Şimdi Ara

Aracıma Ses Sistemimi Aldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotografını koyarmısın..daha güzel olur..bi<de gormuş oluruz
  • konuyu acan arkadas pek fazla bilgisinin olmadıgınıdan bahsetmiş yanlız
    quote:

Orjinalden alıntı: dodgeservet

faberge arkadaşım o arkadaşın yaptığı şey normalse benimkide sana normal gelmeli.al faberge sana sistem hemde okkalı.CLARİON MP3 ----
    --- clarion SRM3093 HX WOOFER.(30CM-1200WATT PEAK.300WATT RMS)
    ---jbl 601.1 anfi
    ---jl audio 8 inch 4 adet woofer
    ---jbl p 300.4 anfi
    ---srx 1785 ön coaxsial(45 watt rms) ..(mp3 e bağlıycam).
    ---stinger kablo takımı
    ---phono car 5 farat kapasitör
    ---jbl sinyal işlemcisi
    işte sistem budur bea

• resim kayma şansın varmı bi bakalım nasıl bişey
  • evt resimleri koyacağım.ama bagaja izolasyon yaptıracağım.izolasyonun üzerine ince mdf onun üzerinede şu deri görünümlü winlix mi deniyor suni deri ama çok sert ve kalın pembe renkte ondan kaplattıracağım.iki adet anfi için
    tabandaki mdf nin içersine kalıp açtıracağım.anfileri silme içine koyacağım.ve bagaja bulabilirsem pembe neon koyacağım.inşallah 1 hafta içinde finiştir.artık resimleri gördükten sonra arm nikli arkadaş bir tarafına siyah renkteki kınalardan yakar.
  • ya arkadaşım allah güle güle kullanmak nasip
    etsin.ama ben yalnış bir laf kullandığımı düşünmüyorum.evet bu yaptığım benim için buyuk bir sistem.benim ilk arabam ve hiç bilgim olmadan bu forumdaki arkadaşlarla konuşup yaptım.ben katalizörüde bilmem nedir comp.da bilmem basta bilmezdim araçta.öğreniyorum yeni yeni.bak o sisteme şimdide comp.taktım infinity marka.öğrendikçe yapıyorum.ama senin lafın hoşmu yaptığın sistem de sisteme benzese diye.benden ne kadar yüksek se alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttugrul06 -- 21 Mart 2007; 23:34:03 >
  • quote:

evt resimleri koyacağım.ama bagaja izolasyon yaptıracağım.izolasyonun üzerine ince mdf onun üzerinede şu deri görünümlü winlix mi deniyor suni deri ama çok sert ve kalın pembe renkte ondan kaplattıracağım.iki adet anfi için
    tabandaki mdf nin içersine kalıp açtıracağım.anfileri silme içine koyacağım.ve bagaja bulabilirsem pembe neon koyacağım.inşallah 1 hafta içinde finiştir.artık resimleri gördükten sonra arm nikli arkadaş bir tarafına siyah renkteki kınalardan yakar.

• Hazır aklıma gelmişken bende ilk tesisatımın resimlerini paylaşım için koyayım. 1700 ytl civarında bişeydi. Her şeyini kendim yaptım. Montaj bağlama vs. Yalnız bagajım çok küçük olduğu için woofer ile kapı arası çok dar kalıyor araya sünger falan koydum ama genede sesi iyice açtığımda kapı parçalanacak gibi ses çıkartıyor

Aracıma Ses Sistemimi Aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevketmehmet -- 22 Mart 2007; 11:18:47 >

• sorun var fotografta url alıp koysan daha iyi olur
  • quote:

evt resimleri koyacağım.ama bagaja izolasyon yaptıracağım.izolasyonun üzerine ince mdf onun üzerinede şu deri görünümlü winlix mi deniyor suni deri ama çok sert ve kalın pembe renkte ondan kaplattıracağım.iki adet anfi için

bak abim bu işLer para ve biLgiyLe dönen işLerdir... senin paran var ve bişey biLiyosan sistemi yaparsın yok biLmiyosan ipod tan baska bişey de müzik dinLeyemezsin... sistemi yaptıran abim sistemi yaptırırken bize fikrimizi sormuştu...ve yaptırdığı için şişmdi bizimLe payLaşmış.. ama senin yaptığın terbiyesizLik..resmen küçük düşürücü keLimeLer kuLLanıyorsun yazık gerçekten yazık bide utanmadan kına davasına girmişsin... neyse bende yazacaktım tesisat ama yazmıyorum.. gerek yok bu arada arm kardeşime yaptığın uyarıyıda aynı şekilde gereksiz düşünüyorum.. arm sana tavrında hakLı...böLe yapacaksan daha yorum yazma buralara yarar değiL zarar sağLarsın millete...

abi senin tesisatına geLince tesisat güzeL hayırLı oLsun...güLe güLe kuLLanmak nasip etsin aLLah...

