Şimdi Ara

Aracımı satamıyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
10.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sazan84

Merhaba, satış için kaç fiyat istediğiniz ve aracın temizliği önemli.
    Bende de Europa vardı, 2000 model 1.6 rne, 176bin km. İlk sahibiydim, hiç tüp takılmadı. 6 parça boya 1 değişen(ön tampon)
    8 Mayıs’ta İlanı açarken malum sitede fiyatları görüp 26bin TL’den başladım, 4-5 günde bir fiyat indirdim. Alıcı geldiğinde ilan 21bin tl ydi, 20bin TL’ye arabayı 21 Mayıs’ta verdim.
    Hocam bende dediğiniz gibi bir yol izledim. Bende 1.4 RNA klimasız model var. 20.500 olarak yayınladım 18.500 e kadar indirdim. Malum sitede 1000i aşkın görüntüleme olmuş fakat 7 8 kişi iletişime geçti sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

Öyle valla bende ilk arabamı alıcam 22 yaşındayım. Param azken eski araba almak yerine biriktirdim babamdan aldım felan derken 50.000 yaptım uygun araç çıktığı zaman alacağım . Benim gibi ueni ehliyet alanlarda eski araç almak istemiyor . Hani eskiden kastım 2008 2009 öncesi almıyor artık kimse
    Aynen bende öyle düşünüyorum hocam. İnsanlarda ne kadar para sıkıntısı olsa da eskiye yönelmek istemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Bende satamıyorum 18 e aldığım 4 bin harcayıp adam akıllı topladım acil para lazım oldu 18 e vereceğim yine satamıyorum. Piyasa gerçekten kötü.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bu-paraya-daha-iyisi-yok-700939759/detay
    Hocam 2010 ve üstü araçlar pahalı olmasına rağmen 15 30 TL bandına göre çok daha iyi satılıyor piyasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Hersey nasip kısmet işi,
    Peynir ekmek gibi satılır dediğimiz arabalar haftalarca aylarca satılmazken. Satılmaz dediklerimiz, tutulmuyor dediklerimiz 1 saat içinde, 1 gün içinde 1 hafta içinde satılıyor.

Bu yüzden aracının bir nasibi var şuan, geriye sadece o kişiyi beklemek gerekiyor biraz sabır.
    Çok haklısınız fakat gözüme kestirdiğim bir sürü ilan ben aracımı satamadan satıldı. Şuan da 1 2 adet beğendiğim ilan var o yüzden çabuk satmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Satılmayan araba yoktur. Fiyatı değerinden yüksek araba vardır.
    18500 yazdım bence gayet uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

Satılmaması büyük ihtimalle edeceğinden çok istiyorsunuz ya da ilanda yeterince açıklama ve resim yok yoktur.
    Gerçi 20 yaşında hurdalıktan toplanacak arabalara 30-40 bin tl istendiği için eski arabaların kolay kolay satılmaması da normal millet gider üstüne 10-20 bin daha koyar biraz daha sabreder çok büyük beklentileri olmadıkça 10 yaşından küçük bir sürü araç alabilir 50k bandında.
    bakıyorum da o 30-40k istenen arabalar da araba olsa bari alması bir dert toplaması yürütmesi de dert
    Hocam BMW Mercedes modelleri o fiyattan satılıyor kalkıp da kimse Peugeot Renault Tofaş gibi araçları o fiyattan koymaz bence.

Benim ilan da bu hocam. Resmin az olduğunu açıklamanın yetersiz olduğunu fiyatın çok olduğunu düşünmüyorum. Tek eksisi telefon numarası kullanılamıyor insanlar mesajı daha az tercih ediyor o olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

Benim bir önceki aracım 2004 Ford Focus Ghia otomatik vitesli ve LPGsiz aracımı bir ayı geçtikten sonra satabildim.

Arayan ölücüleri hiç saymıyorum .

Yok oradan gelecekmiş yok uzaktan uçacakmış falanmış filanmış (aslında galericiler)

Satmadan önce bir defa fiyat indirdim , sonra beni arayan ikinci kişiye iki hafta sonra sattım ama dürüstçe hasar bilgisini söyledim ve pazarlık yapıp aracımı verdim .

