Bildirim
Aracıma Port Bagaj Taktırdım-Beğenecekmisiniz bakalım:)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hep bunlamı dolaşıcaksınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
hep bunlamı dolaşıcaksınız?
Yok istediğinde çıkartabiliniyor her zaman bu şekilde değil.. -
tam alamancı arabası olmuşquote:
Orijinalden alıntı: blacksat45quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
hep bunlamı dolaşıcaksınız?
Yok istediğinde çıkartabiliniyor her zaman bu şekilde değil..
Alıntıları Göster
kaça aldın? -
bence çok şık durmuş. elit olmuş hayırlı olsun. almancı yaklaşımına katılıyorum bu aradaquote:
Orijinalden alıntı: kıraslan
tam alamancı arabası olmuş
kaça aldın?
Alıntıları Göster -
ben bu port bagajları hep merak etmişimdir neden koskoca bir bağlantı noktası üzerinde yarım bavul kadar küçücük bir parçadır diye. bunun daha büyükleri de oluyormu acaba?quote:
Orijinalden alıntı: kıraslan
tam alamancı arabası olmuş
kaça aldın?
Alıntıları Göster -
Şimdi görün nasıl yakıt tükeminiz artıyorquote:
Orijinalden alıntı: gekren
ben bu port bagajları hep merak etmişimdir neden koskoca bir bağlantı noktası üzerinde yarım bavul kadar küçücük bir parçadır diye. bunun daha büyükleri de oluyormu acaba?
Alıntıları Göster -
Gören herkes alamancı arabası diyor ya:)))) Beğendiğinize teşekkürler bu arada..2.el toyota orjinal corolla ayağı ve yeni bir bagajla birlikte 540TL verdim. Yakıt artışı o kadar fazla olmuyor, daha önce önceki arabamda da kullanmıştım port bagaj ordan biliyorum. yüzde 3 den fazla etkilemiyordu yaptığım hesaba göre o da 90km hızla giderken pencerelerden birini açık tutmak gibi birşey..quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
Şimdi görün nasıl yakıt tükeminiz artıyor
Alıntıları Göster
Gekren, Bagaj 320 LT gayet kullanışlı. Uçakla giderken tartıda 38kg gelen XXXL bavulumu dahi içine aldı ve onun yarısı kadar da boş yer kaldı.Umduğumdan büyükmüş ürün.Tabi istersen daha büükleri de var..
-
bunların bisiklet için olanları nasıl kullanan oldumu çıkartınca tavanda iz bırakıyormu ?quote:
Orijinalden alıntı: blacksat45
Gören herkes alamancı arabası diyor ya:)))) Beğendiğinize teşekkürler bu arada..2.el toyota orjinal corolla ayağı ve yeni bir bagajla birlikte 540TL verdim. Yakıt artışı o kadar fazla olmuyor, daha önce önceki arabamda da kullanmıştım port bagaj ordan biliyorum. yüzde 3 den fazla etkilemiyordu yaptığım hesaba göre o da 90km hızla giderken pencerelerden birini açık tutmak gibi birşey..
Gekren, Bagaj 320 LT gayet kullanışlı. Uçakla giderken tartıda 38kg gelen XXXL bavulumu dahi içine aldı ve onun yarısı kadar da boş yer kaldı.Umduğumdan büyükmüş ürün.Tabi istersen daha büükleri de var..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
bunların bisiklet için olanları nasıl kullanan oldumu çıkartınca tavanda iz bırakıyormu ?
aliteli malzeme kullanırsan hiçbirşey olmaz..Tavanla birebir temas eden bir mazeme kullanıyorsan benim gibi arada sırada çıkartıp temas eden yeri silersen birşey olacağını sanmıorum.Ben 3 sene 1998 toyota corollada kullandım herhangi bir iz kalmadı. -
Biz Berlingonun üstüne takmıştık düşünün koca bagaj yetmedi üstüne de bagaj taktık.quote:
Orijinalden alıntı: blacksat45quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
bunların bisiklet için olanları nasıl kullanan oldumu çıkartınca tavanda iz bırakıyormu ?
aliteli malzeme kullanırsan hiçbirşey olmaz..Tavanla birebir temas eden bir mazeme kullanıyorsan benim gibi arada sırada çıkartıp temas eden yeri silersen birşey olacağını sanmıorum.Ben 3 sene 1998 toyota corollada kullandım herhangi bir iz kalmadı.
