Şimdi Ara

aracıma lastik hava kompresoru alıcam tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
56.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aracıma lastik patladığında beni lastikçiye kadar götürmesi için hava kompresoru alıcam.
    piyasada birsürü var ama bana uzun süre bekleten en dandik güçsüzlerden değil bir üstü birşey lazım.
    tavsiyelerinizi kullanmakta olduğunuz,denediğiniz ürünlerden yaparsanız sevinirim.
    elden almak tercih sebebidir o yüzden istanbulda nerde satıldığınıda söylerseniz iyi olur.
    şimdiden teşekkürler.

• Hepsiburada da falan öylesine gezerken bakmıştım 60 80 liralık metal komprasörler bile hemen ısınıyormuş ve soğumasını bekliyorlarmış. Araç lastiğine o basıncı vermesi imkansız diyorlardı yorumlarda. Lastik tamir spreyleri var piyasada az bişey şişiriyor falan diye biliyorum emin değilim yine hava gerekiyor mu bilgim yok.

Ben bimden 9 liraya aldım birtane top falan baya iyi şişirdi ama araç lastiğinde denemedim pekte ümidim yok zaten yazlıkta bisiklet falan şişiririm diye aldım ucuz görünce.
  • Hocam eski aracıma benzinciden puan biriktirip hediye almıştım birtane.2-3 kere kurtardı beni geçici olarak lastiği şişirip beni lastikçiye ulaştırmıştı ama arkadaşa verdim.yalnız biraz uzun sürüyordu şişirmesi o yüzden tavsiye alayım dedim daha güçlü bir model varsa hemde deneyip tavsiye ederse diye...ısınma olayını sizden duydum iyide oldu öğrendiğim,olmadı yine eski kullandığım tipte birşey alır arabaya koyarım.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Hocam eski aracıma benzinciden puan biriktirip hediye almıştım birtane.2-3 kere kurtardı beni geçici olarak lastiği şişirip beni lastikçiye ulaştırmıştı ama arkadaşa verdim.yalnız biraz uzun sürüyordu şişirmesi o yüzden tavsiye alayım dedim daha güçlü bir model varsa hemde deneyip tavsiye ederse diye...ısınma olayını sizden duydum iyide oldu öğrendiğim,olmadı yine eski kullandığım tipte birşey alır arabaya koyarım.teşekkürler.
    Ben de BİMden aldım, lastikte de denedim, biraz vakit alıyor (5-10dk) ama iş görüyor..
  • quote:

Hocam eski aracıma benzinciden puan biriktirip hediye almıştım birtane.2-3 kere kurtardı beni geçici olarak lastiği şişirip beni lastikçiye ulaştırmıştı ama arkadaşa verdim.yalnız biraz uzun sürüyordu şişirmesi o yüzden tavsiye alayım dedim daha güçlü bir model varsa hemde deneyip tavsiye ederse diye...ısınma olayını sizden duydum iyide oldu öğrendiğim,olmadı yine eski kullandığım tipte birşey alır arabaya koyarım.teşekkürler.

İçinde piston varya hocam hava basan sürekli haraketten dolayı sürtünmeden ısınıyor bir süre sonra. Yani normal ayak pompalarını düşünürsek ben öyle sanıyorum çünkü onlar bile ısınıyor uzun süre şişirme yapınca. Çokta rağbet gören ürünler değil herhalde pek alan yok gibi.

Bimden aldığımı iste araç lastiğinde denemedim daha tırstım vallaha bozulur falan diye

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Ben de BİMden aldım, lastikte de denedim, biraz vakit alıyor (5-10dk) ama iş görüyor..

Alıntıları Göster
    bendede var 15 liralık bişey.geçte olsa yeterince şişiriyor
  • Demekki 10 liralıkta olsa,50 liralıkta olsa aynı....hepsi geç şişiriyor.fazla para vermeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Hepsiburada da falan öylesine gezerken bakmıştım 60 80 liralık metal komprasörler bile hemen ısınıyormuş ve soğumasını bekliyorlarmış. Araç lastiğine o basıncı vermesi imkansız diyorlardı yorumlarda. Lastik tamir spreyleri var piyasada az bişey şişiriyor falan diye biliyorum emin değilim yine hava gerekiyor mu bilgim yok.