Satmak ta almak ta bazen zor olabiliyor , acele etme , mutlaka alacak birisi çıkar .az sabır gerekiyor kardeşim

Umarım sorunsuz bir şekilde satarsın

Unutmadan benim aracım gibi piyasası olan bir sürü araç satış bekliyor .
    Hocam satamamanızın sebebi bazı insanlar otomatikten uzak duruyor çıkarabileceği masraf için ve de LPG tercih ediyor benzin masrafı için ya da direk dizel bakıyorlar belki o yüzden geç satmışsınızdır. Benim araç şu sıralar satilsa iyi olacak çünkü Doblo almayı düşünüyorum onların piyasası çok hareketli fiyatı uygun ve hatasız kaç tane araba kaçırdım elimdekini satamadığım için.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkishwizard04

Piyasa kötü birader kimse parasını araba gibi ölu yatırıma yatırmak istemiyor
    Satan satıyor hocam hatta pahalı arabalar daha çok gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

brodaway 17 sen ne kadar istiyorsun 19 a? 20 falan mı
    18 19 hocam klimalı modeller 20 üstüne satılıyor ve cidden satılıyor da bende klima yok galiba o yüzden millet pek yanaşmıyor. Ama Broadway 17ye gidiyorsa europa Broadwaya göre daha konforlu bir araç 18e rahat gitmeli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

1. fiyat yuksek (olabilir)
    2. piyasa ölu
    3. klimasiz araba yaz gunu zor satilir
    Bence tek dezanataj aracımın klimasız oluşu hocam.

• Eskileri hatırladım, klimasiz Clio vardı, herkes klima var mı diye sorar deli olurdum, o günden sonra da klimasiz araç almadım, boyasız hatasız araç işte ne yapacak klimayı derdim, öyle değil bizim millet konfor düşkünü, saf sanıyoruz ama öyle değil işte, herkesde saray lordu havası,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

2013 yılında tüpülü Cordoba almıştım 2001 model, hem de kırmızı.
    Alma satamazsın dediler.

İlana koyduktan 4. gün Karamandan birisi gelip aldı.

Bizim buralrda peynir ekmek gibi satılan kamyoneti 3 ay sonra satabildim yok parasına.
    Her yer Focus kaynadığı halde kendim de il dışından buldum.
    Hiç belli olmuyor bu işler.
    Çok haklısınız ama bir an önce satıp yenisini alıp kurtulmak istiyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: maivesiyah

Ya fiyat yüksektir
    Ya resimler kötüdür birşey anlaşılmıyordur
    Ya da açıklama kısmı yetersizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

fiyatı düşür satarsın.
    kusura bakmayın da malum siyete bakıp herkes yüksek yazıyor o zaman satılmaz tabi
    arada yüksek fiyattan verenler de çıkıyor. o araba o fiyata satıldıysa benim araba onun 2 katı eder diyor herkes.
    piyasa kötü evet ama neden kötü. 10 binlik araca 20 bin, 20 binlik araca 40 bin fiyat çektikleri için kötü.
    değerinde yazsalar satılır.
    broadway'e 17 bin lira vermek nedir?? millet kafayı yemiş.
    Gözümün önünde adam full orijinal diye aldı hocam araba pazarında. 17ye aldı benim araba da hemen yanı başında 19 bin yazmıştım. Adam gitti broadwayi aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Sahini 14 e satiyorlar diye adam broadwayi 17 ye satiyor broadway 17 ye satiliyor diye europa 20 ye satilmaya calisiliyor.Aslinda bu araclarin hicbiri parasini haketmiyor.İndirim yaparak satisi hizlandirirsin baska yapacak bir sey yok. Kisi basina dusen arac sayisi bu kadar az olmasaydi ve insanlarin refahi olsaydi bu araclar 3000 5000 liraya ancak alici bulurlardi.
    18.500 yazdım hocam gelene de 18e veririm bundan aşağısı zarar olur diye düşünüyorum.

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    18'e vereceksen 18,250 veya 18,500 yazmak mantıklı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiraiiya

Hocam aracın fiyatını uygun tut çok da yok fiyatına verme, onumuz kurban bayramı yaklaşık 1 ay kadar dışını sık. Bayramdan 1 hafta önce kesin satarsin. Bu 1 aylık süreçte de onun yerine ne alacağına karar verirsin. Malum ÖTV sona erdi sifirdada 2.elde de dalgalanmalar olacak. Yaklaşık 10 güne piyasa fiyatları daha normallesmis olacak. Kısacası eğer fiyatın uygun ise acele etme.
    Hocam ÖTV kalktıktan sonra 2. El piyasasının artacağı söyleniyor. Ne olacağı belli değil. Kurbana doğru araç fiyatları da yükselebilir yani. Araç şuanda malum sitede 18.500den ilanda hocam çok yüksek fiyat olduğunu zannetmiyorum tek handikabı kliması olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Fiat gerçekten pahalıymış
    Hangi fiyattan bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: haybora

18'e vereceksen 18,250 veya 18,500 yazmak mantıklı değil mi?

18.500 yazılı zaten.

• Siz herkese böyle cevaplar veriyorsanız konu açmanın anlamı yok gibi konudaki çoğu kişi yüksrk fiat diyip siz bunu reddediyorsanız bence sormanın da anlamı yok istediğiniz fiatta ilana koymak sizin tasarrufunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.