Şimdi Ara

Aracıma Ses Sistemimi Aldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 Kasım ayından beri kullanıyorum ama cd çıkarma da dahil herhengi bir sorun yaşamadım. Gayet başarılı bir ürün. Radyosu biraz zayıf gibi ama zaten radyoyu kim dinler Birde SONY deki gibi USB bellek girişi olsa idi piyasada başka teyp kalmazdı sanırım. Ama malesef koymuyor Pioneer USB bellek. Yeni modellerde var mı bilmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: falcon246

@sevket mehmet,

Pioneer deh-6850 ana ünite kullanıyorsun sanırım..

Cd çıkartırken sorun yaşıyor musun ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevketmehmet -- 9 Nisan 2007; 8:30:36 >
  • CD'den cd'ye değişiyor. Pioneerların bazı modellerinde özellikle düşük kalite cdlerde çıkarma sorunu yaşadım.

O yüzden kaliteli cd kullanın. Ucuz cdler biraz daha kalın. 1mm den daha az bir fark var ama takılıyor işte.
  • arkadaşlar bana kapı kolonları için bi yardım edermisiniz bu kapı kolonları megANE II UYARMI UYARSA SES ESKİ KOLONLARDAN İYİMİ OLURhttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=965631008dım BİDE BU KOLONLAR YERİNE COMPONENT TAKSAM ANFİYE İHTİYAC OLURMU LÜTFEN YARDIM EDİN TEYP ORJİNAL TEYPhttp://www.ucuzu.com/hoparlor-c3618/jbl-gt0-507ce-13-cm-2-yollu-component-hoparlor-p5942592.html

• o kolonlara amfi bağlamazsanız berbat bir ses alırsınız. tizleri çalışmaz bile nerdeyse amfisiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevketmehmet

Hazır aklıma gelmişken bende ilk tesisatımın resimlerini paylaşım için koyayım. 1700 ytl civarında bişeydi. Her şeyini kendim yaptım. Montaj bağlama vs. Yalnız bagajım çok küçük olduğu için woofer ile kapı arası çok dar kalıyor araya sünger falan koydum ama genede sesi iyice açtığımda kapı parçalanacak gibi ses çıkartıyor

Aracıma Ses Sistemimi Aldım.

kardeş güle güle kullan iyi iş çıkarmışsın ama kabloları biraz daha toparla bence.bi teybinin üstündeki alete şaştım .adamalar teyp yerinden çıkmasın diye ellerinden geleni yapmışlar.bi zincirlemedikleri kalmış

• TVARDAR : HAKLISINIZ SİZLERİN SAYESİNDE EDİNDİGİM BİLGİLERE GÖRE BENİM DÜŞÜNCEM Bİ HAYALMİŞ ANFİSİZ BU İŞ OLMAYACAK ŞİMDİ ŞUNU ARAŞTIRIYORUM VE CEVABINI BULDUM GALIBA ORJİNAL RENO TEYP ANFİ TAKILIYORMU TAKILIYORMUŞ BAICAM BUTCEME GORE BİŞELER ALI VERİCEM YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ HALA BEKLİYORUMMM SAYGILAR....
  • Evet haklısın. YARIS in çok salak bi teybi var. Hangi mühendis tasarladıysa yuh olsun. Aşağıya boşluk koymamış olsalardı imkanı yok teyp takılmazdı buna. Sırf teyp takılamıyo diye de çeker satardım arabayı. Sonradan bir bass ampli si ve kapasitör de bağladım kabloalrı değiştirdim vs. Nerden baksan bi 1000 ytl daha masraf ettim.

quote:

Orjinalden alıntı: barakudaaa

quote:

Orjinalden alıntı: sevketmehmet

Hazır aklıma gelmişken bende ilk tesisatımın resimlerini paylaşım için koyayım. 1700 ytl civarında bişeydi. Her şeyini kendim yaptım. Montaj bağlama vs. Yalnız bagajım çok küçük olduğu için woofer ile kapı arası çok dar kalıyor araya sünger falan koydum ama genede sesi iyice açtığımda kapı parçalanacak gibi ses çıkartıyor

kardeş güle güle kullan iyi iş çıkarmışsın ama kabloları biraz daha toparla bence.bi teybinin üstündeki alete şaştım .adamalar teyp yerinden çıkmasın diye ellerinden geleni yapmışlar.bi zincirlemedikleri kalmış