Ben bimden 9 liraya aldım birtane top falan baya iyi şişirdi ama araç lastiğinde denemedim pekte ümidim yok zaten yazlıkta bisiklet falan şişiririm diye aldım ucuz görünce.

aynısından bende aldım. 3-5 sefer kullandım .şişirme işi iyide. bir süre sonra gösterge camı kırıldı. arabayı satarken farkında olmadan bagajda onu da hediye etmişim.:) çoook pişmanım
    bende iyi bişey arıyorum ama karar veremedim hala. en kötüsü büle amatörce iş görür. haaa oto lastik tamiri yapacam diyosan o başka:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrix -- 20 Ekim 2012; 21:27:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murrix

quote:

Hepsiburada da falan öylesine gezerken bakmıştım 60 80 liralık metal komprasörler bile hemen ısınıyormuş ve soğumasını bekliyorlarmış. Araç lastiğine o basıncı vermesi imkansız diyorlardı yorumlarda. Lastik tamir spreyleri var piyasada az bişey şişiriyor falan diye biliyorum emin değilim yine hava gerekiyor mu bilgim yok.

aynısından bende aldım. 3-5 sefer kullandım .şişirme işi iyide. bir süre sonra gösterge camı kırıldı. arabayı satarken farkında olmadan bagajda onu da hediye etmişim.:) çoook pişmanım
    bende iyi bişey arıyorum ama karar veremedim hala. en kötüsü büle amatörce iş görür. haaa oto lastik tamiri yapacam diyosan o başka:)

ne tesadüf benimde orası kırıldı hatta basınç göstergesi kırıldı komple ama hava basıyor yinede dışarda sordum kaça yaparsınız diye 20 30 lira diyorlar alet zaten 9 lira

• quote:

quote:

quote:

ne tesadüf benimde orası kırıldı hatta basınç göstergesi kırıldı komple ama hava basıyor yinede dışarda sordum kaça yaparsınız diye 20 30 lira diyorlar alet zaten 9 lira

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 150 psi olan daha geç ısınıyor ısınana kadar çokdan lastik şişiyor gürültüsüde oldukça az diğerlerine göre ama hiç olmamasındansa aşağıdaki 3 ürünede bakın bence ,servis minübüsü olan arkadaşlar metal gövdeliyi kullanıyor.

http://www.demirciogluoto.com/?/x/9/8195/mini-lux-hava-kompresoru-250-psi.html
    http://www.demirciogluoto.com/?/x/9/10902/hava-komp-metal-profesyonel-isikli-sari-otdm2491202.html
    http://www.demirciogluoto.com/?/x/9/545/hava-kompresoru-12v.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomotor

Arkadaşlar 150 psi olan daha geç ısınıyor ısınana kadar çokdan lastik şişiyor gürültüsüde oldukça az diğerlerine göre ama hiç olmamasındansa aşağıdaki 3 ürünede bakın bence ,servis minübüsü olan arkadaşlar metal gövdeliyi kullanıyor.

http://www.demirciogluoto.com/?/x/9/8195/mini-lux-hava-kompresoru-250-psi.html
    http://www.demirciogluoto.com/?/x/9/10902/hava-komp-metal-profesyonel-isikli-sari-otdm2491202.html
    http://www.demirciogluoto.com/?/x/9/545/hava-kompresoru-12v.html

Alıntıları Göster
    ben konuyu açtıktan sonra istanbul aksaray'dan 40 liraya iyi birşey aldım.kıyasladığım diğer cihazlardan daha güçlü.şu an bagajda resmini çeker buraya koyarım.komple metal gövde.

