|
Aracımı nasıl yıkıyorum ve önerilerim (3. sayfa)
-
-
Baseus A3. En iyisi!
-
Bizim burada jeton 35 TL olmuş, 2 su 1 köpük alsak 105 TL yapar, o son 35i vermeyeceğiz
-
Normal saç şampuanı+kova+fırça
Şu kombin corolloyu bile güzel gösteriyor yıkayınca -
geçen gün yıkadım bende 10 tl idi 15 olmuş kapının önünde su var yol kenarında mazgal da var aparat alıp kapının önünde yıkarım aidatın içinde alıyorlar zaten su parasını
-
-
-
Hocam bu tarz ürünlerin biraz kullanım videolarını izledim, genelde el ile hissedilebilecek kalıntılaşmalar veya su damlalarından kalan kireç lekelerini temizliyorlardı. Benim olayda kuru camda hiçbir belirti yok. Nasıl olduysa sanki cama işlemiş gibi bu leke. -
Cama cam pastası ile işlem yapılabilir o zaman büyük ihtimalle geçer, kil ile temizlemeyi denediniz mi ?
-
Kil denemedim hocam dediğim gibi yüzeyde ele gelen herhangi bir şey yok. Cam pastası son çare gibi duruyor sanırım. Şu detailing dükkanlarının sattığı kireç temizleyicilerden de birini deneyecez bakalım. Teşekkürler 🙏 -
Yılda bir kez yıkayan biri olarak
Şu şekil okudum. -
-
Mr DIY mağazalarında bu pompa var, nozuluna ve içine modifiyeye ihtiyaç duymadan (sadece içindeki hortuma paralel 2 tane delik açmanız lazım iğne ile) kullanabilirsiniz çok güzel hacimli ve nozul varmış gibi geniş açılı atıyor fiyatı ise 135 TL. Normal ilaç pompaları zaten bu fiyatta, bu fiyata hem nozullu hem de düzgün bir pompa alabilirsiniz.
-
Daha yeni Akbel aldim. Almasaydim bu ürünü denerdim. -
Bence alın, birini prewash yaparsınız
-
dikkatimi cekti bu yorum birde yazana bakiyim dedim, yillar gecti hic degismemissin.
milletin zevkine yorum yapacak kadar rutbe yapmissin helal sana.
arabayi sevmek bakmak bu tur urunlere merak salmak bir hobidir.
sen beyaz araba al ve hep petrolde kostikle birde ustune yer temizlik fircasiyla vur git. Tam bir arabasini arac olarak gorenlere gore bir hareket.
-
Mükemmel bir hobi gerçekten. Vizyonsuzluk.
Arabamı en son 5 ay önce yıkadım ben.
-
Konuyu açan arkadaşın ne kıymetli arabası varmış uğraştığı işe bak takıntılıkta son nokta! -
İşte sonra ülkede forum kültürü niye yok vs diye şikayet edenlerde yine bu tipler, kendileri gibi düşünmeyen herkesten nefret edip kimseye saygı duymazlar daha sonrasında sorun yaşadıklarında yine aynı forumdan yanıt beklerler
-
ben de mevsim değişimlerinde benzinlikte su tutanlardanım, çok çok özel bir araba olmadıkça fazla ilgi göstermeyi de irrasyonel buluyorum ama konu açan insanın hevesini kırma çabasını anlamak da mümkün değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X