Şimdi Ara

Aracıma Ses Sistemimi Aldım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
12.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

danzel sende daha fazla stres yapma
  • Anlamadığım bu konunun ilk açıldığı tarih neden kilitlenmediği. Alın size sistemm. en sonunda aldımmmmmmmmmmm ne demektir ya. Yani bu demekki;

Siz alamıyorsunuz alın laaaaannn gibi birşey. Neyse umarım birisi ilgilenir konuyla.
  • beyler arabama tesısat kuracagım...arastırmaktan bıktımm..ruh hastasıı oldum help.!!! 5 kanal edıson 505 anfiyii cok ovdulerr ama benım aklım jbl 75.5 6 kanalda kaldıı sizce ne yapiim cok abartılı bır tesısat düşünmüyorum,1 cift kolon bi sub bass bı takımda mıd takacam bana model soyleyın ya da benım soledıklerımden bırını tercıh edın.cok param yok abartmayın...hemen cevabınızı beklıom ne dersenızz alacam. stop :D
  • beyler arabama tesısat kuracagım...arastırmaktan bıktımm..ruh hastasıı oldum help.!!! 5 kanal edıson 505 anfiyii cok ovdulerr ama benım aklım jbl 75.5 6 kanalda kaldıı sizce ne yapiim cok abartılı bır tesısat düşünmüyorum,1 cift kolon bi sub bass bı takımda mıd takacam bana model soyleyın ya da benım soledıklerımden bırını tercıh edın.cok param yok abartmayın...hemen cevabınızı beklıom ne dersenızz alacam. stop :D
  • KİLİTLEYİN KİLİTLEYİN ARTIK .......

Ne diyeyim daha......

Alın size arabaaaaaaaaaaaa diye konu açsak kilitlenmişti şimdiye. Ne olur daha ne diyeyim bilemedim...
  • ALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP ETSİN HIZSIZLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN.
  • buda benim sistem ..
    1 gigabyte lık opsiyonel olarak flash bellek, fm radyo çalıcı veya mp3 player olarak portapratik muzik çalıcı ..
    isteğe bağlı olarak bilgisayar aparatı olarakta kullanılabilmekte
    güç kaynağı olarak bir adet küçük kumanda pili ile çalışmakta .. yakıt olarak ekonomik ..500 km bir kalem pili yakıyor .
    bağlantısı araca iki uclu erkek jack ile basitce monte ediliyor ve gerektiğinde jack fişin ucundan tutulup çıkartılabiliyor ek bir aparat veya guide gerektirmez..
    arabanız sıfırda olsa garantisini bozmaz ..
    kullanıcı isteğine göre jazz rock ve kasik seçimi yapabilir bass tiz ayarı manuel yapılmakta
    .. repeat random seceneği var ..
    aracınızın kendi muzik sistemi ile kullanılabilir ek parça değişimi speaker istemez .

en kısa zamanda resimlerini koyacağım

Aracıma Ses Sistemimi Aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 21 Nisan 2007; 13:49:58 >

• ee bir yerden başlamak lazım dimi .
  • Aşağıdaki tesisat baya bir hesaplı ve abartısız

• quote:

Orjinalden alıntı: tennten
    beyler arabama tesısat kuracagım...arastırmaktan bıktımm..ruh hastasıı oldum help.!!! 5 kanal edıson 505 anfiyii cok ovdulerr ama benım aklım jbl 75.5 6 kanalda kaldıı sizce ne yapiim cok abartılı bır tesısat düşünmüyorum,1 cift kolon bi sub bass bı takımda mıd takacam bana model soyleyın ya da benım soledıklerımden bırını tercıh edın.cok param yok abartmayın...hemen cevabınızı beklıom ne dersenızz alacam. stop :D

ben de senin konumunda idim.
    insan kafayı takınca sabredemiyor.
    hangi şehirdesin ?

ben birçeok markaya baktım. ama kendimce kulağıma hoş geleni aldım.
    amfi bilinen çok kanallı sorunsuz olsun dediler.
    5 kanallı ya da altı kanallı olursa iyi olur diye düşünüyo idim, JBL inki iyi imiş, tesisatçının elinde yoktu, ben de bekleyemedim.

4 kanal aldım geçtim. önlere komponent arkaya kutulu sub koydum rahatladım ;)

• kıroyum ama para bende modelli insanlar hala akıllanmadımı ya parayla sadet olmaz....
  • @tennten büyük punto kullanınca daha mı çabuk yardım alacaksınız.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımını esirgemez ama aynı mesajı 3 defa yazarsanız ( biri diğerlerine göre baya büyük punto kullanılmış) cevap verecek insanında isteğini kırmış olursunuz.

Sağlıcakla.

Düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 24 Nisan 2007; 18:02:39 >
  • Arkadaşlar lütfen bu konuya birşeyler yazıp konuyu üstte tutmayın. Tam konu düştü diye seviniyorum bi bakıyorum ALIN SİZE SİSTEM EN SONUNDA ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yazısı çıkıyor. Ya tamam almışsan aldın kardeşim... Köpeğin önüne yemek atar tarzda başlıkla konu açılmaz ki .... Rica ediyorum madem kilitlenmiyor konu bu kadar gırgıra, hakarete rağmen yazmayın olsun bitsin.... Konunun içeriğinde yararlı tek bilgi yok bırakın gitsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Arkadaşlar lütfen bu konuya birşeyler yazıp konuyu üstte tutmayın. Tam konu düştü diye seviniyorum bi bakıyorum ALIN SİZE SİSTEM EN SONUNDA ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yazısı çıkıyor. Ya tamam almışsan aldın kardeşim... Köpeğin önüne yemek atar tarzda başlıkla konu açılmaz ki .... Rica ediyorum madem kilitlenmiyor konu bu kadar gırgıra, hakarete rağmen yazmayın olsun bitsin.... Konunun içeriğinde yararlı tek bilgi yok bırakın gitsin...

boşver bırak yaw millet sistem görsün

• arkadaslar kusuraa bakmayın cok sabırsızım...ama delırdım ben bunuu arastırmaktann sonuctaa cope atacak paramız yok...aldıkmı ıyı bısey osun kalsın ıstıos tabi haklı olarakk..Ama fikirlerinizi bu kadar esırgeyecegınızıı tahmın etmemıstım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

buda benim sistem ..
    1 gigabyte lık opsiyonel olarak flash bellek, fm radyo çalıcı veya mp3 player olarak portapratik muzik çalıcı ..
    isteğe bağlı olarak bilgisayar aparatı olarakta kullanılabilmekte
    güç kaynağı olarak bir adet küçük kumanda pili ile çalışmakta .. yakıt olarak ekonomik ..500 km bir kalem pili yakıyor .
    bağlantısı araca iki uclu erkek jack ile basitce monte ediliyor ve gerektiğinde jack fişin ucundan tutulup çıkartılabiliyor ek bir aparat veya guide gerektirmez..
    arabanız sıfırda olsa garantisini bozmaz ..
    kullanıcı isteğine göre jazz rock ve kasik seçimi yapabilir bass tiz ayarı manuel yapılmakta
    .. repeat random seceneği var ..
    aracınızın kendi muzik sistemi ile kullanılabilir ek parça değişimi speaker istemez .

en kısa zamanda resimlerini koyacağım

• Bu foruma girince gülmekten yazı yazamıyorum bazen arkadaşlar kimse yanlış anlamasın...
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.