Şimdi Ara

Aracıma Port Bagaj Taktırdım-Beğenecekmisiniz bakalım:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
15.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Çok fazla kullanmayın.Yüklendiğinde,Önce kasanın esnemesine sonra kapıların ayarlarının bozulmasına gıcırtı tıkırtı,rüzgar vs sesleri duymaya yarıyor

zamanla bu şikayetler olursa bilinki o tepedeki zımbırtıdan hatta konuyu bir kaportacıya sorun aynı cevabı alırsınız

kasanın esnemesi derken port bagajın kasasımı demek istediniz? kapı ile bir bağlantısı yok, sadece lastikleriyle temas halinde.
  • quote:

Çok fazla kullanmayın.Yüklendiğinde,Önce kasanın esnemesine sonra kapıların ayarlarının bozulmasına gıcırtı tıkırtı,rüzgar vs sesleri duymaya yarıyor

zamanla bu şikayetler olursa bilinki o tepedeki zımbırtıdan hatta konuyu bir kaportacıya sorun aynı cevabı alırsınız

Araçların kitapçıklarında max tavan ağırlığı belirtiliyor.75-100kg falan oluyor.Sınır aşılmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Araçların kitapçıklarında max tavan ağırlığı belirtiliyor.75-100kg falan oluyor.Sınır aşılmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.

zaten tavana bir baskı yok..baskı tavan direkleri üzerine ki ton agırlık tasır.ayrıca aracın orjınal port bagaj tasıma ozellıgı var

• bu port bagaj ruhsata işlenmesi gerekiyor mu millet?bende 2.el arıyorum.takas yapabileceğim bir port bagaj...
    ama ruhsata işleniyor mu acaba?şart mı yani?
  • bu port bagaj ruhsata işlenmesi gerekiyor mu millet?bende 2.el arıyorum.takas yapabileceğim bir port bagaj...
    ama ruhsata işleniyor mu acaba?şart mı yani?
  • selam,
    Bursa'da yeni iş yerimizde araç üstü taşıma sistemlerinede yer verdik.Port bagaj, kayak-snowboard taşıyıcı, sörf-bot taşıyıcı v.b.leri ile ilgi çalışma içindeyiz.Bu tür ürünlerin ruhsata işlenmesi söz konusu değildir.
    Her marka ve model araca uygun taşıyıcı ayaklar-barlar mevcuttur.

Yukarıdaki uygulama yapılan araçta da oldukça şık durmuş.Ciddi bir bagaj hacmi.
    esenkalın.
  • www.bagajmarket.com

www.gezmuz.com

Her iki linkte farklı yapıda ürünler var, kullanış amacınıza göre.

Ayrıca ruhsata işlenmesi gerekmiyor, portatif tip ürün olduklarından.
  • ben port bagaj alacaktım ama ruhsata işleme durumu sebebiyle vazgeçmiştim.işlemeye gerek olmaması durumu ne kadar dogru resmi bir link var mı elinizde.emin olursam 1 adet edinmek isterim.saygılar
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın..Bence hem şık hemde pratik bir çözüm fiyatı da makul gibi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.