Şimdi Ara

Aracıma yasal olarak ne tür modifikasyonlar yapabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

marşpiyel olabilir

Araştırıyorum hocam güzel olursa bu yaza yaptıracağım ses sistemine 2bintl harcadım montajı yapılıcak bakalım ss lerle desteklerim.
  • Iveco midibüs tarzı tekerlerini,şanayide dışa doğru aldırabilirsiniz.ve yedek anzer balı bölmesi yaptırabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City nin lastikler 14 mu ?

O araca 16 janttan asagisi kurtarmaz.

•  Aracıma yasal olarak ne tür modifikasyonlar yapabilirim ?

Hocam beni yanlış anlamayınca ülkemizde böyle dış görünüşü güzel bir aracı alıpta haftasonları sakin sakin gezmeyi yeri gelince ufaktan sıkıştırmayı planlıyorsanız bunlar biraz hayalde kalır.Aracın dış görünüşü mükemmel ve çok profesyonel.İlk çevirmede illa birşey bulucaklardır arabayı bağlamak için.Yanlış hatırlamıyorsam bizim forumdan veya subaru forumundan bir abinin imprezasında fabrika çıkışlı spoiler vardı wrx stidi galiba aracı sen bunu sonradan taktırmışsın diye arabayı bağlamaya kalkmışlar zar zor inandırmıştı polisi o günden sonra torpidosunda aracın satış broşürünü taşıdığını felan yazmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 30 Ekim 2014; 18:18:34 >

• Aracın konforunu arttıran herşey olumlu modifedir. Geri kalan herşey boşuna harcanmış para.

İyi bir müzik zevkiniz varsa düzgün tınılar ve bas veren ses sistemi iş görür.
    Yol tutuşunu olumlu yönde etkileyen jant v teker takımı iş görür.
    Yakıt masrafını azaltmak için lpg vs iş görür.
    Yol sesi için yalıtım iş görür.
    Seviliyorsa güzel bir deri döşeme, direksiyon kaplama vs iş görür.

Ve liste daha da uzar gider..

Ama lütfen farklı gözükmek için aracın sağını solunu değiştirip yere yaklaştırdıktan sonra tümseklerden yan geçmek gibi bir eziyeti kendinize çektirmeyin.

Sırf bu yüzden arka taraftan gelen sürücüler olarak feci gülüyorum o insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 30 Ekim 2014; 18:26:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Air suspension ,varex ,chip ,amerikan park,plasti dip aklıma gelenler bunlar çoğu arabaya yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

Air suspension ,varex ,chip ,amerikan park,plasti dip aklıma gelenler bunlar çoğu arabaya yakışır

Hocam warex ve amerikan park nedir . ait pahali be hocam bence gereksiz bir sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Butters.

quote:

Air suspension ,varex ,chip ,amerikan park,plasti dip aklıma gelenler bunlar çoğu arabaya yakışır

Hocam warex ve amerikan park nedir . ait pahali be hocam bence gereksiz bir sistem

varex kaliteli vanalı egzozdur hocam istediğin zaman açar istediğin zaman kapatırsın.(Örnek:https://www.youtube.com/watch?v=QOXNCFt-_jc )
    amerikan park örnek olarak alttaki resimlerdir
    http://imageshack.com/a/img540/50/hLx7Jn.jpg
    http://imageshack.com/a/img540/631/YSX5SA.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayrullahKNY -- 30 Ekim 2014; 21:10:57 >

• quote:

quote:

quote:

varex kaliteli vanalı egzozdur hocam istediğin zaman açar istediğin zaman kapatırsın.(Örnek:https://www.youtube.com/watch?v=QOXNCFt-_jc )

warex gereksiz bence jant far siyahlatma cam filmi düşünüyorum teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

warex gereksiz bence jant far siyahlatma cam filmi düşünüyorum teşekkürler

Sizin tercihiniz

• Jant lastik değiştirebilirsin, egzoz kafası takabilirsin, multimedya sistem takabilirsin, far yıkama var ise xenon far takabilirsin yada yeni çıkan led far var fiyatları 450 TL den başlıyor onlardan takabilirsin, yüksek sesle dinlememek şartıyla ufak bir bas mid amfi alabilirsin, kapı altı logosu takabilirsin, vites topuzunu değiştirebilirsin, ruhsata işletmeye gerek olmadan aracının kendi renginde mat kaplatabilirsin, ön konsolu direksiyonu dış aynaları yapışkanlı filmler ile farklı desenlere kaplayabilirsin, motor turbolu ise chip taktırabilirsin. Şu an aklıma gelenler bunlar. Yani yasal olarak bir çok değişiklik yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Jant lastik değiştirebilirsin, egzoz kafası takabilirsin, multimedya sistem takabilirsin, far yıkama var ise xenon far takabilirsin yada yeni çıkan led far var fiyatları 450 TL den başlıyor onlardan takabilirsin, yüksek sesle dinlememek şartıyla ufak bir bas mid amfi alabilirsin, kapı altı logosu takabilirsin, vites topuzunu değiştirebilirsin, ruhsata işletmeye gerek olmadan aracının kendi renginde mat kaplatabilirsin, ön konsolu direksiyonu dış aynaları yapışkanlı filmler ile farklı desenlere kaplayabilirsin, motor turbolu ise chip taktırabilirsin. Şu an aklıma gelenler bunlar. Yani yasal olarak bir çok değişiklik yapabilirsin.

