Çok fazla kullanmayın.Yüklendiğinde,Önce kasanın esnemesine sonra kapıların ayarlarının bozulmasına gıcırtı tıkırtı,rüzgar vs sesleri duymaya yarıyor
zamanla bu şikayetler olursa bilinki o tepedeki zımbırtıdan hatta konuyu bir kaportacıya sorun aynı cevabı alırsınız
kasanın esnemesi derken port bagajın kasasımı demek istediniz? kapı ile bir bağlantısı yok, sadece lastikleriyle temas halinde.
quote:
Orijinalden alıntı: zugasi_berepe Çok fazla kullanmayın.Yüklendiğinde,Önce kasanın esnemesine sonra kapıların ayarlarının bozulmasına gıcırtı tıkırtı,rüzgar vs sesleri duymaya yarıyor
zamanla bu şikayetler olursa bilinki o tepedeki zımbırtıdan hatta konuyu bir kaportacıya sorun aynı cevabı alırsınız
Araçların kitapçıklarında max tavan ağırlığı belirtiliyor.75-100kg falan oluyor.Sınır aşılmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
quote:
Orijinalden alıntı: zugasi_berepe Çok fazla kullanmayın.Yüklendiğinde,Önce kasanın esnemesine sonra kapıların ayarlarının bozulmasına gıcırtı tıkırtı,rüzgar vs sesleri duymaya yarıyor
Araçların kitapçıklarında max tavan ağırlığı belirtiliyor.75-100kg falan oluyor.Sınır aşılmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.
zaten tavana bir baskı yok..baskı tavan direkleri üzerine ki ton agırlık tasır.ayrıca aracın orjınal port bagaj tasıma ozellıgı var
bu port bagaj ruhsata işlenmesi gerekiyor mu millet?bende 2.el arıyorum.takas yapabileceğim bir port bagaj... ama ruhsata işleniyor mu acaba?şart mı yani?
bu port bagaj ruhsata işlenmesi gerekiyor mu millet?bende 2.el arıyorum.takas yapabileceğim bir port bagaj... ama ruhsata işleniyor mu acaba?şart mı yani?
selam, Bursa'da yeni iş yerimizde araç üstü taşıma sistemlerinede yer verdik.Port bagaj, kayak-snowboard taşıyıcı, sörf-bot taşıyıcı v.b.leri ile ilgi çalışma içindeyiz.Bu tür ürünlerin ruhsata işlenmesi söz konusu değildir. Her marka ve model araca uygun taşıyıcı ayaklar-barlar mevcuttur.
Yukarıdaki uygulama yapılan araçta da oldukça şık durmuş.Ciddi bir bagaj hacmi. esenkalın.
Her iki linkte farklı yapıda ürünler var, kullanış amacınıza göre.
Ayrıca ruhsata işlenmesi gerekmiyor, portatif tip ürün olduklarından.
ben port bagaj alacaktım ama ruhsata işleme durumu sebebiyle vazgeçmiştim.işlemeye gerek olmaması durumu ne kadar dogru resmi bir link var mı elinizde.emin olursam 1 adet edinmek isterim.saygılar
Hayırlı olsun güle güle kullanın..Bence hem şık hemde pratik bir çözüm fiyatı da makul gibi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme