Şimdi Ara

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne alacagini bilmeden araci satmak ciddi sikinti. Ama cok da sallamayin. Ortalama bir sey alip gecin. Otv indirimi zor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Nerden bilebilirdin ki böyle olacağını? Fazla üzülme bence herşeyi böyle kafana takarsan yaşam kaliteni olumsuz etkilersin
    Bilemezdim tabi belki ama taş gibi aracımı durduk yere sattığım için kızıyorum kendime. 7.8 yıldır bende sıkıldım diye düşündüm yeni birşey alayım dedim ama şuan ne alırsam alayım eski aracımla yanyana koysam bin basar eskisi. Ayrıca hem aracım hem cebimde 35 bin param vardı. Şimdi araç alsam bile sıfırlancam offfff hayatımın en zor dönemini yaşıyorum şuan. Hiç böyle maddi anlamda hata yapmamıştım dha önce. Gözlerime perde iniyor bildiğiniz özellikle gündüz işteyken patlıcak gibi oluyorum, akşamları yine biraz sakinleşiyom uykuda falan

• Bizde 21 binde hatasız Dci Fluence'i sattık Aralık'ta.Şu an sattığımız paraya bomboş daha yüksek km li Clio alamıyorum sanırım.

• Hiçbirşey sizin sağlığınızdan önemli değil aynı şeyi düşünmeye devam ederseniz elinizdeki parayı da tedaviye harcamak zorunda kalırsınız. Haram olan faizden banka işlerinden uzak durmanızda manevi iyileşmenize sebep olacaktır. Vardır bu işte de bir hayır deyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslantürk60

Hiçbirşey sizin sağlığınızdan önemli değil aynı şeyi düşünmeye devam ederseniz elinizdeki parayı da tedaviye harcamak zorunda kalırsınız. Haram olan faizden banka işlerinden uzak durmanızda manevi iyileşmenize sebep olacaktır. Vardır bu işte de bir hayır deyin.
    Atamıyorumki aklımdan sanırım bende ansikyite bozukluğu var sürekli aklıma geliyor keşkelerle pişmanlıklarla yaşıyorum bir anlık hatayla canıma birşey yapmaktan korkum var. Ne güzel hayallerim vardı şöyle araba alcam böyle alcam hepsi yalan oldu insanın hayatı bir anda değişince dağılıyor inanın çok zor, Allah kimsenin başına vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nguas

Bilemezdim tabi belki ama taş gibi aracımı durduk yere sattığım için kızıyorum kendime. 7.8 yıldır bende sıkıldım diye düşündüm yeni birşey alayım dedim ama şuan ne alırsam alayım eski aracımla yanyana koysam bin basar eskisi. Ayrıca hem aracım hem cebimde 35 bin param vardı. Şimdi araç alsam bile sıfırlancam offfff hayatımın en zor dönemini yaşıyorum şuan. Hiç böyle maddi anlamda hata yapmamıştım dha önce. Gözlerime perde iniyor bildiğiniz özellikle gündüz işteyken patlıcak gibi oluyorum, akşamları yine biraz sakinleşiyom uykuda falan

Alıntıları Göster
    Bende maddi ve manevi çok kayıp yaşadım. 1.5 2 sene kadar önce 2.0 Tdi Quattro S line A5 i 130 bulmuştum. Türkiye de o araçtan bir kaç tane var şimdi o araç 250 civarı gerçi her araba pahalilandi

Şuan era var 5 yıldır kullanıyoruz bizde satmaya korkuyoruz.

Eski aracın neydi peki birde şimdi ne almak istiyorsun

• Aracı sattığımızda dövizde bekleseniz şimdi alacağınız aracın birkaç yaş ve km daha gencini alacaktınız. Sıfır fiyatları arttı ama 2. El yerinde sayıyor. Şans ve tercih diyelim, dünya malı için depresyona girecek bir durum yok. Bir ara 2007 model Alfa 159 almıştım, daha bir kaç gün geçmeden son sahibi olacağım korkusuyla satana kadar gözüme uyku girmemişti, sabah kalkınca ilk aklıma gelen o oluyordu. En sonunda aldığımın 3/5 bin altına sattım kurtuldum. Sizde en azından böyle bir durum yok, para elde daha ne...

