Şimdi Ara

Aracımı çizdiler ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girtem -- 3 Ocak 2015; 0:58:05 >

• Şeref yoksunu insan bunlar, kasko var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antiseptiq

Şeref yoksunu insan bunlar, kasko var mı?
    bence rötuş yaptır.malesef o kadar para verip aldığımız araçları böyle öküz tipler yüzünden çiziliyor.insan üzülüyor ama takmamakta lazım.neticede bir eşya gözüyle bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

bence rötuş yaptır.malesef o kadar para verip aldığımız araçları böyle öküz tipler yüzünden çiziliyor.insan üzülüyor ama takmamakta lazım.neticede bir eşya gözüyle bakmak lazım.

Alıntıları Göster
    beyaz kısım boyamı yoksa arabanın kendi boyasının astarımı çıkmış.Bana başka bir arabanın kapısı açılırken vurmuş gibi geldi.Pastayla o beyazlığın üzerini ovun bakalım.Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

beyaz kısım boyamı yoksa arabanın kendi boyasının astarımı çıkmış.Bana başka bir arabanın kapısı açılırken vurmuş gibi geldi.Pastayla o beyazlığın üzerini ovun bakalım.Geçmiş olsun.

Arabanın boyası atmış. Büyük bi ihtimalle anahtarı boyuna tutup çıkıntılı yerleriyle kazımış. Beyaz boya değil yani

• quote:

Öyleler kesinlikle. Kasko var ama boyadan daha pratik bi işlem varsa kendim yapabilceğim onu bi deneyeyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Tabi ki orası öyle. Benim moralimi bozan zaten yapan kişi neden böyle bişey yaptı. Yoksa boyayla kapanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: girtem

quote:

Öyleler kesinlikle. Kasko var ama boyadan daha pratik bi işlem varsa kendim yapabilceğim onu bi deneyeyim dedim

Arabanın boya kodundan küçük bir kutu boya yaptırın. 50ml-100ml kadar 10 TL civarı olur. 0 numara suluboya fırçası ile çok ince olmak üzere bir kaç gün arayla mümkün olduğunda taşırmadan 3-4 kat çizilen yere sürün. Son katı attıktan bir kaç gün sonra iyice kuruyunca 2000-2500-3000 numara zımpara ile sadece boya üzerine su sıkarak yüzeyi düzleştirip pasta atın. Yapılan işçiliğe göre %80-90 görünürlüğü azalacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

Arabanın boya kodundan küçük bir kutu boya yaptırın. 50ml-100ml kadar 10 TL civarı olur. 0 numara suluboya fırçası ile çok ince olmak üzere bir kaç gün arayla mümkün olduğunda taşırmadan 3-4 kat çizilen yere sürün. Son katı attıktan bir kaç gün sonra iyice kuruyunca 2000-2500-3000 numara zımpara ile sadece boya üzerine su sıkarak yüzeyi düzleştirip pasta atın. Yapılan işçiliğe göre %80-90 görünürlüğü azalacaktır.

Alıntıları Göster
    rütuş yapın geçin.Detaylı bilgi isterseniz pm den ulaşabilirsiniz.

• Şeref yoksunu adi mahluklar arabayı çizince ellerine ne geçiyorsa allah bin türlü belalarını versin milli servet düşmanlarımı desem, çekemeyen haset insanlarmı desem, mahallede ki pi. çocuklar mı kimse bin türlü belasını versin.
  • Kasko varsa belli bir cm' e kadar ucretsiz yapiyorlar, kaskonun sitesinden mini onarim diye arat istersen..

• quote:

Kasko varsa belli bir cm' e kadar ucretsiz yapiyorlar, kaskonun sitesinden mini onarim diye arat istersen..
    Geçmiş olsun. Bu şerefsizler ne anlıyor araba çizmekten bilmiyorum.

Geçen sene tatilden geldiğimde evin önünde arabamı iç dış detaylıca temizledim. Pırıl pırıl olmuştu. Ertesi sabah 2 kapının çizilmiş olduğunu gördüm. O an neler hissettiğimi bir ben bir Allah biliyor. O günden itibaren evin önünde araba yıkamadım Camlarını bile silmedim.

En iyisi otopark. Ayda 100 liraya kıyıp aracı otoparka koymak en mantıklısı.
  • quote:

quote:

quote:

Aynen çözüm yolu budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

quote:

quote:

Aynen çözüm yolu budur.

Alıntıları Göster
    Allah bildiği gibi yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Allah bildiği gibi yapsın.

Alıntıları Göster
    ya sen uyma burdakilere bilader beceremezsin falan arabayı murdar edersin.kaskonda mini onarım hakkın vardır muhakkak git işin ehline onlar yapsın ne yapacaksa zaten bedava.
  • Roohans kullanıcısına yanıt
    zaten büyük ihtimalle apartmanın otoparkında yapıldı. arabayla park sorunu olan yerlere gitmiyorum atlıyorum otobüse öyle gidiyorum düşün yani
  • quote:

zaten büyük ihtimalle apartmanın otoparkında yapıldı. arabayla park sorunu olan yerlere gitmiyorum atlıyorum otobüse öyle gidiyorum düşün yani
    geçmiş olsun... o an çizerken yakalasan insanın katil olması işten bile değil.
  • Geçmiş olsun hocam böyle insanlar çok bizim arabayı da çizdiler dün
  • Geçmiş olsun hocam. Bizim arabamızıda sağ kapı ve sol kapıdan çizmiş serefsizler. Biri derin diğeri normal 20 cm'lik çizikler.

Bu ülkede ne kadar çok veledi zina varmış. Adi serefsizler ocaklari söner inşallah.

Ayrıca çizikler Sivas'ta başımıza geldi. Sokaklarda o kadar çok ipsiz sapsız var ki bu olaylar Sivas'ta normalmiş. Gece her köşe başı yobaz, balici vs kaynıyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 13 Eylül 2013; 22:34:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Geçmiş olsun hocam. Bizim arabamızıda sağ kapı ve sol kapıdan çizmiş serefsizler. Biri derin diğeri normal 20 cm'lik çizikler.

Bu ülkede ne kadar çok veledi zina varmış. Adi serefsizler ocaklari söner inşallah.

Ayrıca çizikler Sivas'ta başımıza geldi. Sokaklarda o kadar çok ipsiz sapsız var ki bu olaylar Sivas'ta normalmiş. Gece her köşe başı yobaz, balici vs kaynıyor,
    geçen ay benim arabamın sağ ve sol kapı sol ön çamurluk ve kaputu harita gibi çizmiş şerefsizler ,500 tl boyaya para verdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.