bu arada başka bir araçla geçen ay bodrumdan istanbula gelirken gece bafa gölü civarında lastiğim patladı.oraları bilen bilir.araçda full doluydu mecburen patlak lastik üstünde en yakın benzinciye yavaş yavaş gittim 1 saatte.işte dedim benim kompresör olsaydı lastiği parçalamazdık.lastik 180 liraya maloldu.araç şirket aracıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 21 Ekim 2012; 11:45:08 >

• quote:

ben konuyu açtıktan sonra istanbul aksaray'dan 40 liraya iyi birşey aldım.kıyasladığım diğer cihazlardan daha güçlü.şu an bagajda resmini çeker buraya koyarım.komple metal gövde.

bu arada başka bir araçla geçen ay bodrumdan istanbula gelirken gece bafa gölü civarında lastiğim patladı.oraları bilen bilir.araçda full doluydu mecburen patlak lastik üstünde en yakın benzinciye yavaş yavaş gittim 1 saatte.işte dedim benim kompresör olsaydı lastiği parçalamazdık.lastik 180 liraya maloldu.araç şirket aracıydı.

Alıntıları Göster

Ben 1 buçuk sene önce bu linkteki hava kompresörünü aldım. Üzerinde basınç göstergesi var. Metal gövdeli. Sesi az. Fazla ısınma yapmıyor.
    Lastikçiye gidecek kadar değil, lastiğinizi istediğiniz basınç seviyesine kadar şişiriyor.
    Benim çok işime yaradı.
    Tavsiye ederim.
    o zaman 47 tl ye almıştım. Şimdi indirimli fiyatı 54 tl olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noah.

Ben 1 buçuk sene önce bu linkteki hava kompresörünü aldım. Üzerinde basınç göstergesi var. Metal gövdeli. Sesi az. Fazla ısınma yapmıyor.
    Lastikçiye gidecek kadar değil, lastiğinizi istediğiniz basınç seviyesine kadar şişiriyor.
    Benim çok işime yaradı.
    Tavsiye ederim.
    o zaman 47 tl ye almıştım. Şimdi indirimli fiyatı 54 tl olmuş.

Alıntıları Göster
    Bizde de ufak birtane var. Babam A101'den almış. Bisiklet lastiği, top falan çok güzel şişiriyor. Üzerinde basınç göstergesi de var ancak iş araba tekerleğine gelince komple inmiş lastiği şişirmesi 10 dk'yı bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Bizde de ufak birtane var. Babam A101'den almış. Bisiklet lastiği, top falan çok güzel şişiriyor. Üzerinde basınç göstergesi de var ancak iş araba tekerleğine gelince komple inmiş lastiği şişirmesi 10 dk'yı bulur.

Alıntıları Göster
    benim aldığım bu ve gerçekten güçlü.diğer bazıları gibi gövdeye metal çerçeve yapılıp gerisi plastik olanlardan değil.ama çok ağır.

aracıma lastik hava kompresoru alıcam tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 21 Ekim 2012; 16:35:46 >

• quote:

quote:

quote:

biraz önce hepsiburada dan çelik kompresör siparişi verdim .şimdi baklıyorum ki bir iki nesaj önce bi arkadaş aynısını aldığını ve memnun olduğunu yazıyor çok sevindim . bana kalırsa 10 liralıklarla uğraşma biraz daha iyi bişey al . yada bekle benimki gelsin bi bakalım nasılmış. heber veririm sana da

• quote:

quote:

quote:

quote:

biraz önce hepsiburada dan çelik kompresör siparişi verdim .şimdi baklıyorum ki bir iki nesaj önce bi arkadaş aynısını aldığını ve memnun olduğunu yazıyor çok sevindim . bana kalırsa 10 liralıklarla uğraşma biraz daha iyi bişey al . yada bekle benimki gelsin bi bakalım nasılmış. heber veririm sana da

Alıntıları Göster
    inşallah memnun kalırsınız. Benim pek lastik şişirmekle aram yok aslında bisiklet , top, yazlıkta deniz yatağı falan şişirmek için almıştım ucuz olunca :) Basınç göstergelerinin kalibrasyonuna pek güvenemiyorum kişisel pompaların. 1 2 ayda bir yolum düşünce lastikçide kontrol ettiriyorum basıncı okadar.

