Şimdi Ara

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar herkesin derdi kendine. konuyu acan arkadas kendi uzuntusu hafifletmek icin yazmıs. bunda ters bisey yok. konu sahibine onerim doviz al kenara koy.
  • Bence yanılıyorsunuz elinizde nakit var şu anda Türkiye de en değerli olan şey çünkü piyasada nakit bulamadığı için batan iflas eden şirketler ve insanlar var. Araba fiyatları istediği gibi uçsun. Zamanında ev fiyatları da uçtu. Şimdi kaç kişi ev alabiliyor. Evin en azından 3-5 getirisi var arabanın sürekli masrafı var. Şu sıralar üzülerek görüyorum ki çok kişi işsiz kalıyor. Bu gibi durumlarda insanların ilk satabileceği şey arabaları olacaktır. Fakat herkes arabasını sattığı ve insanlar da nakit olmadığı sürece istedikleri fiyatlara satamayacaklar. Kredi çekmekte kolay olmadığına göre gerek sıfır gerekse ikinci el olsun öyle büyük satışlar beklemiyorum. İnsanlar geçim derdine düştü artık.
  • vay be araç satışıyla nasıl böyle bir çöküş yaşamışsınız aklım almadı.Moralini düzeltecekse kısa bir özet geçeyim,

yaş 27, 2 sene önce aile boşandı baba dediğimiz adam 60bin lira borç taktı,nissan primera 2001 koltuk ısıtmasına kadar olan aracımı sıkışıklıktan 14bin gibi bir paraya satmak zorunda kaldım şuan 25bine filan bulursan tebriğe elini öpmeye geliyorlar.Herkesin derdi kendine büyük ama bu kadar manyak olmayın abi ne olur.Ufacık bir diş ağrısı yaşıyoruz da ortalığı ayağa kaldırıyoruz.sağlığın yerindeyse salla her şey yerine konur,sağlık konmaz.
  • Doğal seleksiyon iş başında... Bu sebepten çok üzülüp kalp krizi geçirip gitsen çok gülerim. Şaka değil gerçek anlamda gülerim. Hayat zayıf insanları doğal seleksiyon ile ayıklamasa bu tarz insanlarla yaşamak zorunda kalacağım düşüncesi muazzam korkunç geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üzülmeyin hocam yarının ne getireceğini bilemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazygamer_wb

3 senedir sağ böbreğimi kaybetmemek için uğraşıyorum. Geçen ay 15. Ameliyatımı oldum. Bunların 5 i açık (laparoskopik) ameliyat ne acılar çektim. Bir üstü yok sanırdım hep. Benle beraber yatan hastaların, benden daha çok acı çektiğine şahit oldum. Kanseri, kalp krizi, beyin tümörü, felç vs vs... Ve sen yaptığın 15 bin zarara mı yanıyorsun o sağlıklı halinle? Karddşim Allah sağlık versin de, sen o zararı her yerden çıkarırsın. Gene de halimize şükür...
    Allah şifa versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sandım bizim eski İnşaat şirketinin 2008'de kaybettiği 30 milyon TL gibi bir şey yaşamış arkadaş.

Meğersem basit bir teneke kutusuymuş
  • 15 000 tl zararlıktan dolayı kalbin mi sıkışıyor. Beni düşün rahatla. yanlış yatırımlardan dolayı 1.5 milyon TL zararım var sermayemiz gözümüzün önünde eriyor ve.... Milyon TL para tl olarak piyasada gelde tahsilat yap mal sat moral bul

• Hayır 15 bin tl kaybetmişte değil. Sadece kardan zarar etmiş.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Mağarada mı yaşıyorsun ötv indirimi gelene kadar fiyatlar ne olacak

• 23 temmuzda arabayı sattık, ha aldım ha alıyorum derken 8 ağustosta arabayı aldığımda TL yerine dolarda dursam 70 bin kazancım vardı. Yarın buluruz, diğer gün buluruz diye diye gitti 70 bin. Yukarıda bir arkadaş demiş arabaya bakınca bir gözüm çok seviyor diğeri nefretle bakıyor diye. Benimki de o hesap şuanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cax10

Mağarada mı yaşıyorsun ötv indirimi gelene kadar fiyatlar ne olacak
    mağarada yaşıyorum. boş boş konuşma tozol.
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Şakkadanak bir ötv indirimi daha yaptık mı çil yavrusu gibi dağılırlar

• crazygamer_wb C kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun. Yalnız laparoskopi kapalı ameliyat anlamına geliyor yanlış yazmışsınız düzeltmeden geçmek istemedim.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim. 6 tane 1-2 cm lik delikler aciyorlar karnima. Bunu eşe dosta sorana anlatmak için açık diyordum. Burda da mobilden yazdığım için yazıverdim galiba birden. Düzelttiğin için teşekkür ederim. Şu şekilde yani.

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk

görüntüler için rahatsızlık verebilrceğim arkadaşlardan özür dilerim

• Derdini seveyim canım kardeşim, keşke bizimde böyle dertlerimiz olsa da antidepresan atsak öyle akşamüstü çayın yanına, lakin ben yıllardır okuduğum taciz, tecavüz haberlerinden beridir, parayı pulu dert edemiyorum be, çalışıyoruz akşam alıp 2 bira gökyüzünü izliyoruz, kafamızda tek soru var tabi,

"Yahu neden hiçkimse ölmeyecekmiş gibi takılıyor manyak mı bu insanlar?"

(Bkz.Gündemdeki bisiklet kazası, ölüm sadece 4sn.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benz Jilzay -- 8 Eylül 2018; 15:37:6 >
  • Sana tavsiyem birkaç farklı mezarlığa git,mezar taşlarının üstündeki isimlere bak ve biraz düşün hayal et ordakilerin hikayelerini.Hepsinin Senin gibi büyük küçük önemli önemsiz dertleri sevinçleri hayalleri hayal kırıklıkları vardı.Kimi çok zengindi kimi de fakirdi.Ama şu an dünya kadar parası olan da olmayan da orada toprağın altında bedenen çaresizce çürüyor,ne için altı üstü 80 yıllık bir ömür için.Ondan sonra kendine sor,üzülmene değecek mi!

• Allah razı olsun arkadaşlar

• bunun motosiklet versiyonunu yaşadım bende. satılmaz! diye koydum ilanı 2 gün sonra gitti motor hayır onu geçtim sonra fiyatlar birden bi arttı ben nedereyse bedavaya satmış oldum. elimdeki para o kadar değersizleşti ki yenisini alamadım birdaha.
  • Hayret faiz yiyorsoncular konuya dadanmamış.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.