Şimdi Ara

aracımı yıkamacılar pert etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin. dün aracımı yıkamaya verdim dükkan içindeki kolona bodoslama girip hava yastığı vs. açılmış. aracı doğuş otoya bıraktık kaskodan (iş yeri sigortası mevcut değil vatandaşın) dosya açıldı ekspertiz bekliyorum. servis bugün maliyetini iletti bana yaklaşık 48.000 TL maliyet mevcut. merak ettiğim konu bu araç perte çıkar mı? yıkamacıya ne tür yaptırımı olacak bu işin? bilgilerinizi rica ederim.

aracım: seat ibiza 1.2 tsi dsg style 2015

aracımı yıkamacılar pert ettiaracımı yıkamacılar pert ettiaracımı yıkamacılar pert ettiaracımı yıkamacılar pert ettiaracımı yıkamacılar pert etti

• perte çıkar, yıkamacıdan rücu ederler. bu arada büyük talihsizlik, arabada değişmesi gereken parça bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diatta1903 -- 20 Mart 2020; 13:11:50 >
  • son durum nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Sigorta şirketinin kararını bekliyoruz. Bu salgın ortamında karar çıkarmı bilmiyorum tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan5741

Sigorta şirketinin kararını bekliyoruz. Bu salgın ortamında karar çıkarmı bilmiyorum tabi
    Hakkında hayırlısı ne ise o olsun hocam durduk yere başkasının yüzünden çekilen sıkıntıya bak Allah yardımcın olsun

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hiç sormayın arabasız kaldığımamı yanayım, başıma gelecekleremi yanayım bilemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sercan5741 S kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm açıkçası
    Umarım zararın sonuna kadar karşılanır da bari şu çektiğine değer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.