Şimdi Ara

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crazygamer_wb

3 senedir sağ böbreğimi kaybetmemek için uğraşıyorum. Geçen ay 15. Ameliyatımı oldum. Bunların 5 i açık (laparoskopik) ameliyat ne acılar çektim. Bir üstü yok sanırdım hep. Benle beraber yatan hastaların, benden daha çok acı çektiğine şahit oldum. Kanseri, kalp krizi, beyin tümörü, felç vs vs... Ve sen yaptığın 15 bin zarara mı yanıyorsun o sağlıklı halinle? Karddşim Allah sağlık versin de, sen o zararı her yerden çıkarırsın. Gene de halimize şükür...
    aradan 2 sene geçmiş. şuan nasılsın hocam iyisindir inşallah?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

aradan 2 sene geçmiş. şuan nasılsın hocam iyisindir inşallah?

Alıntıları Göster
    10 ay önce kalp krizi geçirdim ve koroner bypass ameliyatı oldum, 2 damarım değişti. Şükür iyiyim şu an ama. Teşekkür ederim kardeşim sorduğun için :)
  • crazygamer_wb C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. İnşallah 2 sene önceki stres yüzünden degildir. Al bir bisiklet takıl onla :) ben de araç alacaktim piyasa uçtu gitti.

4-5 ay once 38e sattigim araca simdi 60-70 istiyorlar. 2 ay önce 135e piyasasi olmayan mitsubishi space star begenmistim. Bayi indirim de yapiyordu. Düşüneyim dedim, iki gün geçti ayni araç 155 bin oldu :)

Stres yapmaya değmez salla gitsin ya. Senden kiymetli degil :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail76

Geçmiş olsun. İnşallah 2 sene önceki stres yüzünden degildir. Al bir bisiklet takıl onla :) ben de araç alacaktim piyasa uçtu gitti.

4-5 ay once 38e sattigim araca simdi 60-70 istiyorlar. 2 ay önce 135e piyasasi olmayan mitsubishi space star begenmistim. Bayi indirim de yapiyordu. Düşüneyim dedim, iki gün geçti ayni araç 155 bin oldu :)

Stres yapmaya değmez salla gitsin ya. Senden kiymetli degil :)
    Teşekkür ederim kardeşim. Valide felç geçirmişti hem ondan hem de kendi hastalığımın stresinden kaynaklandı muhtemelen. Günlük yürüyüş yapıyorum 5-10 km arası. Araç piyasası delirdi; vergiler, maaşlar, kriz vs.. En iyisi bisiklet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 27 Eylül 2020; 10:21:58 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Yaşa, bende aynı soruyu soracaktım hocama😄
    @crazygamer_wb hocam geçmiş olsun, dediğiniz gibi önemli olan sağlık, az çok neyse para kazanılır çalıştıktan sonra..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrct

Geldi
    sende haklısın. pandemiyi tahmin etmem gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

sende haklısın. pandemiyi tahmin etmem gerekirdi.

Alıntıları Göster
    Pandemiyle alakası yok ÖTV indirimi olmamasının, basiretli bir tacir gibi hatanı kabul et. Ticaret açığı, bütçe dengesi ve faiz düşürünce arabaya saldıran halk etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Pandemiyle alakası yok ÖTV indirimi olmamasının, basiretli bir tacir gibi hatanı kabul et. Ticaret açığı, bütçe dengesi ve faiz düşürünce arabaya saldıran halk etkili.

Alıntıları Göster
    tartışmanın luzumu yok. yeterli üretim olmadan tüketim nasıl olsun.
  • Çok abartma ÖLÜRSÜN..kesinlikle dalga filan geçmiyorum..Zamanında sınıf arkadaşım ,ortağı ile birlikte şirketini batırdı..Ortak gamsız ve neşeli biriydi .bizimki arpacı kumrusu gibi düşünüyordu..zaten karamsar biriydi..sigarayı günde 3-4 pakete çıkardı..Bir yılda akciğer kanseri oldu ondan 6 ay sonra da sizlere ömür..Ortağı mı?? çalıştı uğraştı borçlu olduğu bankalar ve şirketler ile ilgili sorunları bir bir çözdü..sonunda yeni bir şirket kurdu..mutlu mesut eskisi gibi yaşıyor..Gençsen her zaman yeniden para kazanma şansın vardır..Sağlığına dikkat et..bir an önce alt model vs artık neyse razı gelip bir araba al..hayatına devam et bu işi de unut..basettiğin paralar çok büyük değil.hepimiz öyle ne paralar batırdık dünyanın sonu değil

Nt;Troll olmadığını varsayarak sana değer verip bu kadar uzun yazdım..umarım değilsindir
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Eylul 2018- Mart 2020 arasi pandemi var miydi? Elinde bir kaynak olmadan senin gibiler millete gereksiz ümit verdi ötv inecek diye.
    Senin gibi yazan cok vardi 3 senedir, mesajin denk gelince yaziverdim. Baskasinin mesaji olsa ona da ayni kinayeyi yapardim. Seni tanimam etmem, saka yollu yazmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrct

Eylul 2018- Mart 2020 arasi pandemi var miydi? Elinde bir kaynak olmadan senin gibiler millete gereksiz ümit verdi ötv inecek diye.
    Senin gibi yazan cok vardi 3 senedir, mesajin denk gelince yaziverdim. Baskasinin mesaji olsa ona da ayni kinayeyi yapardim. Seni tanimam etmem, saka yollu yazmistim.
    2018 de olanı önceden söylemiştim zaten.
    https://forum.donanimhaber.com/otv-indirimi-geliyor-geldi--134840754
  • quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

Yaşa, bende aynı soruyu soracaktım hocama😄
    @crazygamer_wb hocam geçmiş olsun, dediğiniz gibi önemli olan sağlık, az çok neyse para kazanılır çalıştıktan sonra..
    teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi önemli olan sağlık. Allah cümlemize sağlık versin, gerisi bir şekilde halledilir :)
  • Şu an bırakın araba almaya, fiyat listesine bakacak gücüm yok. 2018 de Corolla’mı sattım sıkışık olduğum için. Şimdi çok pişmanım.

• Bende arabamı sattım hatta kredi bile çektim ama araç bulamıyorum doğru düzgün eskiden olsa bmw mercedes alırdık 100k falan şimdi nelere bakıyoruz fiesta,i10,clio tarzı araçlara...
  • Zaman zaman böyle tutulduğumuz anlar oluyor maalesef.

Sizin durumunuzu bende 1 sene önce yaşadım. Arabam çiçek gibi olmasına rağmen sırf sıkıldım diye ilana koyup sattım. Gelin görün ki o gün 25'e sattığım araba bugün 50yi geçti.

Bir an önce araba almaya bakın. Piyasa her geçen gün yükseliyor. Ama dikkat edin aceleci davranarak kötü veya bakımsız bir araç almayın. Sadece elinizi çabuk tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Bende arabamı sattım hatta kredi bile çektim ama araç bulamıyorum doğru düzgün eskiden olsa bmw mercedes alırdık 100k falan şimdi nelere bakıyoruz fiesta,i10,clio tarzı araçlara...
    Bir kaç yıl önce kişinin zengin olduğunu belirtmek için "adam 100.000 liralık arabaya biniyor" derlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.