Şimdi Ara

Aracımı satıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teşekkürler
  • Hayırlı satışlar bilindiği üzere yurt dışına çıkıyorum çıkmasam düşünürdüm.Meraktan soruyorum 22.500-23 civarında fiyat verseydim anlaşabilirmiydik?
  • güzel araç, hayırlı satışlar
  • İyi niyetleriniz için teşekkürler. En son 24.000 tl düşünüyorum. iyi geceler
  • Yurt dışına çıkıyorum 10gün sonra olmasaydı bu yurt dışı yarın yanınızdaydım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık araç
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En son 23.500 verdiler. Ne dersiniz vereyim mi arkadaşlar. Aslında çok çok paraya sıkışmış bir durumda değilim ama elime toplu para geçerse daha az kredi çekmiş olacağım aldıgım evin ödemesi için.

Ve biliyorum ki tekrar araba aldıgımda yine 156 alacağım ve belki de bu kadar temizini bulamayacağım. Çok kararsız kaldım sizden öneriler bekliyorum. Herkese iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcardio

En son 23.500 verdiler. Ne dersiniz vereyim mi arkadaşlar. Aslında çok çok paraya sıkışmış bir durumda değilim ama elime toplu para geçerse daha az kredi çekmiş olacağım aldıgım evin ödemesi için.

Ve biliyorum ki tekrar araba aldıgımda yine 156 alacağım ve belki de bu kadar temizini bulamayacağım. Çok kararsız kaldım sizden öneriler bekliyorum. Herkese iyi geceler

Sizin aracınız çok temiz.Alfada temizlik bence çok önemli.23.500 piyasa fiyatının 500 tl üzerinde.Araba gider yenisi gelir ama ev öyle değil.
  • uzun bir zamandan sonra herkese selam....ALFA 156 TS DSTV..ARACIMI SATIYORUM ...SEVEN ,MERAKLISI OLURSA KOLAY ANLAŞACAĞIZI DÜŞÜNÜYORUM... 2006 MODEL .SUNROF,LPG HZ SBTL, VS FULLL ,sahibinden com da adıyaman ilinde..station wagon lazım bana aile için .
  • nerde bu millet yav amma sakin bir site......
  • Sahibinden.com linkini vermeden ilgi beklemeyin bence :) Bakın başlığı açan arkadaş kısa bir sürede Elazığ gibi bir yerden aracını sattı.
  • BU ALFA 156 nın meraklısına gitmesini isterim..arkadaşlar ben öğretmenim .günlük kullanımım yok.ev iş yerim arası 150 metre.ancak market vs için kullanıyorum..yıllık km azami 4-5 bin km dir.bunun da % 85 i şehirdışı (uzn yol) arac fulll. adıyaman küçük ve sakin bir il. ş içi yıprnma olayı yok arçta . http.//www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-156-ogretmenden-temiz-alfa-156-ts-dsı
  • hayırlı satışlar yinede fiyat pahalı bence...
  • iyi satışlar, umarım meraklısına gider
  • yani pazarlık payı da var tabii.bilmiyorum aslında internetteki fiyatları biraz yokladım hem daha ucuz hem daha pahallı alfalar var .ben epey bi masraf yaptım alacak arkadaşa hiçbir şey bırakmadım..kısmet bakalım bilen ,anlayan bir arkadaş olursa gerekli kolaylığı yapıp ortayı buluruz..bu arada en son kaça bırakmalıyım zaman zaman soran oluyor..
  • dedeğiniz gibi amsraf etmıssınız ama yınede benım kısısel gorusum 22 cıvarı gıder dıye dusunuyorum.sızınkının sunroofsuzu sadece lpg li full du 100.000 de 21 e gıttı.
  • tabii kişisel görüşlere diyeceğim yok..o fiyata da değil yani belki kazalı yada çalıntı olur.. ancak aynı özelliklerde 25-26500 arası çok satılanı biliyorum..aslında ramazan bayramına bir hafta kala 25 750 ye seve seve alcak cıktı ben biraz soğuk baktım zira bayramın geliyor olması ve aracın lazım olacak olması bunda etkendi...daha geçen forumdan bir arkadaş 2004 mod lini 24000 e verdi yanılmıyorsam ...sanırım bu durum kafamda son fiyatımı da netleştirdi... bakalım hayırlısı , aciliyeti yok biniyoruz ne zaman giderse, nasılsa ocak vergisinide verdik zaten .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.