Şimdi Ara

Arabamın koltuklarını değiştirmek istiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabaya biraz daha konfor olsun diye arabamın koltuklarını değiştirmek istiyorum ama 0 olarak satılan varmı google da bulamadım bide size soruyım dedim

• Arabanız ne?

Ben emektar Spring'e Renault21 Concorde koltuğu taktım ve çok iyi oldu. Yıllarca işkence çekmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 1 Mayıs 2012; 17:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Arabanız ne?

Ben emektar Spring'e Renault21 Concorde koltuğu taktım ve çok iyi oldu. Yıllarca işkence çekmişim.

tofaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55tmorrow

quote:

Arabanız ne?

tofaş

Tofas koltukları geniş ve rahattır esasında ama eski 123 veya 124 kasa mercedes'lerin koltukları uyarlanabilir belki.
    Bir oto döşemecisinden fikir alabilirsiniz, hangi aracın uyabilir diye...
  • quote:

quote:

quote:

Arabanız ne?

tofaş

Tofas koltukları geniş ve rahattır esasında ama eski 123 veya 124 kasa mercedes'lerin koltukları uyarlanabilir belki.

ben uzun bi yolculuk yapıcam onun için sormuştum ben tempra koltuklarını düşünüyodum ama mercedeside araştırıcam

• Lada samaraya elektrikli koltuk takan görmüştüm.
  • Gerekirse tabanda yeni delikler açılıp istediğiniz koltuk takılır ancak boy ve en olaylarına dikkat etmek gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Gerekirse tabanda yeni delikler açılıp istediğiniz koltuk takılır ancak boy ve en olaylarına dikkat etmek gerek.

anladım sağolun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arabanız ne?

tofaş

ben uzun bi yolculuk yapıcam onun için sormuştum ben tempra koltuklarını düşünüyodum ama mercedeside araştırıcam

Almanyaya kadar rahat bi koltuk gerekli,haklısın

• bende auris koltuğundan şikayetçiyim jetta koltugu alsak uyumlu olur mu
  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    usta bende de spring var değiştirmek istiyorum sen kaç paraya aldın koltugu.spirng takarken çok ugraştırıyormu
  • doğan slx koltuğu bulabilirsiniz çıkmacılardan hocam daha rahattır bir nebze yada tempra/tipo kolay gelsin ikiside uyar..
  • Tempra koltuğu 20 sene önce üretilmesine rağmen piyasadaki çoğu arabadan daha rahat geniş ve konforludur bence değiştirmeye gerek yok.
  • Beyler corsa ( c) nin koltukları corsa ( b) ye olur mu lütfen biri beni aydınlatsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.