Şimdi Ara

Aracımı çizdiler ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok kotü kırmızı renk bu yüzden dezavantajlı hep gözümde...

Geçmiş olsun rötüş boya öneririm.
  • Geçmiş olsun maalesef böyle insanlar !!! var... Bence takıntınız yoksa KIRMIZI oje sürün hiç ellemeyin benim arabayı da çizmişler az bir şey oje sürcem üzerine...

Oje CANDIR
  • önce Pasta-cila yaptırın sonra üzerine biraz rötuş
  • Geçmiş olsun...
  • benim arabaya bisikletli 6 yaşında bir çocuk vurur ve düşer . sonuç 50 cm çizik , gün içinde 15 tane bahçede oynayan bisikletlilerden şu yapmıştır diye tahmin ettiğim cocugun bisikletini buldum, en dökük en kırık bisiklet sahibiydi , yanlarında koruma yoktu, pas içindeydi

gittim yanına lan dedim bugun düşmüş gibi görünüyorsun sanki şu arabaya sen vırdun galiba, evet dedi.

bisikletin gidonöucu içine baktım benim çamurluk boyasını almış götürmüş

evine gittim babasını çağırdım. param yok dedi . sen yaptır bensana olunca veririm, sallıyacak

ertesi gün autokingden fiyat aldım 280tl

adamı çağırdım. söyleyince sanayide yaptırırı diyor, benim arabamda çizik dolu diyor. " banane senin arabandan"

adamın maasını almasını bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu araç çizme olayı nasıl bir zihniyet o...evlatları bizim aracıda çizmişler acayip sinirlendim ya ne zorluklarla alıyoruz şerefsizin teki gelip çiziyo yok böyle birşey ya.
  • Ne anlıyorlar bunu yapınca ne geçiyor ellerine Allah belalarını versin
  • Eski devirlerde kaldı sanıyorum, hala ne anlıyorlar bu işten. Her apartmanın kendi otoparkı olması zorunlu artık en azından, ilerde azalır bu riskler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.