Şimdi Ara

Aracımdan anlayamadığım şekilde ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Aracımı Çalışltırırken marşa bastığım anda birden bire ses arıza sesi geliyor ancak hiç bir arıza lambası yanmıyor ve bunu sürekli tekrarlıyor elektirksel ya da donanımsal bir sıkıntı varmıdır sizce ben anlayamadım. lütfen yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guvensolen -- 4 Ekim 2017; 17:7:51 >

• görmeden duymadan bir yorumda bulunamayız ki
  • kill_them_all kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız ancak böyle bir durumla karşılaşmış olanlar açısından mesajımı ilettim. Şöyle söyleyeyim aracımdan ses gelmesi son zamanlarda düzeldi ancak bir çok sorun da ortaya çıkardı (hantallık ve performans düşüklüğü gibi) bu tip sorunları gidermek için yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guvensolen

Evet haklısınız ancak böyle bir durumla karşılaşmış olanlar açısından mesajımı ilettim. Şöyle söyleyeyim aracımdan ses gelmesi son zamanlarda düzeldi ancak bir çok sorun da ortaya çıkardı (hantallık ve performans düşüklüğü gibi) bu tip sorunları gidermek için yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok memnun olurum.

bildiğiniz bir ustanın yanında pc ye bağlatıp bi baktırın, verdiği arıza üç aşagı beş yukarı belli olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.