Şimdi Ara

Aracımda USB girişi var AUX girişi yok. İphone'dan nasıl müzik dinlerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabamdaki teyp sadece usb girişi var ancak aux girişi yok. Iphone'u usb girişine bağlasam müzik dinleyebilir miyim yoksa illa AUX girişine mi ihtiyacım olacak ? AUX için nasıl bir dönüştürücü kullanabilirim. Bir ucu usb diğer ucu 3,5 mm jak olan kablolar ile bu işi halledebilir miyim ? Önerilerinizi beklerim, iyi çalışmalar.

• Bildiğim kadaro ile iphonede usb/host desteği olmadığı için usb portundan ses gönderemez. Aux şart. Alternatif olarak, kulaklık kablolarını kesip arabanın hopallör kablolarını 2leyip bağladığında ses çıkacaktır. Yada, o kablolara bi jak bağla, istediğin zaman tak çıkar, 2007 yılında şahinde bir arkadaşa öle yapmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 25 Temmuz 2013; 12:18:08 >
  • AUX için 2 tarafı 2x3.5 erkek işinizi görecektir bende yeni aldım
    bknz.http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/500x500/S-LINK/v2-43878.jpg

S-LINK IP-555 IPOD/IPAD/IPHONE 4/4S DATA MAKARALI ŞARJ KABLO
    birde şöyle birşey var
    http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/500x500/S-LINK/v2-61489.jpg
    çalışır mı bilemiyorum
    Data sycn diyor ama senin teyp destekler mi bilemiyorum

birde şöyle birşey buldum acayıp bir şeye benziyor hiç piyasada görmedim
    USB 2.0 3.5mm Male Aux Auxiliary Cable For Apple iPhone 5 iPod Car Audio Stereo
    http://www.ebay.com/bhp/usb-to-3-5mm-cable

Aracımda USB girişi var AUX girişi yok. İphone'dan nasıl müzik dinlerim ?

çalışır mı çalışmaz mı bilemiyorum ... ama bunu yurtdışından temin edebilirsin gibi Türkiyede bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Bildiğim kadaro ile iphonede usb/host desteği olmadığı için usb portundan ses gönderemez. Aux şart. Alternatif olarak, kulaklık kablolarını kesip arabanın hopallör kablolarını 2leyip bağladığında ses çıkacaktır. Yada, o kablolara bi jak bağla, istediğin zaman tak çıkar, 2007 yılında şahinde bir arkadaşa öle yapmıştık

iphone 4s, usb portundan kendini ipod diye gösteriyor.
    ve her müzigi açıyorum.
    araç citröen berlingo.
    zaten bluetooth var ama hani usb ile şarj ediyoruz arada sırada
  • renault megane3'te iphone'u usbye bağlayıp şarkı dinleyebiliyorsun. başka araçları bilmiyorum
  • arac ne ki, aslında 200 liralık usb girişli bi pioneer alıp, baya bi eğlence yaratabilirsiniz araç içinde ...
  • kasetli teyp ise, kulaklık çıkışından kasete ses aktaran 5 liralık cihaz var,onlardan alabilirsin
    cd'li olanlar için nasıl bir çözümü var bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer cihaz pioneer alpine tarzı multimedya tarzı bi model olsaydı iphone için aux'a ihtiyaç duymadan usb üzerinden data yoluyla kullanılabilirdi ama orjinal düz cd çalar ve sadece usb girişli teyplerde çevirici aparat ile yapılıyor
  • quote:

Bildiğim kadaro ile iphonede usb/host desteği olmadığı için usb portundan ses gönderemez. Aux şart. Alternatif olarak, kulaklık kablolarını kesip arabanın hopallör kablolarını 2leyip bağladığında ses çıkacaktır. Yada, o kablolara bi jak bağla, istediğin zaman tak çıkar, 2007 yılında şahinde bir arkadaşa öle yapmıştık

Clio aracımda ipod direk usb den çalıyor, araç desteği ile alakalı bir durum olsa gerek
  • Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Araç GOLF V. Teyp Zenec NC 2011D. Ama ikinci el aldım ve aux giriş aparatı çıkmadı içinden. Henüz montaj yaptırmadım ama görüyorum ki USB üzerinden sorunsuz dinleyebileceğim. Telefon iphone 5 bu arada. Duyduğum kadarı ile Zenec ile Bluetooth üzerinden de müzik dinlenebiliyormuş iphone ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Araç GOLF V. Teyp Zenec NC 2011D. Ama ikinci el aldım ve aux giriş aparatı çıkmadı içinden. Henüz montaj yaptırmadım ama görüyorum ki USB üzerinden sorunsuz dinleyebileceğim. Telefon iphone 5 bu arada. Duyduğum kadarı ile Zenec ile Bluetooth üzerinden de müzik dinlenebiliyormuş iphone ile.

Ben 50 TL'ye sıfır aldım, usb,radyo,aux ve güzel bi gösterge ekranı falan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

ve her müzigi açıyorum.
    araç citröen berlingo.

Bizde de öyle araç farklı ama USB ile bağlayıp dinleyebiliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redand

quote:

quote:

ve her müzigi açıyorum.
    araç citröen berlingo.

hocam zaten citröen peugoet aynı araçlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redand

quote:

quote:

ve her müzigi açıyorum.
    araç citröen berlingo.

hocam zaten citröen peugoet aynı araçlar

Hocam avatar ile bağdaştırma hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.