Şimdi Ara

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nguas

Hocam öyle olmuyor işte, hadi parayı kaybetsem biyerde ne bileyim araçla kaza yapsam öyle zarara uğrasam kızmam kendime. Ama durduk yere süper aracımı sattım, hadi satmayı geçtim satar satmaz ilk 1 ay içinde alsam bu kadar zarar etmezdim. Halen araç almadım halen bakıyorum ve zararım artıyor gitgide, param TL olarak duruyor ve hem param eriyor hem ben. 2-3 senelik birikimim gözlerim önünde gidiyor ona yanıyorum.

Alıntıları Göster
    faizin sıkıntısı bu işte.. para elinden uçuyor farklı yollarla..

• Arkadaslar bir otv indirimi soylentisi devam ediyor.nedir nunun asli yoksa bir hayal kurma midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin tek geliri vergi.Ayrıca en yüksek vergi oranı ithal araçlardan alınıyorken ÖTV indirimi söz konusu değil. Birde ekonomi çok kötü durumdayken hiç zannetmiyorum.

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk
  • 45-50 bin arasi gayet guzel bravolar var.al bir tane paşa paşa bin.sattigin puntodan cok daha oturakli araclar.

• "nerden baksanız 15 bin tl zarar ettim şuanki fiyatlara göre"
    ne zaman ki bu düşünce yok olur
    işte o zaman her şey rayına oturur bu ülkede
  • Nguas kullanıcısına yanıt
    Para her zaman kazanılır ama sağlığını kaybedersen çok daha sıkıntılı günler yaşarsın..O yüzden hiç kafana takma,bunun böyle olacağını bilemeyeceğine göre( en azından finansal okur yazarlığın yoksa ve ekonomi gidişatını iyi tahlil edemediysen) elinden gelecek şey belli; çalışıp hayatına devam etmek ve bu çalkantılı dönemi en hafif hasarla atlatmaya çaba göstermek..Sonrasında yine kesene göre bir araç bulur alırsın..Allah sağlığını daim etsin kardeşim,hiç üzme kendini..

• Parayı Dolar olarak tutsaydın şimdi zarar etmezdin.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Arac kesinlikle fiyatina gore cok iyi. Tebrik ederim guzel ilan yakalamissiniz

• reno showroom dan çıktım az önce .

fiyatlar : meg4 hactback orta donanım birşeydi r-link yok 190 bin
    koleos 267 bin
    kadjar 230bin
    kangolar 100bib civarı
    clio 135 bin

hey yavrum hey
  • Konu sahibi sen pinti ve bir lira hesabı yapan bir tipsin. Benim gibi 800.000 lira kaptırsan sabah akşam ağlar üzüntüden kanser olursun. Sana sadece acıyorum o kadar acıyorum ki dötümle gülüyorum. Hastahanere git de haline şükret. Allah akıl fikir verirken sen nerdeydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 6 Eylül 2018; 13:6:36 >
  • 40 bandında düşük km li yüksek modelli yeni kasa temiz Aveo lar bulabilirsiniz. Ortalama 10-15 bin cebinizde kalmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazygamer_wb

3 senedir sağ böbreğimi kaybetmemek için uğraşıyorum. Geçen ay 15. Ameliyatımı oldum. Bunların 5 i açık (laparoskopik) ameliyat ne acılar çektim. Bir üstü yok sanırdım hep. Benle beraber yatan hastaların, benden daha çok acı çektiğine şahit oldum. Kanseri, kalp krizi, beyin tümörü, felç vs vs... Ve sen yaptığın 15 bin zarara mı yanıyorsun o sağlıklı halinle? Karddşim Allah sağlık versin de, sen o zararı her yerden çıkarırsın. Gene de halimize şükür...
    Allah şifa versin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.