Güzel cihazlar ama iyiki akıl etmişler, yazın 40 derece sıcakta bisiklet lastiği şişirmek bile işkence oluyor Fakat diğer cihazlar basınçlı hava veriyor mu bilmiyorum bimdeki basınçlı değil pek. Belki siznkiler öyledir. Basınçtan kastım ise şu boş haldeyken ince uç takıp üfletince bilgisayar ya da torpito falan filan temizlemeyede yardımcı olmasını isterdim o yönden hayal kırılığına uğradım. Basınçlı yıkayıcılar gibi pistonlar sıkıştıkça şişirme yapıyor boşa baısnlı püskürtme pek yok.

• quote:

inşallah memnun kalırsınız. Benim pek lastik şişirmekle aram yok aslında bisiklet , top, yazlıkta deniz yatağı falan şişirmek için almıştım ucuz olunca :) Basınç göstergelerinin kalibrasyonuna pek güvenemiyorum kişisel pompaların. 1 2 ayda bir yolum düşünce lastikçide kontrol ettiriyorum basıncı okadar.

Güzel cihazlar ama iyiki akıl etmişler, yazın 40 derece sıcakta bisiklet lastiği şişirmek bile işkence oluyor Fakat diğer cihazlar basınçlı hava veriyor mu bilmiyorum bimdeki basınçlı değil pek. Belki siznkiler öyledir. Basınçtan kastım ise şu boş haldeyken ince uç takıp üfletince bilgisayar ya da torpito falan filan temizlemeyede yardımcı olmasını isterdim o yönden hayal kırılığına uğradım. Basınçlı yıkayıcılar gibi pistonlar sıkıştıkça şişirme yapıyor boşa baısnlı püskürtme pek yok.

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/autocet-4x4-isikli-metal-hava-kompresoru-tasima-cantali-17337/productDetails.aspx?productId=otctn17337&categoryId=262977
    bende bu ürünü almıştım birkaç sefer deneme fırsatım oldu gerçekten başarılı bir ürün.. 20 tl yi çöpe atmaktansa işe yarar bir ürün almış olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

http://www.hepsiburada.com/liste/autocet-4x4-isikli-metal-hava-kompresoru-tasima-cantali-17337/productDetails.aspx?productId=otctn17337&categoryId=262977
    bende bu ürünü almıştım birkaç sefer deneme fırsatım oldu gerçekten başarılı bir ürün.. 20 tl yi çöpe atmaktansa işe yarar bir ürün almış olursun

Alıntıları Göster
    Bende bakınıyorum da verdiğiniz hb linkleri genele atıyor arkadaşlar.ürün bu arkadaşlar (black&decker) alsam 160 tl lik iş görür mü?Daha sağlam bir şey arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 16 Ocak 2013; 19:30:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anil

Bende bakınıyorum da verdiğiniz hb linkleri genele atıyor arkadaşlar.ürün bu arkadaşlar (black&decker) alsam 160 tl lik iş görür mü?Daha sağlam bir şey arıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben de sağlam bir şeyler bakıyorum ama tavsiyede bulunan olursa...

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Ben de sağlam bir şeyler bakıyorum ama tavsiyede bulunan olursa...

Hiç huyum olmasa da yakında 1500km yola çıkacağım için aldım böyle birşey. A101de satılıyor 39tl. Baya ağır. Metal gövdeli. 150psi yazıyor ama bilemiyorum.

Aracimin stepnesi aracın altında ve almak mesaggatli o yüzden 2 tamit köpüğü taşıyorum. Bir de pompa oldum mu sanırım lastikten dolayı yolda kalmayiz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.