• Dünya malı hocam üzmeyin bunu için depresyona mı girilir.sağlığınız iyi olsun yeter.araba alırsınız elbet .herkes hata yapar siz nerde bilecekseniz paranın çöp olacağını sizin değil ülkenini genel sorunu üzmeyin kendinizi .cana gelmesin.
  • malum partiye mi oy verdin?
  • Millet ekmek bulamıyor haline şükret. Senin derdinde olmak isteyen binlerce insan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

ötv indirimi gelecek.kimseye söyleme ve sabret.
    gelse nolur fiyatlardan haberin yok sanırım
  • Hiç üzülme kardeşim önemli olan para değil senin sağlığın ailen para her zaman her yerde kazanılır yeterki sen istekli ol. 50 bin bandına güzel araçlar var.

Mazda 3 2009 veya 2010 model
    Peugeot 208 2014 veya 2015
    Astra bakabilirsin

Sana tavsiyem düşük km li bir iki parça boyalı fazla trameri olmayan bi Mazda 3 bul yıllarca bin rahatça sanayii yüzü yıllık bakımda görürsün ancak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin ekonomik durumu bu şuanda. Bir tek siz değil, herkesi bir yerden vurmuş durumda. Örneğin ben yurtdışına üniversite okumak için çıkacakken çıkamadım. Velhasıl kelamı şu ki kendinize dert yapmayın böyle şeyleri. Sonuçta herşey sizin için var. 100000 misali 1 çıkarın sonuç hep sıfır

• Bu kadar maddeye bağlanma hocam. Ne demek battım bittim. Allah can sağlığı versin.

En azından arabanı satıp parasını cebine koyabilmişsin. Ya kazaya karışıp hurda hali elinde kalsa haraç mezat satmak zorunda kalsaydın demir parasına.

70.000 dolayında paran var.

55-58 civarlarında 2013 95 bg dizel enjoy corsalar var mis gibi canavar gibi. 32 ye sattığın arabandan hem daha modelli hemde kalitelidir tahminimce. Azda yakar kalan 15.000 ₺ nin faiziyle yine yakıt masrafini karsilarsin.

Dert etme bu kadar

• Nguas kullanıcısına yanıt
    Hocam o nasil is bir araba sattiniz 15 bin lira zarar ettiniz diye bu kadar dertlenmek niye, milletin başına neler geliyor bir bilseniz bosverin o devede kulak bile değil, sukredin gecin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • derdini seviyim.. antidepresanlar doktorlar

uykusuzluklar bu nedir ya ? insanlarin 1 ayda borcu 2 ye katlandi arabasini evini satti borc odemek icin senin paran cebinde en azindan hos kirmissin kafayi oda sana ders olsun

• ÖTV indirimi gelse ne olacak abi güldürmeyin en basit araba ev parası oldu

• Olacak o kadar 16 sene bu kadar gelmemiz bir şansti. Boşuna tek basina depresyona girme, milletce depresyona girmek lazım. Ama halen derin uykuda olanlar var.

Umarım bu son pişmanlığımiz olur.

• Kafanıza bu kadar takmayın belki satmasanız 1 hafta sonra kaza yapacak arabanız perte çıkacaktı ? 35 bin bile alamazdınız o zaman

Kendimden örnek vereyim ben aracı 2016 model aracı 56.000 TL sıfır aldım kasko değeri 65 bin tl allah korusun büyük bir kazada alabileceğim maximum para bu.

Aracın başına bir iş gelse 65 bin tl ne alabilirim hiç bir şey full zarar bu mantıkla trafiğe bile çıkmamam gerek hayat bu ne yaşayacağımız belli değil.

Bugün hata yaparsınız 10 yıl sonra büyük bir başarı elde edersiniz
  • 1.5 yaşında 8500 km'deki arabamı sattım fazla üzülme beterin beteri var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.