Şimdi Ara

Aracımı Sattım ve Battım. Moralim Çok Bozuk (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
2
Favori
18.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kolaylık versin kardeşim, dolar fırlatmadan önce 46 bine aldığım araç şu an 65 bin bandında ve yükselmeye devam ediyor fiyatlar.

Milleti 1980 lerde ki yap kuyrukları ile korkutan iktidar, şu an bize tam olarak 1950 leri yaşatıyor. Bir araba ev fiyatında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba bu çok da önemli değil. Ülkenin içinde bulunduğu durum ve al-sat’çı fırsatçılar yüzünden oynak bir piyasa hakim. Lakin bir aracı gözünüzde bu kadar büyütmeyin. Ha al sat konusuna gelirsek ben de alacağım aracı ayarlamadan asla almazdın. Son aldıgım aracı da kendi sattığım araç kadar kredi çekip yeni aracı alıp 1 ay içinde kendi aracımı satip krediyi kapatiyorum. Max 1000 tl faiz oluyor ama ben araçsız ve kararsız kalmış olmuyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crazygamer_wb C kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam onlardan birine ışık birine kamera birine de işlem yapılacak alet sokuluyor. Ameliyathanede yaptığım stajdan hatırlıyorum. Açık ameliyatta bildiğin karın tamamen kesilip rahat rahat ameliyat yapıyor. Ama sonradan hastaya sıkıntı oluyor yani yara kolay kolay iyileşmiyor. Ama bu kapalı ameliyat ortalama 1,5 cm civarında bir delik olduğundan kolay iyileşiyor. Tekrardan geçmiş olsun hocam gerçekten halimize şükretmek lazım.
  • Nasil bir konu basligidir kardesim bu ya cebinde 60 70 bin tl paran var allaha sukur bu parayi biriktirdigine gore turkiye sartlarinda idare eder de maasin var. Gelip burda milleti tutuyosun helal olsun. Millet AC AC
  • iflasa bak 15 bin kaybetmiş aman ne iflas... 15 bin lira nedir ki. bi 500 bin, 1 milyon lira kaybet öyle gel..

para yönetmek bir sanattır. eğer yüklü miktarda bir parayı bir salağın eline teslim edersen 1 ayda da yiyebilir, eğer bir sanatkarın eline verirsen o para durduğu yerde birikebilir de. (sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın)

• Zararın 5000 TL civarı. Sıfır araç alanlar bir haftada o zararı yapıyor. Biraz bu açıdan bak. Sağlığına dikkat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanEnginizm

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-degisensiz-dusuk-km-temiz-bakimli-600758880/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2009-model-85000-km-de-hasar-kayitsiz-temiz-punto-599990122/detay

Zararın 5000 TL civarı. Sıfır araç alanlar bir haftada o zararı yapıyor. Biraz bu açıdan bak. Sağlığına dikkat et.
    Kendi sattığım araç olarak zararı düşünmüyorum, araç alcaktım haziranda sattım aracı o zaman alsam 60 bine ne araçlar vardı, şimdi araç bulunmuyor alcağım araçların fiyatları arttı yüksekten almış olcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nguas

Kendi sattığım araç olarak zararı düşünmüyorum, araç alcaktım haziranda sattım aracı o zaman alsam 60 bine ne araçlar vardı, şimdi araç bulunmuyor alcağım araçların fiyatları arttı yüksekten almış olcam.

Alıntıları Göster
    Gerçekten bu cok can sıkıcı. Bundan 10 ay önce honda civic 1.6 eco lpgli elegance araç 95 bin liraydı. Ne gerek var biraz biriktireyim sonra üstüne kredi çeker alırım dedim. Yüklü kredi altına girmeyeyim. Ama aradan geçen süre zarfında araç 134 bin oldu. Ben kenara 40 bin anca atabildim faiz oranları ise 3 e yaklaştı. E ben ne anlamadım bu işten. Hayalime yaklaşmam gerekirken kocaman bir makas var artık arada. Boşuna calısıyorum gibi hissediyorum. Araç sadece bir örnek istekli olduğum için. Yazık bize ki böyle bir zamana denk geldik.

• Ben de borsa da hisseyi erken sattım benim de moral sıfır..

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

kardeş ayın 13'ünde faizler açıklanacak. O zaman yanına eş dost birini çağır, intihar edersin Allah muafaza.

Faiz oranları artar ise Kredi faizleri de atacak, kredi borcu olanlar (inşaat sektörü öncelikle) bitecek (inşaatçı müteahhit'e odaklanma onu ben de düşünmüyorum, ama inşaatın boyacısı sıvacısı demircisi yemekçisi servisçisi bekçisi vs vs sıkıntıyı yaşayacak), öte yandan ev kredisi, araç kredisi vs hayal olacak.

Faiz oranları artmaz yatırımcı dolarda kalmaya devam edecek, o noktada dolar 8 leri görecek. A'dan Z'ye ithal çalışan ülkemiz yine ""corruğu çekecek".

Hep beraber kucaklayacağız, sarılacağız, tutacağız...
    hayırlı olsun, birinci batış yolunu seçtik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nguas

Alıntıları Göster
    Hocam son zarar ne durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D95EC4F5

Çok geçmiş olsun.
    Teşekkür ederim kardeşim. 10 ay önce de kalp krizi geçirip bypass oldum 2 damar değişti 🤗 şaka gibi dünya. Ama hala ölmedim çok ilginç 😁

• Son Ötv zamlarından sonra forumlarda "bu fiyatlara kimse araba almaz" "arabalar bayilerin elinde şişecek bayiler bizi kırmızı halıyla karşılayacak" "arabalar satılmaz devlet ötv'yi indirmek zorunda kalacak" diye halen millete akıl verenler bu konuyu okumalı.
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi Trol. İlgi çekme amaçlı bi hikaye anlatmış ve sonra çekmiş gitmiş, 2 yıldır foruma girmiyor. Yanlış anlamayın, Türkiye'de otomobil piyasası felaket kötü durumda. Ancak Trol hikayeleri ile sorun çözemeyiz, ancak Trol'e "ne de güzel konuma geliyorlar" dedirtebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eyvallah abi.
    Allah sağlıklı güzel ömür versin inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cezdim34

Eyvallah abi.
    Allah sağlıklı güzel ömür versin inşallah.
    teşekkür ederim, cümlemize inş.
  • Faizle gelenden fazlası gitmiş
  • Wallaha ben ıkı tane o gıbı araba sattım 2017 rs kendı aracım hanımında 1.6 crdi accent blue pıyasada arıza yapmayna en saglam araclardan zatende.. rs i 130 gibi verdım blue yu 80 e 2015 fulldu prıme eseeklık ettım kendıme 2.5 ay sonra zar zor kıa ceed dızeel aldım elegance crdı 136 hp dct 7 vıte sunıte hanıma ford ka aldım akabılınde 21 ed Foed ka parca bulması bıraz zor oluyordu 29 a Aydından bır arkadas aldı gıttı. Ford fıesta 2008 zar zor adam vazgecıyordu 61 e aldım fume renk Bodrumda cayır cayır yanıyoruz klımasız bınınmıyoor maleseff... Intıharmı edelım ne zorluklar gorduk Allah yazmıssa bazen ınsanın basıretı baglanıytor pıyasanın bu denlı olacagını bılsek dokunurmuyduk kıyabilirmıydık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.