Şimdi Ara

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kur farkından dolayı tüm ülke zararda ona bakarsan!!

Bu da dert mi?
  • O para için bu kadar derlenip hastanelere düşmüşsen çok kolay bir hayatın olmuş şimdiye kadar anlaşılan...

Sen hastaneye gitmekle iyi yapmışsın ama yanlış yere gitmişsin, psikiyatri polikliniği değil de yoğun bakım servisine, acil ameliyathanesi önünde sevdikleri için gözyaşı dökenlerin yanına falan gitmeliydin. Daha iyi tedavi olurdu senin için, gerçek dünyayla tanıştırdın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sattığınız malın yerine 1 hafta içinde birşey koymazsanız büyük zarara girersiniz. Malesef ekonominin durumu bu..

• takma kafaya ve bazi seyleri ogren araba alacak isen
    expertiz olaylarindan sonra millet niye km ye takiliyor? adam vardir 1.000km de arabayi bitir adam vardir 5milyon km de araci sifir ayarinda tutar
    benim onerim o paraya 1996 model toyota camry al hayatini yasa rahat 100 yil kulanirsin bakimlari aksatmazsan
  • Bende hakikaten battiniz zannettim. Manyakligin alemi yok. Al bir araba bin. Piyasada satilan vuruk boyali arabalar zirt birt sanayiye mi gidiyor zannediyorsunuz. 2008 model corolla al bin. Faizede bulasma :)

• 43 binde 2010 model audi a4'üm 1.8T 160hp deri koltuk 8 ileri multitronic vs Allah'a şükür satmadık. 2 lokal boyası var arızasız 6 yıldır bende sadece haftada 1-2 kez biniyorum , satsam muazzam sınıf kalite düşücem bende satmıyorum. Yakıt derdim yok vergiside yaşından ötürü ucuz miss. Engelli oğlumun hakkıyla araç alıcaktım konu açtım iyiki 1.6 dizel insigniadan vazgeçtim birde fark vericektim geçen kullandım aynı traktör gibi geldi. YANİ ÖZET, GİDİP İKİNCİEL TEMİZ ESKİDE OLSA UYGUN FİYATA YÜKSEK SINIF ARAÇ ALABİLİYORSANIZ ALIN RAHAT EDİN. Bugünün şartlarında en iyi tercih. Mesela 2.0hdi 407'ler bedava bence sorunsuz bir tane düzgün denk getirirseniz öneririm 160hp otomatik hemde. Böyle araçlara yönelin. BAKIN ALIM DÜŞÜNCE ÖTV DE HEMEN İNİYOR. ALMAYIN SIFIR.

• Araba satılıp, parası faize konur mu be kardeşim. Böyle mantıksızlık olur mu. Ehliyeti olmayan bile aman paramın alım gücü kaybolmasın diye araba alıyor koyuyor garaja, mal ediniyor. Bizimki de Euro cinsinden ithal gelen arabasını satıp tl cinsinden faize koyuyor.

İbretlik hata yapmışsın. Ders olsun diğer genç arkadaşlara buradaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nguas

Benim eski aracım tjet sporttu. Şimdi yine punto alırsam pişmanlığım iyice artcak ayrıca 120 beygir turbodan sonra aynı kasa 77 beygir araç ve 10 bin daha fazla

Ahhh şu dolar nelere kadir herkesin hayatını alt üst ediyor lanet para primi

Alıntıları Göster
    Temiz bir insignia 1.6 Turbo 180 bg + lpg li bir arac dusunebilirsin bence. Eski aracindan sonra hem daha yakışıklı, hem daha performansli. En azindan parasinin hakkıni veren bir araba. Ikinci el piyasasi genelde yeni araclarda artmis durumda. Adam sıfırına bakip ona göre fiyat biciyor. Ancak insignia, cruze, accord gibi fazla ikinci eli olmayan araclari hala eski fiyattan alabilirsiniz.

• ulen keşke herkesin derdi bu olsa...
  • Allah dert vermesin hocam, bunlar dert filan değil.
    Bende canavarın canavarı tam otomatik İ30' mu sattım şimdi aynı bedelde aynı kalitede araç bulamıyorum.

Maalesef tek adam ekonomisi bu, biz bunu istedik, buna layığız. Gerçek enflasyonu bilemiyoruz bile TUİK korkusundan saçma sapan ürünler üzerinden değerleme yapıyor, bu ortama ve daha kötülerine alışalım. Çünkü biz öyle istedik.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz%2Cboyasiz%2Cciziksiz%2C2015-peugeot-308-1.2vti-otomatik-vites-584587480/detay

Elindeki paraya 5-10 ekle al. başlığı görünce hem arabayı satıp hem de işini batırdın sandım.

Bu duruma düşmenizin sebebi nefsinize hakim olamamanız.. Çevrenizin yorumlarına takılmanız.. kendiniz için değil başkası için araba değiştirmeniz..

Arabayı değiştirmek için sebeplerinizi düşünün ondan sonra satın... Çok yakıyordur, bagajı küçüktür, bi kaç aradığınız özelliği yoktur hem model hem bu ihtiyaçları yükseltmek adına satıp yenisini alırsınız. Alırken de hangi model size uygun ona odaklanırsınız.

Piyasada araba bol. 3ayda araba bulamayan ya 5-6yaşında arabada tampon boyası ve çiziğe takılıyordur veya başka sıkıntıları vardır

• Geçmiş olsun .bende 5 yıl önce reno 9 springi sattım hala pişmanlığını yaşarım .

• Ötv indirimi siyenler .% kaç gelicekte neye faydası olacak 7-8 yol önce geldide ne oldu firmalar zam yaptı yine yükselttiler

• Geçmiş olsun, derdin bu olsun. Bir gece büyük bir hastanenin acil servisine gidip biraz zaman geçirin. Derdiniz kalmaz.
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Otv indirimi gelse emin olun kredi faiz oranlarinda indirim yapildiginda olacaklar olur. Bu defa arabanin ham fiyati yukselir.

Devlet otv yi dusurmeye dusursun de su arac firmalarida bir indirim yapsin kalici olarak.

Yok olmayacaksa birakin pazar iyice daralsin.

• çok şanslısın, krize borçsuz ve elinde nakitle yakalanmışsın.
    bundan iyisi, aracı sattığında tüm nakitini dolara çevirmek olabilirmiş. ama boşver
    şu anda hiç araç falan alma, neticede araba sürekli para götüren bir eşyadır, yakıtı, bakımı vs...
    elindeki tüm nakiti bankaya yatır, oradan gelecek faizi de ana paraya eklemeye devam et benim tavsiyem bu.
  • Herkesin derdi bir olmuyor tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Mal yerine konur. Önemli olan sağlık.
    Benimde 2012 model 160.000 km de çok iyi baktığım ve bakımlarını hiç aksatmadığım bir aracım var. Model yükseltmek için değiştir mantığı bu ekonomik ortam ve leş ikinci el piyasasında kesinlikle alınmayacak bir risk. Bu sebeple aracıma sarılmış vaziyetteyim.
    Size de çok bilmiş birkaç piyasa kaşarı, araç 100k olmadan sat yoksa elinde kalır diye boş nasihatler verip kafanızı karıştırmıştır muhtemelen.
  • Kardes sen daha cok satarsin cok pisman olursun her seferinde

Bu huy gecmez kendimden biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv indirimi falan gelmeyecek. Milleti gazlamayın. Ötv arttırımı gelmesin diye dua edin.

2. El araçlarınız varsada pamuklara sarıp sarmalayın. Elde tutmaya çalışın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.