merhaba 2009 model fiat palio aracımı sattım. araca 2 hafta önce eksper yaptırmıştım. her seyi seffar bi sekilde yazdım. km kontrolünü yaptırdım. hasar sorgulaması yaptırdım. bakım yaptırdığımın faturasını gösterdim. Herşey şeffaf bi şekilde yaptım ve alıcı da aracı satın aldı. 2 gün geçti beni aradı arabanın paspas kısmında kapı kenarında şişkinlik var. sordum 1500 tl dediler, yarını sen gönderceksin dedi. Ben o şişkinliğin arıza oldugunu bilmiyordum ve rahatsız da etmiordu 1 senedir öyle kullandım. yaptırcak olsam zaten yaptırırdım kalkmıs benden yaptırmayacagım şey için para istiyor ve vermezsem diğer arızalarınıda bulup bana fatura edicekmş. mahkemeye verecemiş. ben de istediğini yap dedim. eksper raporu var her şey var bile göre aldı. dolandırıcılık yapıyor. yorumlarınızı beklorum |
aracımı sattım. dolandırıcı para istiyo
-
-
Hiç bir şey yapamaz
-
satışı almış olay bitmiş.
-
satışta söylenmeyen ayıp ya da ayıplardan satıcı mesuldür.
-
noterler eksper yapılıp yapılmadığını soruyor ve bununla ilgili ibare ekliyorlar.
alan kişi ürünü gördüğünü eksperli/ekspersiz ürünü kabul ettiğini beyan ediyor.
satıcı da parayı aldığını onaylıyor ve satış gerçekleşiyor.
Özellikle ürün dedim çünkü tüketici hakları mahkemesinde taşıtlarda birer ürün.
kapı kenarında şişkinlik varmış, gözle görülecek bişey. eksper bunu söylemediyse o eksperin dikkat eksikliğidir. ki eksperler de zaten taahhüt vermezler, gördüklerimizi söyledik derler. sorumluluk almazlar, verdikleri belgede de garanti ettiklerine dair bi ibare yoktur, mahkemede suçlayamazsınız.
eğer bu şişkinlik bir ayıpsa, alıcı satıcının bu ayıbı gizlediğini ispat edebilir mi :))
dolayısıyla ben satıcıyı mesul kılacak bir durum görmüyorum ;)
için rahat olsun kardeşim, esen estiğiyle kalır.
alan arkadaşa da geçmiş olsun, bi kusur varsa o gün farkedecekti ve pazarlık konusu yapacaktı. iki gün geçtikten sonra armutun sapı üzümün çöü mevzularına girilmez...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X