Şimdi Ara

Aracımı Satamıyorum, YARDIM LÜTFEN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam var ise ev ilanlari da pm atabilir misin eger celiktepe gultepe seyrantepe civarlari 2+1 falan varsa alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEZ_TEX kullanıcısına yanıt
    problemselde iyiymiş bu arada daireler peynir ekmek gibi giderken siz nasıl satamıyorsunuz daireleriiniz nerede acaba ?
  • "takas fiyatım farklı" cılar var bide. sıfırı 55.000 olan araca 53.000 yazmış 1 yaşında araç için. altına da takas fiyatım farklıdır yazmış.
  • Hocam malesef dediğiniz yerlerde yok daire. Bu ilk inşaatım zaten. Suanki yaşadığım sıkıntı ve arabayı satmaya çalısmam da ustalardan yediğim kazığın sonucu.
    Özel kecioren hastanesinin karşısındaki sokakta bina.

• Dediğiniz gibi millet çatır çatır ev alıyor satıyor ben 4 dairenin icinden çıkamadım. Nasip diyorum sadece. Bunun da vardır bir durak yeri.
    Gerçi bircok insaat yapan tanıdığım binanın görünmeyen kismiyla değil vitriniyle ilgileniyor. Adam tuğlanın üzerine siva yapmadan alçı çekiyor, siva yapılacak paranin çeyreğine ışık bandı, niş vs yapıyor. Dış cepheye ucte bir fiyatina merdiven altı bims alıp, 5cm yerine 3 cm ısı yalitim plakası kullanıp balkonların dışını mermer yaptırıyor :) ben gereken neyse fazlasıyla yapmaya çalıştım ama iş makyaja gelince tıkandım kaldım. Gerçi binanın görünüşünde abes bir durum yok ama benim harcadığım paranin cok altına daha albenili birşeyler yapilabilirdi.

Suan test ediliyoruz bakalım yanlış yollara sapacakmiyiz diye. Millet dairenin birini ipotek göster kredi al falan diyor, inancıma ters oldugu icin elimdeki arabaya gücüm yetiyor. Ben kredi kartı bile kullanmadım bu yasıma kadar :)

Yukarıda da dediğim gibi özel kecioren hastanesinin önündeki caddenin paralel sokağı. Hastanenin çapraz karşısı oluyor yani.

(cokmu dolmuşum ne? :) )

• 35 bin liralık civic e 42 bin lira fiyat yazıp takas teklifi gönderdi biri ondan sonra yazdım onu. Normalde bana da itici gelir takas fiyatı muhabbeti.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-ekspres-plaza-dan-volkswagen-caravelle-174-luk-termal-paket-134830965/detay

2007 si, 174 lüğü, 107.000 de olanı 38 e satılıyor,zorlasan 36-36,5 a alınır,,, buna göre fiyat revizyonu yapmanız gerekir,,,,,, her zaman söylediğim söz:'' bir malın değeri satabildiğin fiyatdır''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 22 Ağustos 2013; 16:59:57 >
  • O arabayı yakından incelemek gerekir. Yukarıda da bahsettim bunu almadan önce 32 bin liraya otomatigini alacaktım. O da 120 bin km deydi, yersen tabi. En az 400 bin yapmış bir arabaydi. Arabaya bakmadan hüküm vermek yanlış bence.

dert etme abicim herşeyin hayırlısı , vardır bir kerameti.Daire elde kalmaz öyle veya böyle bi şekilde satılır.
  • Arabanızın linki çalışmıyor, bilginize.
  • Bardağın dolu tarafına bak hocam. elinde dairelerin var . herşey nasip . bi bakmışsın daireleri satmışsın para kazanmışsın. yeter ki insanlar doğru olsunlar dürüst olsunlar.
  • Daireler neden satılmıyor hocam ?
  • onder46 kullanıcısına yanıt
    Valla bende çözemedim onu..
  • bel altı boyalı diyince ben direk ilan değiştiriyorum valla ufak tefek çizik için araç boyatılır mı diye gelir insanın aklına
  • Hocam araba temiz gözüküyor umarım en kısa sürede satarsınız.

Sormak istediğim başka bir soru var. İnşaat mühendisi miydiniz ? Yoksa evi müteahhit olarak mı yapmıştınız ? Yanlış anlamayın ben de bi inşaat mühendisi adayı olarak sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

bel altı boyalı diyince ben direk ilan değiştiriyorum valla ufak tefek çizik için araç boyatılır mı diye gelir insanın aklına

ben çizikli arabaya binmeyi sevmem, 2-3 hafta önce evin orda park edecek yer bulamadım,tam evin önündeki kaldırıma yarım çıktım ama kalan kısımda 3 kişi yan yana yürür, buna rağmen insanlıktan nasibini almamış birkaç kişi sağ ön kapı ve sol ön kapı,sol ön çamurluğu derin çizmişler,desen yapmışlar resmen,,, sol ön kapıyı pasta cilayla kurtardık, sağ ön kapı ve sol ön çamurluğu mecbur boyattım,,, artık kaldırıma park etmiyorum,öbür mahalleye bırakıp 1-2 kilometre yürüyorum hem spor oluyor

Dostum maalesef şu an ikinci el piyasası inanılmaz şişik durumda en az 3.000-4.000 lira civarında artış var. Adam 2-3 yaşında araca 30 bin vereceğine 4-5 bin eş dosttan bulup 0 alıyor. Tabiyi ki çok ileri zekalı (!) insanlarımız sayesinde 2. el piyasası ölmüş durumda. Cmt günleri burada araba pazarı kurulur, eskien iğne atsan yere düşmezdi şimdi sadece satıcılar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

bel altı boyalı diyince ben direk ilan değiştiriyorum valla ufak tefek çizik için araç boyatılır mı diye gelir insanın aklına

Hiçbir arabam çizik çizik gezmedi.
    Bir yeri sürtüldüğünde veya çizildiğinde gider boyatırım.
    Çünkü hep gözüme batar.

Ben de "satarken değeri düşecek" diye boyası güneşten ağarmış, açılmış, sağı solu, tamponları her tarafı çizikler içinde arabalarla gezenlerden olamam. Olsun varsın 1-2 aşağı satılsın.

Selamlar...
  • Hayır mühendis değilim arsayı aldım ve yaptım.

• Anladım hocam en kısa zamanda daireleri satarsınız umarım. Araba satışı konusunda da daha hiç tecrübem olmadığı için hiç tavsiye de veremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.