Alıntıları Göster
Sonra karadenizin offroad a müsait yayla yollarında 100 km dayanabildi yokuş aşağı inerken küt diye önümüze düştü
Sonra kaldırıp bir daha taktık.Valla nasıl kahrımızı çekti araba 170.000 km hayret ediyorum hala
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın...quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Biz Berlingonun üstüne takmıştık düşünün koca bagaj yetmedi üstüne de bagaj taktık.
Sonra karadenizin offroad a müsait yayla yollarında 100 km dayanabildi yokuş aşağı inerken küt diye önümüze düştü
Sonra kaldırıp bir daha taktık.Valla nasıl kahrımızı çekti araba 170.000 km hayret ediyorum hala
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun güzel durmuşquote:
Orijinalden alıntı: sfzb67
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
Alıntıları Göster -
Gümüş rengi daha çok yakışırdı.quote:
Orijinalden alıntı: sfzb67
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
Alıntıları Göster -
Teşekkürler malesef tek renk seçeneğim vardı. Camlar siyah olduğundan uyumlu oldu.quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Gümüş rengi daha çok yakışırdı.
Alıntıları Göster -
Manisalılar niyeyse aracına düşkün oluyorYakışmış hayırlı olsun.quote:
Teşekkürler malesef tek renk seçeneğim vardı. Camlar siyah olduğundan uyumlu oldu.
Alıntıları Göster -
Hayırlı olsun fena durmamış.Ancak ne taşıyorsunuz bu kadar acaba.Bagaj yeterli gelmediğine göre..quote:
Teşekkürler malesef tek renk seçeneğim vardı. Camlar siyah olduğundan uyumlu oldu.
Alıntıları Göster -
aracın cizgilerine de uymuş.. tavanın taşıma kapasitesinden port bagajın darasını düşünce kaç kg çıkıyor,değiyor mu yani?quote:
Orijinalden alıntı: **osk@r78**
Hayırlı olsun fena durmamış.Ancak ne taşıyorsunuz bu kadar acaba.Bagaj yeterli gelmediğine göre..
Alıntıları Göster -
Hayırlı olsun güle güle kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: rallier_61
aracın cizgilerine de uymuş.. tavanın taşıma kapasitesinden port bagajın darasını düşünce kaç kg çıkıyor,değiyor mu yani?
Alıntıları Göster
Cam filminden hiç ceza yedinmi ? -
Ali Doğukan; Ben Manisalı olmama rağmen Erzurumda yaşıyorum..Valla Erzurumlulardan daha fazla arabasına düşkün olanına rastlamadım desem yeridir:))quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Cam filminden hiç ceza yedinmi ?
Alıntıları Göster
**osk@r78**; Valla açıkçası kardeş birincisi bu zevk meselesi, ikincisi sık sık uzun yol yapıyorum manisa ve erzurum arasında, bana büyük kolaylığı olacağına eminim. İçinde orta hafiflikte birçok eşya meyve sebze konserve bebek arabası vs 50kg ya kadar taşıyabilirsin..
rallier_61; kardeş bagajın kendisi 7kg ağırlığında, taşıma kapasitesi ise 50kg. Fazlası risk gerekyok.320lt iç alanı var bagajın..
Fantastic Light; cam filmlerini 2 senedir kullanıyorum hiç ceza yemedim. Erzurumda yaşıyorum ve uzun yoldada kullanıyorum şimdiye kadar çok şükür bir ceza yok, faydası ise çok:))
Benzer içerikler
- seramik cam filmi
- yıllara göre araba fiyatları
- xl lastik dezavantajları
- renault motoru olan mercedes modelleri
- megane 1.3 tce 0-100
- renault logan
- seres fiyat listesi
- toyota c-hr hybrid fiyat
- dacia elektrikli fiyat
- toyota highlander türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X