Şimdi Ara

Aracımı Satıyorum 2008 model 84bınde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar aracım ford connect 2008 model grı rengındedır.Aracın ilk sahibiyim, hiçbir sıkıntısı, kazası, sorunu vs. yoktur aracla ılgılı detaylar lınkdedır PAZARLIK PAYI VARDIR...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-acil-110-beygir-ford-tourneo-connect-full-modeli-122980556/detay/

• hocam bu araçların ikincieli yok mu yada sızın arabanız da mı bi sey var? nisan ayında ilanı vermissiniz ondan söyliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: parezer

hocam bu araçların ikincieli yok mu yada sızın arabanız da mı bi sey var? nisan ayında ilanı vermissiniz ondan söyliyorum

dedıgım gıbı aracın 1.sahıbıyım ve aracımda hıcbır sıkıntı ,kusur yoktur olabılır nısan ayında vermıs oldugun satamadım bugune kadar oyuzden burayada koyayım dedım :)
  • Yasar_F kullanıcısına yanıt
    hayırlı satışlar hocam. umarım en kısa zamanda satarsınız. şimdiye kadar satamamış olmanıza şasırdım sadece
  • quote:

hayırlı satışlar hocam. umarım en kısa zamanda satarsınız. şimdiye kadar satamamış olmanıza şasırdım sadece

Sagolun oncellıkle ve sımdıye kadar satamamıs olmam galıba fıyatın yuksek olması herhalde tam bende anlayamadım :) ama cıddı dusunen var ıllakı pazarlık yapacaz sunnettır...
    hocam aracın biyasasını bilmem. Aracınız temiz gözüküyor o zaman tek sorun fiyatta kalıyor o da sızın bileceğiniz bir mevzu :))
  • quote:

hocam aracın biyasasını bilmem. Aracınız temiz gözüküyor o zaman tek sorun fiyatta kalıyor o da sızın bileceğiniz bir mevzu :))

Bende onu diyorum iste hocam arabamdan memnunum ama sadece ordaki fiyat yuksek gibi duruyor bu yuzdende diyorumki cifdi aliciya 25 e verecem ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam o zamn 25 yazın. yoksa insanlar fiyatı görünce aramaya üşeniyor. bence fiyatı düzeltin.en son 25 dusunuyosanız pazarlıksız 25 yazın daha etkili olur. bi de ilanı güncelleyin insan nisan ayını görünce şüpheyle yaklaşır
  • quote:

hocam o zamn 25 yazın. yoksa insanlar fiyatı görünce aramaya üşeniyor. bence fiyatı düzeltin.en son 25 dusunuyosanız pazarlıksız 25 yazın daha etkili olur. bi de ilanı güncelleyin insan nisan ayını görünce şüpheyle yaklaşır

Gerci oda dogru fiyattan dolayi aramiyorlar ama 25 yazzam illaki azcok gene adam pazarlik yapacak bu sefer daga da asaga inecem olede olmuor ama sizin dediginiz p guncellemeyi ben bi balim ya

Hocam buyuk puntolarla pazaeliksiz 25 bin. Fiyati 27 den 25 düşürdum pazarlik için aramayin yazin. Pazarlik icin arayan olmaz

• kekin biri düşer 26 bin vereyim der satılırsa satarız satılmazsa binmeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

kekin biri düşer 26 bin vereyim der satılırsa satarız satılmazsa binmeye devam

aynen hocam satılırsa satılır satılmazsa binmeye devam :)
  • İlan Günceldir..
  • ilanım günceldir!! Konforlu Aile arabası
  • satılmamasında 2 sebep
    1.110 luk araç
    2.Fiyat yüksek
    hayırlı satışlar umarım istediğiniz fiyata satarsınız
  • tesekkur ederım..
  • fıyat dustu 26,000tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.