Far yikama derken bizde far silecegi yok farlari zenon ne kadara patlar bide farlara 1 numara film ceksek guzel olur veyahut farlarin nikelaj yerlerini siyaha boyuyolar oda guzel oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• .Butters. kullanıcısına yanıt
    Silecek değil farların altında bulunan su püskürtmeden bahsediyorum. Araçta eğer bunlardan yok ama xenon far var ise muayenede sorun çıkartıyorlar. Filmlerin her numarası yasak. 1 numara daha az dikkat çekebilir ancak yakalanırsan cezası var. Ben farları açtırmaya karşıyım. İçine su girme yada buğulanma gibi problemler ortaya çıkarıyor. Çok istiyorsan içi siyah satılan farlar var komple değiştirmek daha mantıklı.
  • quote:

Silecek değil farların altında bulunan su püskürtmeden bahsediyorum. Araçta eğer bunlardan yok ama xenon far var ise muayenede sorun çıkartıyorlar. Filmlerin her numarası yasak. 1 numara daha az dikkat çekebilir ancak yakalanırsan cezası var. Ben farları açtırmaya karşıyım. İçine su girme yada buğulanma gibi problemler ortaya çıkarıyor. Çok istiyorsan içi siyah satılan farlar var komple değiştirmek daha mantıklı.

Bizimkine uygun bulamayız bide yan sanayi ürüne karşıyım hocam
  • Efendi efendi kullan kardeşim ne yapacaksın modifiyeyi? NFS underground da mı yaşıyoruz
    [simage]
    http://3.bp.blogspot.com/_mmBw3uzPnJI/TCicux2943I/AAAAAAABYpU/x-YjCXGvXnQ/s1600/batmobile-remakes-16.jpg[/simage]

Bu tür ürünleri yan sanayi olarak görmemek lazım sonuçta taktıracağın cam filmi yada xenon honda marka değil Honda'nın modifiye markası Mugen'di sanırım diğer markaları tercih etmiyorsan Mugen ürünlerine bakabilirsin ancak pahalıdır haberin olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Orijinalden alıntı: Demba BA

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

araç üzerinde yaptırabileceğin yasal modifikasyonlar radyo teyp jant lastik gibi şeyler. cam filmi, egzoz, kamber açısı vs sıkıntılı işler. tavandaki siyah folyo çift renge girer ruhsata işlettirmezsen onada pürüz çıkarabilirler.

Yok hocam tavana foryo düşünmüyorum
    Jant
    Far filmi açık ton
    Ses Sistemi

Edit: Hocam sportif yaylar varmış o girermi biraz yüksek araç alçaltmak istiyorum 3-4 cm

3cm lik yayda sıkıntı olmaması lazım.

far filminde ton değişirse sorun çıkabilir bilhassa muyanelerde, ses sisteminde bass ı çok açarsan gürültü kirliliğinden ceza yiyebilirsin örnekleri var.

Hocam city e tipsiz diyolar
    Bence iyi bir çalışmadan sonra araba gayet karizmatik bir araca dönüşür şu resimdeki city e benzeteceğim bunun üstündeki yasal olmayan şeyler nelerdir.
     Aracıma yasal olarak ne tür modifikasyonlar yapabilirim ?

Honda citye aşık olacağım aklıma hiç gelmezdi

• quote:

Bu tür ürünleri yan sanayi olarak görmemek lazım sonuçta taktıracağın cam filmi yada xenon honda marka değil Honda'nın modifiye markası Mugen'di sanırım diğer markaları tercih etmiyorsan Mugen ürünlerine bakabilirsin ancak pahalıdır haberin olsun.

ordada bulamayız hocam 95 model civic olsa dünya parça buolunur ama city tutmadığı için türkiyede parça ws yok . artık bulduğumuz yakışan şekleri takıcaz ses sistemi montajını yapan adam 300 lira fiyat vermiş kazıkmıdır bağlasınmı
    Ne taktığına göre değişir yalnız 300'de çok az geldi bana normalde ürünler hariç sadece montaj için 100-150 arası isterler. Media Markt'a bakabilirsin fiyatlar uygun hemde garantili. Beylikdüzü mağazasında montajda yapıyorlar.
  • quote:

Ne taktığına göre değişir yalnız 300'de çok az geldi bana normalde ürünler hariç sadece montaj için 100-150 arası isterler. Media Markt'a bakabilirsin fiyatlar uygun hemde garantili. Beylikdüzü mağazasında montajda yapıyorlar.

Hocam 2bintl like sistemi var elimde kablolarida var sadece montaj icon simdi bir yerle konustum 250 lira istedi biraz pazarlikla baglaticaz mecbur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.