Şimdi Ara

YARDIM Araç satarken parayı elden alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar aracımı satacağım alıcı cep bank vs. Kullanmıyormus parayı elden vereceğini söyledi ama nasıl alacağım para sahte vs. Olursa 80 bin lira yolu yordamı nedir yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alıcıyla beraber gidin bankanızın şubesine, şahıs kendi adına sizin hesabınıza yatırsın o nakit parayı, açıklamaya da 00 XXX 00 araç satış bedelidir diye ekletsin, sonra birer dekont alıp geçin notere atın imzaları bitsin iş. Aracı alacak kişi ile parayı yatıracak olan kişi aynı olsun buna da dikkat edin yeterli.
  • noterde işlemleri başlatın ama sakın imza atmayın, noter e söyleyin para hesaba yatırıldıktan sonra işlem tamamlanacağını söyleyin. parayı bankaya alıcı ile birlikte giderek kendi hesabınıza yatırın sonra notere dönüp işlemleri tamamlayın.
  • Öncelikle ben parayı her zaman havale ile alma taraftariyim.Olmadimi?

Beraber gidin bir kuyumcuya yada döviz bürosuna ver 50 TL adam atsın para sayma makinasına saysin

Yada arabada bir yakını beklerken(anahtalar sende) gidin bankaya adamla beraber parayı yatırın.ordan notere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havale ile alın, nakite güveniyorsanız da satmayın bu kadar basit.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl 2019 artık elden para almayın sahte para durumu var. Sırf böyle yüksek nakitli alışverişleri takip edenler var. Madem cep bankı yok gidecek bankaya şubeden hesabına aktaracak riski sen alma parası nakit olarak hazırsa gidip kendisi önce bankaya vs yatırsın...

• bence para karsiligi satmayin. bugday et veya kurk olarak alin odemenizi.

• Elden almak istemiyorsan aliciya soyle bunu . Ya havale yapsin. Yada imzadan once beraber bankaya gidin yatirin. Kabul etmiyorsa satmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç teslim alma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atm’den kendi hesabınıza yatırın

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Atm’den kendi hesabınıza yatırın
    80K nasıl yatacak atm den Bir hesaba bir günde max 20k yatırabilirsin atm lerden. 80k yatsa bile kim uğraşcak
  • Noterler hâlâ şu al- sat işinde elini taşın altına koymadı gitti.
    Vatandaşı dolandırıcıyla çakalla yüz göz ediyorlar. İyice paranoyak olduk

Koycak oraya bi para sayma makinası, ver kardeşim diyecek bi sayalım bakalım eksik mi, fazla mı, sahte mi?

Ama yook olmaz banane naparsan yap demi..

• Bloke çeki araştırmanızı öneririm.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    5-6 sene once bu ıslemı yaptıgımız bı noter hatırlıyorum. Parayı saymıstı makınada

• adamla bırlıkte adamın calıstıgı bankaya gidin, adınıza sizin yanınızda bloke çek düzenlesin. bunu bi araştırın
  • Arabayi satma, bu devirde bunu sorana araba satmak beladir.
    0.km alsa ne yapacak elden o kadar para alinmasi yasak?

Bunlar ya dolandırıcı ayağı ya da cahil takımı sesleri, arabayi satarsin benzin koyarken bile gece gündüz arar. Bu gibilere satmamak en iyisi, sorarsin bir defa banka kanali ile işi yapabiliyorsa yapsin. Araci satin alan kişiden bu paranin gelmesi de önemli...
    İnternet kanali kullanmasa bile bankaya imzali kağıt verip musteri temsilcisine bi telefonumu bekle demek, ya da telefon ile yapmak zor değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 15 Temmuz 2019; 13:20:37 >
  • Alıcıyla beraber gidin bankanızın şubesine, şahıs kendi adına sizin hesabınıza yatırsın o nakit parayı, açıklamaya da 00 XXX 00 araç satış bedelidir diye ekletsin, sonra birer dekont alıp geçin notere atın imzaları bitsin iş. Aracı alacak kişi ile parayı yatıracak olan kişi aynı olsun buna da dikkat edin yeterli.
  • En son aracımı satarken aynı durum oldu önce dedim gel bankaya parayı hesaba yatıralım sonra notere tamam dedi alıcı gittik parayı banka hesabıma yatırdık sonra notere gidip satışı verdim.

• parayı bankamatikten yatırsın. veya birlikte bankaya gidin banka hesabınıza yatırsın.
  • Aracımı satarken adam peşin verecem dedi, bende bankaya uğrayalım dedim. Adamın bana vereceği parayı bankada saydırdım makinede, sahte veya eksik yoktu. Sonra notere gittik devri verdim parayıda alıp bankaya yatırdım. İçim rahattı en azından. Arabayı alan dayıda ulan biz kerizmişiz adama bak sözüme güvenmiyor dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMB34

80K nasıl yatacak atm den Bir hesaba bir günde max 20k yatırabilirsin atm lerden. 80k yatsa bile kim uğraşcak

Alıntıları Göster
    Demek ki hiç 80k yatırmadığımdan atlamışım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.