Şimdi Ara

Aracımın ilk sahibini öğrenmek istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fi tarihte sattığım araba için tüvtürk halen muayene zamanı geçti sms i gönderir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 yıl sonra dersin ne kadar saçma sapan şeyler yapmışım diye. bu kadar bağlanılmaz. cansız ruhsuz metal o ya.

• kardeşim nikahına al kurtul :) nikahına alacağın için arabanın geçmişini de bırak geleceğe bak

• Nacizne tavsiyem kendinize mesguliyet saglayacak basla alanlar bulun.

Bu ayni ulkenin su anki halini halkin unutmasi icin soyagaci uygulamasi gibi bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen özel ithalat üzerine gelmiştir, o dönem nissan'ın türkiye'de resmi distribitörü olmayabilir. hani mitsubishi filan olsa temsa'ya sor derdim çıkabilirdi çünkü 84'ten beri mitsubishi distribitörü adamlar, kendi ithalatları olacaktır.

belki emniyette filan şase no ile sorgulanır da hiç bir polisin uğraşacağını sanmıyorum ayrıca bulamama ihtimali de yüksek. 32 sene geçmiş üzerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

Ne yapacaksın ilk sahibini yeni kasa Megane öneririm @moueson

“Premium Megane”olacak. Lütfen dikkat edelim .

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Bu mesajınız bana çok dokundu. Ben şimdiye kadar olabildiğince aktif olmaya çalışan, doğru düzgün tv bile açmayan biriyim hoşlandığım konularda kendimi geliştirmek istiyorum. Bu araçla uğraştım topladım ve hafta sonları bu araçla pikniğe gidiyorum, koltuğumun altında her zaman çöp poşetleri bulunur ilk iş etrafı gezip ormana atılan çöpleri topluyorum. Bu yıl üniversite sınavına gireceğim için kitap okumaya fazla vakit ayıramıyorum onun yerine akademik derslere yoğunlaşmış durumdayım sınav geçtikten sonra kitap da okumaya geri döneceğim.

https://www.gezenbilir.com/konu/nissan-d21-1986-arac-yenileme.113841/ konumu incelerseniz tembel olduğum yönündeki önyargınızı kırabileceğimi düşünüyorum benim burdaki asıl amacım kendimi geliştirmekti, 16 yaşında hurdacıdan motorsiklet motoru alıp rektefe ettim ve ona bir şase yapıp 2 yıl boyunca ehliyet alana kadar bindim, köyde kullanmak için betoniyer yaptım, araba boyayabiliyorum, kaynak yapabiliyorum. Elektronik devreler kurabiliyorum. Çevremdeki Autocad ve Solid kurslarını bulup gittim şu an iki programı da kullanıp çizimler yapabiliyorum ve ben bu anadolu lisesi mezunuyum babam da öğretmen çoğu şeyi kendi imkanlarımla öğrendim şanslı olduğum kısım atölyeye sahip olmamdı.

• Bu arada konuma açıklayıcı olarak yanıt veren herkese çok teşekkür ederim, Benim amacım sadece bilgi almaktı ben arabamı seviyorum maddi durumumuz da Allah'a şükür iyi 2. araç olarak 2012 honda aracımız da var babama kalsa bu aracı satıp yeni birşeyler alırdı ama benim için satmıyor kendime eğlence yapıyorum tandıklarımın araçlarını tamir ediyorum. Hayalim de mühendislik alanında kendimi daha da geliştirmek ülkeme faydalı bir birey olmak.

• Merak ettim acaba neden millet olarak bu kadar sinirliyiz? Nedir bu tahammülsüzlüğümüzün sebebi? Bir önceki sahibine ulaştım ilk olarak aramak yerine mesaj attım mesaj atarken de Uyuyor olmamasına, Namaz vaktine denk gelmemesine, İş çıkışı olup araç kullandığı zaman olmamasına özen gösterdim. Öyle fazla büyük birşey de istemedim konuşma max 5 dakika sürmüştür. Bilgi alınıp verildikçe eksilmez ben merak ettim sordum bilgi vermek istemeyip kapatsaydı da birşey olmazdı zaten ama bu kadar basit bir sorunun cevabı küfür olmamalı. Sizi tanımıyorum birşey diyemem fakat en basitinden, sokakta bir hayvana taş atıp o dili olmayan hayvana acı çektiren birini görseniz ona da sinirlenip küfür eder miydiniz acaba?

