Merhaba, aracımı yaklaşık 2 aydır satmaya çalışıyorum ki bence piyasasında bir fiyatı var. Ancak ne arayan ne soran var dosta gidecek temizlikte bir araç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asda5876 -- 13 Ağustos 2024; 11:5:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizce aracımı neden satamıyorum
-
-
Hocam bu devirde satmak istiyorsaniz baya dusuk yazmaniz lazim , hele satip sifir araba filan alacaksaniz zaten hizli satmaniz sizin lehinize 40-50 bin fazla alacagim diye beklerken sifir araba fiyatlarina 100 bin zam geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatı arkadaşım fiyatı ! 21 yıllık hurdayı 435 bin TL ye satmaya calisiyorsun . Biraz insaf lütfen .
Bu arada 2 aydır satılamadigi icin 435 bin TL enflasyon altında gittikce eziliyor. 5-6 ay daha beklersen bu fiyata satarsin belki .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 12 Ağustos 2024; 18:45:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emsalleri isterse 1 milyon olsun . Satamadiktan sonra fiyatın ne anlamı var arkadaşım! Şuan 435 bin TL enflasyon altında durdukca eriyor zaten . Benim için hava hoş istersen dediğim gibi 1 milyona ilana koy satamadiktan sonra hiç bir anlamı yok para erir durur .
Sanırım anlatamıyorum . Bak sen 2 ay önce aracını biraz indirim yapıp 400 bin TL ye satsan ve aldığın parayı faize falan koysan 435 bin TL den daha da fazla bile paran olurdu .
435 bin TL nin şuan ki degeri ile geçmiş aylarda ki değeri aynı degil . Çünkü enflasyon var. Yani 2 ay önce 435 bin TL ile daha fazla şey alabilirdin . Ama zaman gectikce TL'nin alım gücü düşüyor. Ve sen böyle bekledikçe daha da düşecek .
Çocuğa anlatır gibi anlatmaya çalıştım . Hadi eyvallah
Cvp basit: Aracın değeri 435 bin değil, 400 bin.
Bunu siz söylüyorsunuz 😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz soru sormuşsunuz adam kendince cevaplamış sonra adama bilmiş demişsiniz. Ben mesajda bilmişlikten çok bilgi ve tavsiye gördüm. Şu piyasada 2003 1.4 corolla 400 küsür etmez. Sıfır egea veriyorlar 800 e iki yıl garantili. Yani sadece siz değil bütün piyasa yüksek. Araçlar eskidikçe sanki nur yağıyor gibi fiyatlar yükseliyor. Şu an şahin doğanlar, maksimum 100 bin ertmesi lazım. Sizin araçlar da 150-180 bandında olmalı.
O fiyat bandında ben de araç bakıyorum. Aracınıza o fiyatla kesinlikle alıcı olmam. 400 yazsanız yine o fiyata alan olmaz. Sadece pazarlık yapmak için bir kaç arayan olur.
Millet hala geçen seneki piyasa var sanıyor. Geçen seneye kadar şişmiş piyasa vardı. Millet param degerlensin diye araba alıyordu. Bu sene o olay bitti. Hala onun şişkinliği var ve millet hala yüksek rakamlar yazıyor. 2003 model bir Corolla anca 200-250 eder.
435 rakamı biraz küfür gibi olmuş.
21 yıllık arabaya kimse 435 vermek istemediğindendir. Benim bütçem 435leri gördügüm an 0a yakın egea clio bakarım bu arabalar artık presslenip atılmalı. 400bine satabiliyorsan havada karada ver
daha uygun yazmalısınız hocam. piyasa doydu ve kimse 22 yıllık arabaya 435 bin vermek istemiyor artık. bende 2015 linea var, boyasız falan, 450ye verdim mesela. Satılmıyor artık araba.
-
435
-
Benzer kilometrede 4-5 senelik egea satıyorlar o fiyata. 20 senelik arabayı kimse almaz o fiyata ne yazık ki.
Fiyat tabi ki
la kim verir 21 yaşındaki arabaya o parayı o piyasa yok artık
Bu ayarda arabasi olan bu fiyata koyan herkes yakınıyor burda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ağustos 2024; 20:36:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
21 yıllık arabaya kimse 435 vermek istemediğindendir. Benim bütçem 435leri gördügüm an 0a yakın egea clio bakarım bu arabalar artık presslenip atılmalı. 400bine satabiliyorsan havada karada ver
|
2003 260k km Corolla'yı 435 bine alacak enayi bulursanız bize de haber verin elimdeki çok temiz köprüyü çıkarmak istiyorum ben de. |
Millet hala geçen seneki piyasa var sanıyor. Geçen seneye kadar şişmiş piyasa vardı. Millet param degerlensin diye araba alıyordu. Bu sene o olay bitti. Hala onun şişkinliği var ve millet hala yüksek rakamlar yazıyor. 2003 model bir Corolla anca 200-250 eder. 435 rakamı biraz küfür gibi olmuş. |
Fiyat tabi ki
la kim verir 21 yaşındaki arabaya o parayı o piyasa yok artık Bu ayarda arabasi olan bu fiyata koyan herkes yakınıyor burda |
435 |
350 yazılacak araca 450 yazarsan çok beklersin.
|
Ucuz yazmışsınız
|
Vay be 21 yaşındaki aracın fiyatına bak. Bizim 308'ler bedava gidiyor o zaman.
|
435 bin mi 300e satarsan şükret, arabaların tamamen yatırım amaçlı alındığı 2020-2022 karanlık dönemi bitti çok şükür |
Benzer içerikler
- cam filmi kaç numara olmalı
- dacia duster 1.0 tce kullanıcı yorumları
- orjinal cam ile yan sanayi cam farkı
- pedal box
- kontak kapalıyken klima çalışır mı
- uçan araba fiyatları
- bmw jeep 2024
- renault symbioz
- passat 2022 fiyat listesi
- honda freed
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X