Şimdi Ara

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzüldüm sizin için ama böyle bir olay için sosyal hayatınızı mahvetmeyin. Ben de eskiden birisine sırf güvenmedim diye 90000 tl kazanamadım. Geçmiş geçmişte kalır ama o olaya kafayı çok taktımıştım ancak sonra dan geçti unuttum Olayı sormayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baymakli_Dondurma -- 6 Eylül 2018; 23:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aç değilsin açıkta değilsin. ayağını yerden kesecek birşey bulursun. cana gelmesin yeter ki. zaman geçer kaybedilen para yerine konur, sağlık gitti mi gelmez. Şükretmek lazım.
  • Biz eskiciyiz hocam

• Sağlığın yerinde olsun şimdi olmaz 2 sene sonra yine alırsın

• çok merak ediyorum sattığın araç neydi ki?
  • bu adama fazla uzulmemistim kaza yaptim arac serviste suan hasardan dolayi zararimi dusunuyorum sana bakarak beterin beteri var diyim bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ciddi ciddi bir mal yüzünden mi psikolojin bu noktaya geldi? Eşyaların kölesi olmayın diye o kadar film çekiliyor fight club vb hiç mi ders çıkarmıyorsunuz kendinize?

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

İflas falan diye geldim gidiyorum. Allah uçak kazası vermesin.
    Tam siz bunu dedikten 1 gün sonra (bugün) Otokar yönetim kurulu üyesi helikopter kazasında vefat etti hocam. Hayat böyle ne yazık ki. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Eylül 2018; 9:49:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen fakir insanların yakarışlarını izlemeye bayılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanDervis -- 7 Eylül 2018; 5:28:48 >
  • Zaten satmışsın arabayı, batmışsında. Bence kalan parayla git ukraynaya çatır çatır ye. Battı balık yan gider.

• yapma ya keske dolar yapsaymissin ben astrami 49.000 tl ye satip 10.000 dolar yapmistim sen kalk dolar 7 tl ol sonra dolar al sat al sat 25 gunde astram dolar sayesinde 2014 bmw 1.16 d oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotusih -- 7 Eylül 2018; 8:54:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle şunu unutmayın; hiç bir şey sizden kıymetli değil. Para yerine konar ama sağlık çok zor. Ben de 3 sene kadar önce saçma sapan bir hatalar zinciri yüzünden kendimi 10 bin lira borçlandırdım mesela. 10 bin lira o zaman için çok daha büyük paraydı ve kredinin son taksitini bu ay ödeyeceğim. Sıktı, yordu ama bitti. Siz de öyle düşünün.

Bu paraya da size tavsiyem temiz bir Volvo S40 bakın ilk kasa 2.0 veya 2.0 turbo. Kilometre ve model yılına takılmayın, 140-165 beygir bir araba almış olacaksınız. Temiz bir Volvo S40 kolay kolay arıza da çıkarmaz performans olarak da üzmez, yol tutuşu falan da iyidir. Eski arabanızı pek aratmaz. Sonrasına bakarsınız.
  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    Ciddiysen sen insan değilsin

• kotusih K kullanıcısına yanıt
    Ya sizde adamı varya Moral mi veriyonuz adamı intihara mı sürklüyosunuz belli değil

Şaka bi yana keyifle kullanmak nasip olsun bir BMW ci daha katmışız aileye :D
  • haziranda o parayı dolara çevirseydin . şimdi evinin penceresinden yeni model arabanı elinde viski bardağı ,ağzında puro ile izlerdin .

Allah başka dert vermesin.
  • Yahu senden kıymetli mi be güzel kardeşim. Zarar etsen nedir sanki çalışır yine kazanırsın. Allah dert vermesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Masrafın yok. Teselli et kendini.
  • Kusura bakma kardeşim ya, BANKA'DAN GELECEK OLAN FAİZ İLE BENZİN ALAMICAKMISSIN ! NE KADAR ÜZÜLDÜM BİLEMESSİN.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.