|
Bildirim
|
Adam bişey sormuş verilen cevaplara bak. Yok kitap oku yok şimdiki gençler böyleymiş. Sanane kardeşim, adam bir soru sormuş cevabını ver uzaklaş. Sen napıcaksın milletin hayatını, mahalle karısı gibi vır vır vır.
Tövbe est |
adam sicak fırsatlara bile megane öneriyor helal olsun
Ben bu kadar kararlı bir onerici gormedim. |
Başka işin mi yok al eline bir kitap oku işşiz misin gibi yorumlara takılma. Bu tarz yorumları yapanlar genelde arabasını sadece araç olarak gören dar sokaklarda açığa park edip gece rahat uyuyabilen cinste insanlar.
Sorunuza gelecek olursak tramerin eski sahiplik kayitlarini kısmi olarak sigortam360 uzerinden 5tl karsiliginda ogrenebilirsiniz. Yalniz kayitlar 2003 sonrasini gosteriyor cikmama ihtimali de var veya ciksa bile atiyor ilk sabibinin adi mehmet ahmet me**** ah**** seklinde cikacaktir. |
kitap okumak kadar önemli olan birşey varsa o da kişinin kendine özel zaman ayırması ve o zamanda özel zevklerinin peşinde koşmasıdır. konuyu açan arkadaşın kaç kitap okuduğunu ya da okuyup okumadığını nerden biliyorsunuz acaba? yıllardır oku oku diye diye iki kelimeyi biraraya getiremeyen, iki satır düz yazıyı yazamayan, duygularını dahi dile getiremeyen bir nesil yetiştirildi. halbuki sosyal ol, kendini geliştir, özel zevklerin olsun, gez gör kültür kazan deseydik neler olurdu acaba şu ülkede?
konu sahibi arkadaş da umarım amacına ulaşır ve güzel bir arşiv hazırlar arabası için |
Sana ne milletin cahilliğinden, forumun cehaletinden filozof. Bilgi mi ediniyorsun araştırma mı yapıyorsun işini hallet çık git, he burası bana göre değil diyorsan hiç bekleme. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|