. Olay yeri olay anı hava durumu vs dunya kadar şeye bakar eksperler. Ancsk araç yeni olduğu için zorluk cikarmalarini beklemiyorum.
Dediğiniz kişiye baktım ancak en son 9 gün önce foruma girmiş inşallah dediğiniz gibi olur anlayışlı birisi çıkar perte çıkartır aracı daha hevesimi alamadım 3 hafta oldu -
hocam geçen kış özel bir firmanın otoparkta park halindeki ambulansının üzerinede kar kütlesi düştü. tavan tamamen çökmesine ve içindeki tıbbi cihazların zarar görmesine rağmen kasko aracı perte çıkarmadı. böyle durumlarda olay eksperde bitiyor maalesef. -
Geçmiş olsun, tavan boyalı aracı kimse almaz fakat sigorta da perte çıkarmayabilir , tamirden sonra bir de değer kaybı davası açarsınız. Kötü olmuş. -
quote:
Hatırladım sizi bu arada saçma bir araba alacakken dh halkı sizi uyarmış idi. Foruma aracın resimlerini koyduysaniz forumun lanetine bende inanacam bu sefer
evet foruma resimleri koymuştum arkadaşların tavsiyesi üzerine almıştım hayırlısı böyleymiş demekki -
Geçmiş olsun. İnşallah pert olurquote:
Kaza ve hasar uzmanı var forumda surecii size daha iyi anlatacaktir muhtemelen. Olay yeri olay anı hava durumu vs dunya kadar şeye bakar eksperler. Ancsk araç yeni olduğu için zorluk cikarmalarini beklemiyorum.
Dediğiniz kişiye baktım ancak en son 9 gün önce foruma girmiş inşallah dediğiniz gibi olur anlayışlı birisi çıkar perte çıkartır aracı daha hevesimi alamadım 3 hafta oldu
Alıntıları Göster
-
Geçmiş olsun, büyük ihtimalle pert.quote:
Dediğiniz kişiye baktım ancak en son 9 gün önce foruma girmiş inşallah dediğiniz gibi olur anlayışlı birisi çıkar perte çıkartır aracı daha hevesimi alamadım 3 hafta oldu
Alıntıları Göster
-
perte çıkmalı. bu zaten senin hakkın bencequote:
Orijinalden alıntı: ProduceR.
Geçmiş olsun, büyük ihtimalle pert.
Alıntıları Göster -
Büyük ihtimalle perte çıkarırlar.Çok geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: ProduceR.
Geçmiş olsun, büyük ihtimalle pert.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
OTO SANAYİDE İŞLEM GÖRÜP , GEMİDEN İNERKEN ÇİZİLDİĞİ İÇİN TAVANDA BOYA VAR DENİLEREK SATILACAK
|
Benzer içerikler
- megane 1 2000 motor yorumlar
- iran"da araba fiyatları 2024
- egea 1.3 mü 1.6 mı
- elektrikli araçlarda akü var mı
- trafik cezasına itiraz ettim kazandım
- opel corsa 2024 özellikleri
- chery fiyat listesi 2024
- 1.3 tce kaç silindir
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X