Şimdi Ara

Aracıma Port Bagaj Taktırdım-Beğenecekmisiniz bakalım:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
15.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

hep bunlamı dolaşıcaksınız?

Yok istediğinde çıkartabiliniyor her zaman bu şekilde değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksat45

quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

hep bunlamı dolaşıcaksınız?

Yok istediğinde çıkartabiliniyor her zaman bu şekilde değil..

Alıntıları Göster
    tam alamancı arabası olmuş

kaça aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıraslan

kaça aldın?

Alıntıları Göster
    bence çok şık durmuş. elit olmuş hayırlı olsun. almancı yaklaşımına katılıyorum bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıraslan

kaça aldın?

Alıntıları Göster
    ben bu port bagajları hep merak etmişimdir neden koskoca bir bağlantı noktası üzerinde yarım bavul kadar küçücük bir parçadır diye. bunun daha büyükleri de oluyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

ben bu port bagajları hep merak etmişimdir neden koskoca bir bağlantı noktası üzerinde yarım bavul kadar küçücük bir parçadır diye. bunun daha büyükleri de oluyormu acaba?

Alıntıları Göster
    Şimdi görün nasıl yakıt tükeminiz artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Şimdi görün nasıl yakıt tükeminiz artıyor

Alıntıları Göster
    Gören herkes alamancı arabası diyor ya:)))) Beğendiğinize teşekkürler bu arada..2.el toyota orjinal corolla ayağı ve yeni bir bagajla birlikte 540TL verdim. Yakıt artışı o kadar fazla olmuyor, daha önce önceki arabamda da kullanmıştım port bagaj ordan biliyorum. yüzde 3 den fazla etkilemiyordu yaptığım hesaba göre o da 90km hızla giderken pencerelerden birini açık tutmak gibi birşey..
    Gekren, Bagaj 320 LT gayet kullanışlı. Uçakla giderken tartıda 38kg gelen XXXL bavulumu dahi içine aldı ve onun yarısı kadar da boş yer kaldı.Umduğumdan büyükmüş ürün.Tabi istersen daha büükleri de var..

• quote:

Gören herkes alamancı arabası diyor ya:)))) Beğendiğinize teşekkürler bu arada..2.el toyota orjinal corolla ayağı ve yeni bir bagajla birlikte 540TL verdim. Yakıt artışı o kadar fazla olmuyor, daha önce önceki arabamda da kullanmıştım port bagaj ordan biliyorum. yüzde 3 den fazla etkilemiyordu yaptığım hesaba göre o da 90km hızla giderken pencerelerden birini açık tutmak gibi birşey..
    Gekren, Bagaj 320 LT gayet kullanışlı. Uçakla giderken tartıda 38kg gelen XXXL bavulumu dahi içine aldı ve onun yarısı kadar da boş yer kaldı.Umduğumdan büyükmüş ürün.Tabi istersen daha büükleri de var..

Alıntıları Göster
    bunların bisiklet için olanları nasıl kullanan oldumu çıkartınca tavanda iz bırakıyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

bunların bisiklet için olanları nasıl kullanan oldumu çıkartınca tavanda iz bırakıyormu ?

aliteli malzeme kullanırsan hiçbirşey olmaz..Tavanla birebir temas eden bir mazeme kullanıyorsan benim gibi arada sırada çıkartıp temas eden yeri silersen birşey olacağını sanmıorum.Ben 3 sene 1998 toyota corollada kullandım herhangi bir iz kalmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

aliteli malzeme kullanırsan hiçbirşey olmaz..Tavanla birebir temas eden bir mazeme kullanıyorsan benim gibi arada sırada çıkartıp temas eden yeri silersen birşey olacağını sanmıorum.Ben 3 sene 1998 toyota corollada kullandım herhangi bir iz kalmadı.

Alıntıları Göster
    Biz Berlingonun üstüne takmıştık düşünün koca bagaj yetmedi üstüne de bagaj taktık.
    Sonra karadenizin offroad a müsait yayla yollarında 100 km dayanabildi yokuş aşağı inerken küt diye önümüze düştü
    Sonra kaldırıp bir daha taktık.Valla nasıl kahrımızı çekti araba 170.000 km hayret ediyorum hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Biz Berlingonun üstüne takmıştık düşünün koca bagaj yetmedi üstüne de bagaj taktık.
    Sonra karadenizin offroad a müsait yayla yollarında 100 km dayanabildi yokuş aşağı inerken küt diye önümüze düştü
    Sonra kaldırıp bir daha taktık.Valla nasıl kahrımızı çekti araba 170.000 km hayret ediyorum hala

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güzel durmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Alıntıları Göster
    Gümüş rengi daha çok yakışırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Gümüş rengi daha çok yakışırdı.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler malesef tek renk seçeneğim vardı. Camlar siyah olduğundan uyumlu oldu.
  • quote:

Teşekkürler malesef tek renk seçeneğim vardı. Camlar siyah olduğundan uyumlu oldu.

Alıntıları Göster
    Manisalılar niyeyse aracına düşkün oluyorYakışmış hayırlı olsun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun fena durmamış.Ancak ne taşıyorsunuz bu kadar acaba.Bagaj yeterli gelmediğine göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Hayırlı olsun fena durmamış.Ancak ne taşıyorsunuz bu kadar acaba.Bagaj yeterli gelmediğine göre..

Alıntıları Göster
    aracın cizgilerine de uymuş.. tavanın taşıma kapasitesinden port bagajın darasını düşünce kaç kg çıkıyor,değiyor mu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

aracın cizgilerine de uymuş.. tavanın taşıma kapasitesinden port bagajın darasını düşünce kaç kg çıkıyor,değiyor mu yani?

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Cam filminden hiç ceza yedinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Cam filminden hiç ceza yedinmi ?

Alıntıları Göster
    Ali Doğukan; Ben Manisalı olmama rağmen Erzurumda yaşıyorum..Valla Erzurumlulardan daha fazla arabasına düşkün olanına rastlamadım desem yeridir:))
    **osk@r78**; Valla açıkçası kardeş birincisi bu zevk meselesi, ikincisi sık sık uzun yol yapıyorum manisa ve erzurum arasında, bana büyük kolaylığı olacağına eminim. İçinde orta hafiflikte birçok eşya meyve sebze konserve bebek arabası vs 50kg ya kadar taşıyabilirsin..
    rallier_61; kardeş bagajın kendisi 7kg ağırlığında, taşıma kapasitesi ise 50kg. Fazlası risk gerekyok.320lt iç alanı var bagajın..
    Fantastic Light; cam filmlerini 2 senedir kullanıyorum hiç ceza yemedim. Erzurumda yaşıyorum ve uzun yoldada kullanıyorum şimdiye kadar çok şükür bir ceza yok, faydası ise çok:))

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.