Şimdi Ara

aracıma lastik hava kompresoru alıcam tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
56.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben zaten stepne taşımıyorum. Stepnenin yerine lpg tankını taktırmıştım. Arabada 1 tane lastik tamir kiti var sadece. Aslında 1 tane daha taşısam fena olmaz...

Pompa olarak Black Decker inkini aldım. Fiyatı neredeyse diğerlerinin 3 katı ama kalitesiz ürün alıp başımı ağrıtmak istemedim. Zaten 2 gün önce benzin deposunda bastığım 32 psi 1 gün sonra 29 psi a indiğini görünce acaip kıl oldum. Tekrar benzin istasyonuna gittim bu seferde pompa arızalı hava basacağı yerde lastiğin havasını 25 psi indirdi. Başka bir benzinliğe gittim orada da hortumda kaçak varmış benim de iyice tepem attı. Basınç göstergeli ve istenilen basınca ulaştığında otomatik olarak havayı kesmesi bu aleti almamın asıl sebebi oldu. Ayrıca basketbol topu vs. şişirirken de üzerindeki basınca göre artık kafam ağrımadan şişiririm. Şimdilik tek çekincem umarım o kadar para verdim üzerindeki dijital gösterge basıncı doğru ölçüyordur. Geçenlerde Yamaha dijital basınç ölçer almıştım 2 psi düşük gösteriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 22 Haziran 2013; 8:55:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustạfạ

Ben 1 buçuk sene önce bu linkteki hava kompresörünü aldım. Üzerinde basınç göstergesi var. Metal gövdeli. Sesi az. Fazla ısınma yapmıyor.
    Lastikçiye gidecek kadar değil, lastiğinizi istediğiniz basınç seviyesine kadar şişiriyor.
    Benim çok işime yaradı.
    Tavsiye ederim.
    o zaman 47 tl ye almıştım. Şimdi indirimli fiyatı 54 tl olmuş.

ayni üründe n aldim
    lastiği sisirmek yerine daha da havasını indirdi
    geri iade ettim degistirin aynisiyla dedim

parayi iade ettiler
    32 psi sisiriyor mu eger sisirirse tekrar sipariş vermeyi düşünebilirim

• Benim aldığım şişiriyor. Hala kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenin 12 sinde lastik değiştirmek zorunda kalınca arayışa girdim. Gördüğüm kadarı ile 4x4 jumo olan komprasör almak en mantıklısı. Dün hepsiburada'dan sipariş verdim. 62 TL ye kargo ücretsiz ve bir tüp lastik tamir zımbırtısı hediye olarak geliyormuş. Umarım memnun kalırız. Tavsiyeler için herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyHunter81

Gecenin 12 sinde lastik değiştirmek zorunda kalınca arayışa girdim. Gördüğüm kadarı ile 4x4 jumo olan komprasör almak en mantıklısı. Dün hepsiburada'dan sipariş verdim. 62 TL ye kargo ücretsiz ve bir tüp lastik tamir zımbırtısı hediye olarak geliyormuş. Umarım memnun kalırız. Tavsiyeler için herkese teşekkürler.

32 psi ye kadar sisiriyor mu bir denesen de bize de haber versen

memnun kalmazsan geri iade etme hakkin var
    iade kargo ucreti hb ye ait
    kargoycuyu adresine kadar çağırıp 5 kuruş ödemeden iade edebiliyorsunuz

saglam bir tane lâzım aslında
    ama petrolden dijital gostergeyle hava basmak cok daha güzel
    fazlasını otomatik indiriyor

bir de hava basıncı olcer lâzım

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Gecenin 12 sinde lastik değiştirmek zorunda kalınca arayışa girdim. Gördüğüm kadarı ile 4x4 jumo olan komprasör almak en mantıklısı. Dün hepsiburada'dan sipariş verdim. 62 TL ye kargo ücretsiz ve bir tüp lastik tamir zımbırtısı hediye olarak geliyormuş. Umarım memnun kalırız. Tavsiyeler için herkese teşekkürler.

32 psi ye kadar sisiriyor mu bir denesen de bize de haber versen

memnun kalmazsan geri iade etme hakkin var
    iade kargo ucreti hb ye ait
    kargoycuyu adresine kadar çağırıp 5 kuruş ödemeden iade edebiliyorsunuz

saglam bir tane lâzım aslında
    ama petrolden dijital gostergeyle hava basmak cok daha güzel
    fazlasını otomatik indiriyor

bir de hava basıncı olcer lâzım

Ben A101'den aldığım ile 2 gün önce arkadaşın janta oturmuş lastiğini şişirdim. Araç passat ve 1500kg ona rağmen lastiği 3-4dk da 32 psi yaptık. Ardından lastik tamir köpüğü sıktım ve lastiğin iki yerden patlak olduğu ortaya çıktı.

