Şimdi Ara

Aracımı satamıyorum! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
10.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    sana mı lazım

1500 tane ilan var sitede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

sana mı lazım

1500 tane ilan var sitede.
    Yok hızlı satarım denmişti o açıdan arabam var her türlü masraf zati aman 2.ye gerek yok

• Araç 18.250 TL'ye kapurası alındı arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Diyarbakırda yaşıyorum. Bu sıcakta klimalı arabaya binip klima açmayan bir sürü insan görüyorum. İnsanın aklından zoru olmalı lüks arabaya binip de klima açmamak için..

Alıntıları Göster
    Hocam kimisi takıntı yapıyor klima açınca araba devirden düşüyor çekişi azalıyor kullanmıyorum diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunak

fiyat normal bence. bi alici illaki cikacaktir.
    ben brodwayde kullandim 19.da. celik jantli brodway candir tek gecerim. anadolu yollarina iyi gider. yuksektir. kasa hafiftir. hele enjeksiyonluysa az yakar. ekonomiktir. her haliyle 19.dan tercih ederim.
    Hocam Broadway ve europa ikisini de kullandım europa da altı yerden yüksek ve özellikle şehir için kullanımda hidrolik direksiyon olduğu için bende europayı tek geçerim. Broadway daha çok amele arabası gibi geliyor çünkü hareket halinde değil de durduğu yerde taş gibi bir direksiyonu var.

• Her araç her yerde satılmaz, örneğin europa, Broadway gibi araçlar izmir İstanbul gibi yerlerde satılmaz, Karadeniz bölgesine getir 2 güne satarsın. Kastamonu gibi yerlerde 2000 model Broadwaylere 18-19 veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli olmuyor hocam, istanbuldayım, bendeki europayı Ramazan bayramı öncesi sattım. Detaylar ilk sayfada üçüncü mesajda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Etzel45

Hocam Broadway ve europa ikisini de kullandım europa da altı yerden yüksek ve özellikle şehir için kullanımda hidrolik direksiyon olduğu için bende europayı tek geçerim. Broadway daha çok amele arabası gibi geliyor çünkü hareket halinde değil de durduğu yerde taş gibi bir direksiyonu var.

Alıntıları Göster
    Hareket halinde de olsa direksiyonun o üçgen formu, cendere gibi koltukları, hiç sevmediğim bir arabadır. Şahinden tek üstünlüğü ilkel motoruna rağmen önden çekiş sayesinde az yakması.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Böyle bir ilanın ilk paragrafını okuduktan sonra isterse 12 bin tl olsun yine almazdım. İlan açıklamanızı gözden geçirmeniz gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

Böyle bir ilanın ilk paragrafını okuduktan sonra isterse 12 bin tl olsun yine almazdım. İlan açıklamanızı gözden geçirmeniz gerekiyor.
    50 kere değiştirdim olmuyor en son sinirden böyle birşey yaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.