• component olsa çok daha iyi olurdu ama olsun ileride sıkılıncada onları değiştirirsin..hayırlı olsun güle güle kullan..
  • arakadaşim sistemin hayırlı olsun öncelikle ..güle güle kullan kazasız belasız inşallah.. bide o arkadaş sistemiyle övünen sen ona sistem mi diyosun be...50000 nufuslu ilçede yaşiyorum ben şu an burdaki araçlardaki sestemler bile seninkini katlar ve ayrıca o kadar para harcamadan.:D jl audio dediğin 8 inc yani 20 cm lik woofer lar dan derin bass sesi gelmez jl audio serttir..teybini bilemem ama 900 ytl olduğundan şahsen biyerlerde fasla para vermişsin gibime geliyor. o arabadaki jbl 601,1 amfi de amfimi bee diorum ayrıca.he senin sitemin varmı dersen yok. hiç olmadı ama bilgim senden daha fazladır. ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

o arabadaki jbl 601,1 amfi de amfimi bee diorum

ama bilgim senden daha fazladır

ne kadar bilgili olduğun bu cümleden belli (!)

• 601.1 çok sağlamdır ya. Ben kullanıyorum canavar gibi. Arkadaş başka bişeyle karıştırmış sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

quote:

o arabadaki jbl 601,1 amfi de amfimi bee diorum

ama bilgim senden daha fazladır

ne kadar bilgili olduğun bu cümleden belli (!)

• beyler arabama tesısat kuracagım...arastırmaktan bıktımm..ruh hastasıı oldum help.!!! 5 kanal edıson 505 anfiyii cok ovdulerr ama benım aklım jbl 75.5 6 kanalda kaldıı sizce ne yapiim cok abartılı bır tesısat düşünmüyorum,1 cift kolon bi sub bass bı takımda mıd takacam bana model soyleyın ya da benım soledıklerımden bırını tercıh edın.cok param yok abartmayın...hemen cevabınızı beklıom ne dersenızz alacam. stop :D
  • Toyotanin bagaji biraz daha estetik olabilirmis... Her yerden kablo fiskiriyor. Cok estetik bir goruntu olusmamis.
  • beyler arabama tesısat kuracagım...arastırmaktan bıktımm..ruh hastasıı oldum help.!!! 5 kanal edıson 505 anfiyii cok ovdulerr ama benım aklım jbl 75.5 6 kanalda kaldıı sizce ne yapiim cok abartılı bır tesısat düşünmüyorum,1 cift kolon bi sub bass bı takımda mıd takacam bana model soyleyın ya da benım soledıklerımden bırını tercıh edın.cok param yok abartmayın...hemen cevabınızı beklıom ne dersenızz alacam. stop :D
  • quote:

o arabadaki jbl 601,1 amfi de amfimi bee diorum ayrıca.

aynen katılıyorum..

o arkadaş kendince hava atmaya çalışmış ama ne kadar saçma ve profesyonellikten uzak bir sistem yaptığının farkına varamamış
  • tesisat tam benim istediğim gibi dında modifiye olmıyıcak ama bagaj full tesisat peki ya bunlara ne diyeceksiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: dodgeservet

alın size sistemmi.benim arabadaki clarion ana ünite senin sistemin tamamı parası.alın size sistem lafı bence biraz yanlış.yaptığın sistemde bişeye benzese.madem öyle bende diyeyim sana al sana sitemDB568R-USB CLARİON MP3 ----
    ---SRM3093 HX WOOFER.(30CM-1200WATT PEAK.300WATT RMS)
    ---jbl 601.1 anfi
    ---jl audio 8 inch 4 adet woofer
    ---jbl p 300.4 anfi
    ---srx 1785 ön coaxsial(45 watt rms) ..(mp3 e bağlıycam).
    işte sistem budur

Allaan görgüsüzü.Yanına gelip 2 cift laf etsen , aclıktan agzın kokuyodur.
  • Ya denzel sende cvp yazıyorsun bişi demiyorum yani...
  • Abi alttaki yorumları bile okumadan direk alıntı yaptım.Nefret ederim boyle insanlardan.
  • Eleman kendini bişey sanıyor, 30cm woofer'la jbl amfiyle artistlik yapıyor takma hüseyin yaa boşkoy
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.