Sadece hortumun kompresöre girdiği yerde bir plakanın üstü ısındı o kadar.

Hava basıncı ölçer olarak da yapı marketten bir tane almıştım 2tlye fena değil.

• Elime geçen cuma geçti. Direkt denemesini yaptım.

Komprasörün ucu yivli dişi vida şeklinde. Siboba vidayı çevirerel takıyorsun. Tamamen sıkıştırdığında ufak bir hava sesi ile birlikte lastik basıncını göstermeye başlıyor.

Üzerindeki anahtarı 1 konumuna getirdiğinde direkt lastiği şişirmeye başlıyor.

Patlak olan lastiği tamir ettirmiştim. 32 hava basmışlar. 28' e kadar düşürüp tekrar şişirmeye başladım. 15 saniyede 30 kadar zorlanmadan getirdi.

Lastik şişerken anlık olarak göstergeden takip edebiliyorsun. Ektra lastik ölçere gerek kalmıyor.

Ben şahsen memnun kaldım.

Benzinlikteki pompalara çok güvenemiyorum. Bir benzinlik ötekini tutmuyor.
  • quote:

Elime geçen cuma geçti. Direkt denemesini yaptım.

Komprasörün ucu yivli dişi vida şeklinde. Siboba vidayı çevirerel takıyorsun. Tamamen sıkıştırdığında ufak bir hava sesi ile birlikte lastik basıncını göstermeye başlıyor.

Patlak olan lastiği tamir ettirmiştim. 32 hava basmışlar. 28' e kadar düşürüp tekrar şişirmeye başladım. 15 saniyede 30 kadar zorlanmadan getirdi.

Lastik şişerken anlık olarak göstergeden takip edebiliyorsun. Ektra lastik ölçere gerek kalmıyor.

bakalım 4x4 kompresorun doğru ölçüyor mu o önemli
    bir tarafi başka öbür taraf başka psi olmasın

30-32 psi basiyorsa kampanyayı denk getirip almak lâzım derim

fiyatin düşmesi lazim biraz 50 civarı olmali

• Bunların basınçlı hava verenleri de var mı acaba. Tozu kiri üflettirmek için. Benim bimden 10 liraya aldığım bahar esintisi gibi üflüyor normalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Elime geçen cuma geçti. Direkt denemesini yaptım.

bakalım 4x4 kompresorun doğru ölçüyor mu o önemli
    bir tarafi başka öbür taraf başka psi olmasın

30-32 psi basiyorsa kampanyayı denk getirip almak lâzım derim

fiyatin düşmesi lazim biraz 50 civarı olmali

HB deki bir yorumda normalden 2 bar fazla gösterdiği yazılmış.

Benim lastik patladığında lastikci 30 bar basmıştı.

4x4 ile baktığımda 32 gösteriyordu. Sanırım 2 bar fazla göstermesi olayı doğru.

• bim de 27 eylul de 35 tl ye celik hava kompresoru satılacak
    alacağım inşaallah
  • Bana çok lazım bir cihaz bu kompresor.
    8 tl ye Modacardan almıştım bir tane ayak pompası. 7 dk da şişiriyordu.
    4. lastik şişirmemde bozuldu. bisiklet lastiği içindi zaten.

deneyimlerinizi paylaşın arkadaşlar, bende bugün-yarın almayı düşünüyorum.
  • motosiklet için hafif ve küçük bir makine lazım arkadaşlar
    bilgisi olan varsa.....
  • asiyakut A kullanıcısına yanıt
    Reklamlar...
  • Lastiklere Nitrojen Basan var mı?
  • a101 de hem ışıklı hem komprasör var çakmaklıkla. 150 psi diyor da. cesaret edemedim. 34,90 kullanan oluyor mu top filan şişirir de benim amacım araç tekeri için.
  • Aşağıda linkini verdiğim forumda daha detaylı tartışmışlar, kullanıcı yorumları da var, sonuç olarak Carspeed 4x4 Jumbo 1004652 Çelik Hava Kompresörü Çantalı tavsiye edilmiş.

https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/287532-lastik-%C5%9Fi%C5%9Firme-kompres%C3%B6r%C3%BC/
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

VALLAHİ.

Tesadüf yok Tevafuk var.

İNŞÂALLAH

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.