• Allah başka dert vermesin kardeşim.

• Rain Bi kullanıcısına yanıt
    Boşver güzel kardeşim sen boş insanları. Bu sana atıp tutanların hepsini bir araya topla o yaptığın işleri yapamaz. 18 yaşındayken ben motor kaputunu açmayı bilmezdim bu yaşta yaptığın işleri çok takdir ediyorum. Kitap okumak hobidir bunlar gibi üşengeç asosyal insanlar da yattığı yerden kitap okuyarak her şeyi başarabileceğini sanırlar. Sen doğru yoldasın, yolun açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: vortex35

Başka işin mi yok al eline bir kitap oku işşiz misin gibi yorumlara takılma. Bu tarz yorumları yapanlar genelde arabasını sadece araç olarak gören dar sokaklarda açığa park edip gece rahat uyuyabilen cinste insanlar.

Sorunuza gelecek olursak tramerin eski sahiplik kayitlarini kısmi olarak sigortam360 uzerinden 5tl karsiliginda ogrenebilirsiniz. Yalniz kayitlar 2003 sonrasini gosteriyor cikmama ihtimali de var veya ciksa bile atiyor ilk sabibinin adi mehmet ahmet me**** ah**** seklinde cikacaktir.

Bu tür adamlar çok forumda. Ne işleri var otomobil bölümünde anlamıyorum. Madem arabayı sadece taşıt olarak görüyorsun yorum yapma her konuya. Sonra da övünülecek bir şey gibi "Biz arabayı a noktasından b noktasına gitmek için kullanıyoruz" diyorlar. Araba hobidir, zevktir. Size ne arkadaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Nacizne tavsiyem kendinize mesguliyet saglayacak basla alanlar bulun.

Bu ayni ulkenin su anki halini halkin unutmasi icin soyagaci uygulamasi gibi bir durum.

Çocuk bundan zevk alıyorsa bırakın aracıyla uğraşsın. Neden başka meşguliyet bulsun? Nesi kötü sevdiği araçla uğraşmanın?

• Yakında E -Devletten bu da ögrenilir

"Arac Soy Bilgisi"

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Bende anlayamadım bu kadar tepkinin geleceğini. Neyse o tip yorumlar yapılmıyor artık fakat ben hala eski sahiplerini bulamadım

• Şu yeni nesile cidden yazık diyorum.

Bu arkadaş kendince bir uğraş bulmuş, millet cs oynarken o aracını söküp takar olmuş ancak forum ortamında aşağılayacak kadar zeka seviyesi düşen bir nesil ile muhatap olmak zorunda kalıyor

İnsanlar sahip oldukları şeylere değer verebilir, gereğinden fazla da değer verebilir ama bu alay konusu veya aşağılama konusu olmamalı.

Daha karşısında ki insana saygı göstermeyen bir nesil ileride asla bir yerlere gelemez ve ailesinin yanında bir asalak gibi yaşar.

• Aslında e-devlet üzerinden bu sorgulama yapılabilse herhalde ikinci soy ağacı vakası olur:)

• Rain Bi kullanıcısına yanıt
    Boşver evlat,anlayamazlar!

• 1986 da NAVARA diye bir model yoktu . İlk sahibinden önce arabanın ismini öğren bence .

• kkvan kullanıcısına yanıt
    Araç 1986 nissan d21. Şu an üretilen navaralar da d23 ondan bir öncesi d40 ve daha da öncesi d22. Yani benim d21 Navaranın ilk kasası Yukarılarda bir arkadaş yazmıştı nissanın o yıllarda resmi distibütörü yoktu diye, Gelen araçlar ya devlete mta, karayolları ve tarım hayvancılığa gelmiş, Yada bir inşaat firması 150 adet getirtmiş o yüzden fazla bilinen bir araç değil. Fakat şase olarak 2000 modele kadar olan terranolar ve pick uplarla aynı şaseye sahip tek fark üstündeki kupa. Wiki çalışsaydı size linki atardım ilk kasa navara olarak geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.