Şimdi Ara

Aracımı satamıyorum! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
1
Favori
10.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hikaye816

fiyatı düşürün 3 günde satarsınız

bende 95 model şahin vardı 6 sene evvel. sadece internete satışa koydum.pazara falan götürmedim aracımı. o zamanki piyasasından 500-600 tl gibi daha az rakam yazdım,bir gün boyunca telefonum susmadı aracı incelemeye aynı gün 2 kişi geldi. 2. gelen aracı beğendi. biraz pazarlık yaptı benimle,biraz daha fiyatı indirdim ve satttım. ertesi gün aracın satışını verdim.yani toplamda 2 günde aracımı satmıştım o zaman.istanbulda ikamet ediyorum.

genel toplamda aracımı,malımı satmak istiyordum ve sattım.gerçekten satmak isteyen bir şekilde satar,gerçekten almak isteyen bir şekilde alır.bence böyle bu işler.

ayrıca şuan ikinci el piyasası olması gerekenden çok çok çok fazla.örneğin millet 25 yazıyor bir araca, 15'e satabilirse iyi diyorum kendi kendime.

size de ayrıca bol şans dilerim.
    Hocam 140-160bin bandında 1.4 RNA model değişensiz araçlara bakıyorum benim yazdığım fiyattan aşağı pek yok açıkçası daha ne kadar indirebilirim ben de bilmiyorum. 18500 yazılı şuan fiyat olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Detay telefonda verilecek dediğinizde insanlar ilana yazamayacağınız bir şeyler olduğunu düşünür. Bence buraya biraz detay yazın. Ayrıca fiyatı da düşürün bence.
    Olabilir hocam biraz düzenleyeyim orayı.

• Benim arabam klimali ama bi defe bile acmadim sadece alirken calisiyomu diye bakmistim soguk uflemisti tmm demistim o gunden beri bi kere bile acmadim gercekten
    1.4 motor gercekten cok kotu ama otv indirimi kalktigi icin belki satabilirsin yoksa fiyati 15 e indirmen gerekcek yada kulanmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C8697718

2019 Yılında klimasız araba da ne bileyim. Yani öyle bir para olur ki yansa üzüntüden yıkılmazsın. Bu da ne bileyim 5-7-9.000 liralar olur. 20.000 lira ciddi para. Kars, Erzurum, Ardahan'da alıcı çıkabilir oradaki galerilerle konuşun. Ki yine 15-16 civarına gider.
    Hocam ne demek istediğinizi tam anlamadım 5bin 9bin arası mı eder demek istediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

1.4 motorlu modelini o paraya satmanız çok düşük ben 19 liraya rte alize klimalı airbagli modelini aldım bu araçların piyasasını takip edenler en dolu modelini alır.
    Çok iyi almışsınız hocam güle güle kullanın. Bakıyorum ben malum sitede 25 bin diyenler var klimalı alizelere. Nasıl satıyorlar bilemiyorum doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Neden satılmıyor alın size örneği.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-acil-satilik-2001-europa-sifir-garantili-motor-klimal-705366066/detay
    Ya açıklamayı okumadan attınız ya da dalga geçiyorsunuz. Araç 250 bin küsur kilometrede boyalı olmayan 3 parça var ona rağmen 20bin demiş. Benim arabamda değişen yok sadece 3 parça boyalı gerisi orijinal 155 bin km tek eksiği kliması 18500 demişim?? Yani demek oluyor ki attığınız araba düşük kilometreli az hasarlı olsaydı 25 diyecekti adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

Benim arabam klimali ama bi defe bile acmadim sadece alirken calisiyomu diye bakmistim soguk uflemisti tmm demistim o gunden beri bi kere bile acmadim gercekten
    1.4 motor gercekten cok kotu ama otv indirimi kalktigi icin belki satabilirsin yoksa fiyati 15 e indirmen gerekcek yada kulanmaya devam
    Hocam ben 15e indirirsem tofaşçılar napsın? Adamlar 2xx bin kmdeki oynanmayan yeri kalmayan araçlara 15k diyorlar

• hocam klimalı modeller var verdiğiniz fiyata ne yazıkki o yüzden satılmıyor eminim
    başta zaten 20 yazarak kaybetmişsiniz
    ne yazıkki bu düşünce yüzünden daha da satılmaz neden oo tofaşcılar 15 bunlar 20 ben de en az şunu yazmam lazım diye düşünürseniz zor ne yazıkki.Serbest piyasada herkes herkes istediğini yazar ama bir de alıcı olarak düşünün 18 bine klimalı model varken neden klimasız düşük modeli alsın ki ve evet 1,4 de çok tercih edilebilecek bir seçenek değil.
    20 bin tl bandında laguna 1,nissan almera gibi daha donanımlı araçlar varken işiniz zor biraz da böyle düşünün alıcı olsanız 20 bine reno 19 mu bakarsınız yoksa daha donanımlı dediğim modellere mi?
    Gerçi bu böyle gider siz bekleyin belki o parayı veren birisi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etzel45

Hocam ben 15e indirirsem tofaşçılar napsın? Adamlar 2xx bin kmdeki oynanmayan yeri kalmayan araçlara 15k diyorlar

Alıntıları Göster
    tofas tutuluyor bide boyle bi yani var yoksa tofaslardan ucuz 90model klimali 137 beygirli fordlar toyotalar var

