Şimdi Ara

Aracıma yasal olarak ne tür modifikasyonlar yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok ceza kesiyolar en basiti 2 numara film taktırsam sorun çıkarmı ?

• Hocam yasayi bilmem de sahsi gorusum bir modifikasyon yaptirmayin. Cogu arabada zaten cirkin duruyor. Kisisel algilamayin ama city de daha da cirkin duruyor. Cam filmi var bir tek o da polisin keyfine kalmis. Kimi yaziyor kimi yazmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • body kit plastik parçalardan oluştuğu için sorun olmaz.
    kaç numara olursa olsun cam filmi yasak. tek çözümü fabrikasyon karartılmış cam. lazerle yapılıyor diyenler var ama henüz yaptırıp memnunum diyeni duymadık.
    egzost oynaması yasak.
    renk değişimi ve tavan folyosu ruhsata işlenebilir. (aracın %30unu aşan her türlü renkli işlem)
    jant serbest.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

body kit plastik parçalardan oluştuğu için sorun olmaz.
    kaç numara olursa olsun cam filmi yasak. tek çözümü fabrikasyon karartılmış cam. lazerle yapılıyor diyenler var ama henüz yaptırıp memnunum diyeni duymadık.
    egzost oynaması yasak.
    renk değişimi ve tavan folyosu ruhsata işlenebilir. (aracın %30unu aşan her türlü renkli işlem)
    jant serbest.

Peki ön arka fara siyah bant gibi bişey çekiyolar o yasakmıdır ustam
    ss
    http://www.modifiyeparcasi.com/angel_eyes_farlar/angeleyes.jpg

siyah film gibi bunu sorucaktım

• motosiklet tekeri gibi görünen jantlarından kurtulsan yeter.
  • resimdeki gibi olursa yasak değil. tam siyah yapıp sinyal verdiğin anlaşılmazsa ceza gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

motosiklet tekeri gibi görünen jantlarından kurtulsan yeter.

Hocam pek bilgim yok lastikleri büyütebilirmiyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki büyütülür. bildiğim kadarıyla 175/65/14 lastikleri. çok küçük kalıyor kasasına ve çok kötü gösteriyor aracı. 195/60/15 lastikler uyar
  • Güzel bir takım jant lastik yeterlidir.
    Fazlası o arabayi bozar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle olursa yasak değil şöyle olursa yasak açıklamalarına itimat etmeyin. Aracın üzerinde fabrikanın taktığı şeyler hariç en ufak işlem bile yasalara göre yasak. Sticker bile yapıştıramazsın. Ha ben yasak olduğunu bile bile yaparım dersen ona bir şey diyemem ceza yersin veya yemezsin şansa kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Öyle olursa yasak değil şöyle olursa yasak açıklamalarına itimat etmeyin. Aracın üzerinde fabrikanın taktığı şeyler hariç en ufak işlem bile yasalara göre yasak. Sticker bile yapıştıramazsın. Ha ben yasak olduğunu bile bile yaparım dersen ona bir şey diyemem ceza yersin veya yemezsin şansa kalmış.

Hocam Sticker mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demba BA

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Öyle olursa yasak değil şöyle olursa yasak açıklamalarına itimat etmeyin. Aracın üzerinde fabrikanın taktığı şeyler hariç en ufak işlem bile yasalara göre yasak. Sticker bile yapıştıramazsın. Ha ben yasak olduğunu bile bile yaparım dersen ona bir şey diyemem ceza yersin veya yemezsin şansa kalmış.

Hocam Sticker mi

Evet sticker bile yapıştırmak yasak kanunlara göre.
  • Aziz aracın üstünde oynama yapmak icin babandan izin alicakmisin hocam?

Birde daha ehliyetin yok, ehliyetsiz mi suruceksin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOfThrones07

Aziz aracın üstünde oynama yapmak icin babandan izin alicakmisin hocam?

Birde daha ehliyetin yok, ehliyetsiz mi suruceksin?

Babama fikrini sorarım açıkçası o bende daha çok modifiye yapmak istiyo
    Sende Biliyosunki Ehliyetsiz sürüyorum başvurdum eylül 18 sınava gireceğim .
    Değersiz Mesajın için teşekkürler. Çağatay
  • Spoiler ve tavanı siyah folyo yaptırabilrisiniz.

Tabi ki folyo işletmek kaydıyla.

Şayet aracın orjinalinde opsiyon ya da başka pakette varsa xenon far takılır ama takılırken far mercekli olmak zorunda ve xenon için yüksekli sensörü şart.

yoksa muayene'den geçemezsiniz.
  • marşpiyel olabilir
  • araç üzerinde yaptırabileceğin yasal modifikasyonlar radyo teyp jant lastik gibi şeyler. cam filmi, egzoz, kamber açısı vs sıkıntılı işler. tavandaki siyah folyo çift renge girer ruhsata işlettirmezsen onada pürüz çıkarabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

araç üzerinde yaptırabileceğin yasal modifikasyonlar radyo teyp jant lastik gibi şeyler. cam filmi, egzoz, kamber açısı vs sıkıntılı işler. tavandaki siyah folyo çift renge girer ruhsata işlettirmezsen onada pürüz çıkarabilirler.

Yok hocam tavana foryo düşünmüyorum
    Jant
    Far filmi açık ton
    Ses Sistemi

Edit: Hocam sportif yaylar varmış o girermi biraz yüksek araç alçaltmak istiyorum 3-4 cm
  • quote:

quote:

araç üzerinde yaptırabileceğin yasal modifikasyonlar radyo teyp jant lastik gibi şeyler. cam filmi, egzoz, kamber açısı vs sıkıntılı işler. tavandaki siyah folyo çift renge girer ruhsata işlettirmezsen onada pürüz çıkarabilirler.

Jant
    Far filmi açık ton
    Ses Sistemi

Edit: Hocam sportif yaylar varmış o girermi biraz yüksek araç alçaltmak istiyorum 3-4 cm

3cm lik yayda sıkıntı olmaması lazım.

far filminde ton değişirse sorun çıkabilir bilhassa muyanelerde, ses sisteminde bass ı çok açarsan gürültü kirliliğinden ceza yiyebilirsin örnekleri var.

• quote:

quote:

quote:

Jant
    Far filmi açık ton
    Ses Sistemi

3cm lik yayda sıkıntı olmaması lazım.

far filminde ton değişirse sorun çıkabilir bilhassa muyanelerde, ses sisteminde bass ı çok açarsan gürültü kirliliğinden ceza yiyebilirsin örnekleri var.

Hocam city e tipsiz diyolar
    Bence iyi bir çalışmadan sonra araba gayet karizmatik bir araca dönüşür şu resimdeki city e benzeteceğim bunun üstündeki yasal olmayan şeyler nelerdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.