• quote:

Orjinalden alıntı: sevketmehmet

Hazır aklıma gelmişken bende ilk tesisatımın resimlerini paylaşım için koyayım. 1700 ytl civarında bişeydi. Her şeyini kendim yaptım. Montaj bağlama vs. Yalnız bagajım çok küçük olduğu için woofer ile kapı arası çok dar kalıyor araya sünger falan koydum ama genede sesi iyice açtığımda kapı parçalanacak gibi ses çıkartıyor

sistem süper olmuş ama sub un sığmayışı bass kalitesii oldukça bozmuştur biraz daha ufak kabin kullansan daha iyi olurdu bence

• Küçük kutuda sert bas alabiliyorsun. Derin bas için malesef büyük ve portlu kutu lazım. kapı sesi dinliyorum zır zır

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

quote:

Orjinalden alıntı: sevketmehmet

Hazır aklıma gelmişken bende ilk tesisatımın resimlerini paylaşım için koyayım. 1700 ytl civarında bişeydi. Her şeyini kendim yaptım. Montaj bağlama vs. Yalnız bagajım çok küçük olduğu için woofer ile kapı arası çok dar kalıyor araya sünger falan koydum ama genede sesi iyice açtığımda kapı parçalanacak gibi ses çıkartıyor

sistem süper olmuş ama sub un sığmayışı bass kalitesii oldukça bozmuştur biraz daha ufak kabin kullansan daha iyi olurdu bence

• dodgeservet
    eferin sana bak herkes nasılda tebrik etmiş davranışını sanki seninki sistemmiş gibi kendi bütçesi ile bişeyler yapanları küçük görüyo.neymiş mp3 çaları 900 ytl imiş napalımmmmm
    en azındna bu konuyu açan arkadaş övünmemiş seninki gibi.aslında sen sistem görmemişsin eğer görseydin o wofer o anfiler ile hava atmaya kalkmazdın
  • quote:

alın size sistemmi.benim arabadaki clarion ana ünite senin sistemin tamamı parası.alın size sistem lafı bence biraz yanlış.yaptığın sistemde bişeye benzese.madem öyle bende diyeyim sana al sana sitemDB568R-USB CLARİON MP3 ----
    ---SRM3093 HX WOOFER.(30CM-1200WATT PEAK.300WATT RMS)
    ---jbl 601.1 anfi
    ---jbl p 300.4 anfi
    işte sistem budur

babana bayagı dil dökmüşündür bunu kurdurabilmek için:)))
  • Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım yapılan hiç bir iş kötü değildir güle güle kullan ve eskit...
  • arkadasım güle güle kullan bendeki amfiyle aynı amfiyi almıssın 3 yıldır kullanıyorum cokta memnunum

öteki arkadas fotoları bekliyoruz bakalım agzımın suları aktı şimdiden tabii eger rüzgar deilse
  • Kablolar biraz sırıtmıyomu acaba..
  • arkadaşlar bana kapı kolonları için bi yardım edermisiniz bu kapı kolonları megANE II UYARMI UYARSA SES ESKİ KOLONLARDAN İYİMİ OLUR http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=965631008dım BİDE BU KOLONLAR YERİNE COMPONENT TAKSAM ANFİYE İHTİYAC OLURMU LÜTFEN YARDIM EDİN TEYP ORJİNAL TEYP http://www.ucuzu.com/hoparlor-c3618/jbl-gt0-507ce-13-cm-2-yollu-component-hoparlor-p5942592.html

• @sevket mehmet,

Pioneer deh-6850 ana ünite kullanıyorsun sanırım..

Cd çıkartırken sorun yaşıyor musun ??
  • Güzelim sen kaç yaşındasın bakıyım.

quote:

alın size sistemmi.benim arabadaki clarion ana ünite senin sistemin tamamı parası.alın size sistem lafı bence biraz yanlış.yaptığın sistemde bişeye benzese.madem öyle bende diyeyim sana al sana sitemDB568R-USB CLARİON MP3 ----
    ---SRM3093 HX WOOFER.(30CM-1200WATT PEAK.300WATT RMS)
    ---jbl 601.1 anfi
    ---jbl p 300.4 anfi
    işte sistem budur

• TÜM ARKADAŞLARA HER KEZ SİSTEM YAPMAYI BİLMEK DURUMUNDA DEGİL MESELA BEN ANLAMIYORUM BU İŞTEN AMA TEMİZ SESİ SEVİYORUM NAPIYORUM BİLEN ARKADAŞLARA DANIŞI YORUM YANİ BEN ACİZMİ OLUYORUM? SORUYORUM DİYE. YUKARIDA VERİLEN KAVGAYI OKUDUM BENİM SİSTEMİM SENİN KİNİ DÖVER FELAN GÜLDÜRMEYİN ADAMI YA HER KEZİN BÜTCESİNE GÖRE ADAMIN NE KADAR PARASI VARSA ONA GÖRE SİSTEM KURAR YADA ZEVKİNE GÖRE BÖYLE COCUKSU İŞLERDEN VAZ GECELİMDE BİLMEYEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLALIM BÖYLELLİKLE FAZLA OLAN ENERJİ YÜKÜNÜZÜ BÖYLE HAYIRLI İŞLERE HARCIMIŞ OLURSUNUZ TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLER ......
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.