Ford scorpio var en donanimlari 4 4luk , 13.500tl ye alir guzelce binersin

Toyata corona var yanilmiyorsam corolla parcalari uyumlu, 15 ile 17bin tlye bulabilcegin

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

hocam klimalı modeller var verdiğiniz fiyata ne yazıkki o yüzden satılmıyor eminim
    başta zaten 20 yazarak kaybetmişsiniz
    ne yazıkki bu düşünce yüzünden daha da satılmaz neden oo tofaşcılar 15 bunlar 20 ben de en az şunu yazmam lazım diye düşünürseniz zor ne yazıkki.Serbest piyasada herkes herkes istediğini yazar ama bir de alıcı olarak düşünün 18 bine klimalı model varken neden klimasız düşük modeli alsın ki ve evet 1,4 de çok tercih edilebilecek bir seçenek değil.
    20 bin tl bandında laguna 1,nissan almera gibi daha donanımlı araçlar varken işiniz zor biraz da böyle düşünün alıcı olsanız 20 bine reno 19 mu bakarsınız yoksa daha donanımlı dediğim modellere mi?
    Gerçi bu böyle gider siz bekleyin belki o parayı veren birisi çıkar
    Hocam aslında bu arabaların en çok 10 bin olması lazım fakat hiçbir zaman dediğim fiyat olmadılar. Ben alırken 14 bin civarı fiyata aldım o zaman da pahalıydı fakat denk gelip almıştım. Aynı şekilde Tofaş ve türevlerinin de 10un üstüne çıkmaması lazım. Ama yapacak bir şey yok dediğiniz klimalı modeller de ya çekme belgeli dediğimiz modeller ya 0 motor yapılanlar ya 280 290 bin kilometredekiler çürük arabalar yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

tofas tutuluyor bide boyle bi yani var yoksa tofaslardan ucuz 90model klimali 137 beygirli fordlar toyotalar var

Ford scorpio var en donanimlari 4 4luk , 13.500tl ye alir guzelce binersin

Toyata corona var yanilmiyorsam corolla parcalari uyumlu, 15 ile 17bin tlye bulabilcegin

Alıntıları Göster
    Hocam r19lar da tutuluyor aslında gerek köy yolları için gerek de şehir için klima olmaması dışında kullanımı fena değil arabanın. Bir kere hidrolik direksiyon olması Broadway ve tofaştan 10 adım önce çıkarıyor aracı bence. Dayımda Broadway var her kullandığımda kendi arabamı arıyorum hep takoz gibi araba Broadway.

• sahibinden.com
    Renault / Laguna / 2.0 / RXE / Takaslı laguna reno motor sahibinden.comda - 701273939
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-takasli-laguna-reno-motor-701273939/detay

sahibinden.com
    Renault / R 19 / 1.4 Europa / RL / KILIMALI HIDIROLIK DIREKSIYON EUROPA sahibinden.comda - 703500102
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kilimali-hidirolik-direksiyon-europa-703500102/detay

hocam arayarak bulmak çok mümkün evet haklısın cidden bu paraları etmemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy Goat -- 1 Temmuz 2019; 20:2:53 >

• Arac satilamiyor diye bisey yoktur . Yuksek fiyat vardir . Simdi hemen atlarlar olu fiyatinami satalim diye . Evet gerekiyorsa olu fiyatina satacaksiniz cunku araciniz demekki olmus ya da begenilmiyor . Aldiginiz fiyata satacaksiniz diye bisey yok . Bazen 400-500 bin lira zarar edebilirsiniz bazen 2-3 bin lira .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 1 Temmuz 2019; 20:9:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 14 e almıssın 18 ı begenmıyorsun tabı satılmaz

• Bu araca 15 binden fazla vermesi için insanin bunun hastası olması lazım.1.4 motor klimasiz arabaya klimalı Megan parası isteyip yardım bekliyorsunuz

• Beşyüzer lira kırarak deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-takasli-laguna-reno-motor-701273939/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kilimali-hidirolik-direksiyon-europa-703500102/detay

hocam arayarak bulmak çok mümkün evet haklısın cidden bu paraları etmemesi lazım
    Hocam lagunaların piyasa yok yoksa inanın o paradan çok daha fazlasından satmaya çalışırlar.
    Attığınız europa ise her ne kadar km yüksek ve model düşük de olsa iyi fiyat eğer çok hasar kaydı yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Arac satilamiyor diye bisey yoktur . Yuksek fiyat vardir . Simdi hemen atlarlar olu fiyatinami satalim diye . Evet gerekiyorsa olu fiyatina satacaksiniz cunku araciniz demekki olmus ya da begenilmiyor . Aldiginiz fiyata satacaksiniz diye bisey yok . Bazen 400-500 bin lira zarar edebilirsiniz bazen 2-3 bin lira .
    Hocam benim arabada daha kötü arabalar benim arabadan daha pahalıya satılabiliyor. Bence yüksek fiyat değil biraz şansla alakalı bir durum.

• Sansla falan alakasi yok hocam . Sehirle alakasi olabilir , aracin resimleriyle alakali olabilir bir suru etmen var .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

14 e almıssın 18 ı begenmıyorsun tabı satılmaz
    Siz hiç aldığınız arabanın piyasası o paraysa 5 sene önceki fiyattan verdiniz mi de bana gelip bunu diyorsunuz??

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.