< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kendi Aracımı İlanda Görmek !
-
-
Emniyete gittiysen savcılığa gitmen gerekmez.
Link ver biz de şikayet edelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emniyete giderek ifademi verdim zaten o sırada savcılıkla görüştüler diye biliyorum. İnternette hep görüyordum bu kaparo dolandırıcılarını her seferinde site yönetimine şikayet ederdim. Bu sefer bizim başımıza geldi. Araç fiyatları artınca böyle dolandırıcıların sayıları da arttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzYabgu -- 1 Mart 2022; 14:59:33 > -
Şikayet etmek için linki açtım. İlan yayından kalkmış. Dürüst vatandaşlar adına duyarlılığınız için teşekkür ederim.
-
Eminmisiniz? Ben tıkladığımda ilan halen yayında gözüküyor
-
ilan yayında. ama ilanı şikayet etmeyeceğim. yanı ilan sahibi iddia ediyor araç benım, burdaki üye iddia ediyor benım. ruhsatı kim atarsa araba onundur .
-
Afedersinizde burada benim yararıma olan ne var ki ilanı şikayet ettireyim? Aracın piyasasını araştırırsanız zaten yazılan rakamın çok altlarında olduğunu göreceksiniz. İnsanlar zarara uğramasın diye bir çaba içerisine girdim. Her önüme gelene ruhsatı mı atacağım? Emniyet yetkililerine bilgilerimi verdim zaten. Ama onlar bile ruhsatı istemeden bu şekilde yaklaşmamıştı. Katkıda bulunmak zorunda değilsiniz. Yine de teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OğuzYabgu -- 1 Mart 2022; 14:4:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam ruhsat istemiş ya la
Bu yazdıklarım size değil kasten ruhsat isteyen üyeye alıntı atmadım ki yazdığı şeyin saçmalığının farkına varsın.
Ruhsat atsa ne olacak başlangıç seviyesinde PS bilen birinin ruhsat yapması 5 dakika sürmez. Ona bakıp mı şikayet edeceksiniz ?
Daha neler göreceği neler duyacağız bakalım
Konuyu açan üye için ise bu forumu ve forumda yazılanları çok ciddiye almamanı tavsiye ederim.
-
iyi de bundan bana ne? herkesin aracı serbest piyasa koşulları. herkes istediği fiyatı yazabilir.
-
Adamsın hak verdim. Bu zamanda kimseye güven olmaz
Ben oraya direk link atarak şikayette bulunun demedim okuduysanız ilk paylaşımımı yardım almak için yapabilecek başka birşeyin olup olmadığını sordum. Bir üyemiz link atarsan şikayet edelim dediği için link attım. Temkinli yaklaşmanızı anlıyorum haklılık payınızda var fakat; üslubunuz ve yaklaşımınız hoş değil. Linki de kaldırıyorum. Bu şekilde yanlış anlaşılacağımı düşünmemiştim
Polis tutanağında açık kimlik bilgilerim olduğu için paylaşmadım. Sadece ifade metninin görüntüsünü atarım ona da dersiniz ki o metni bende yazarım. O yüzden sizi birşeye inandırmak zorunda değilim. Ciddiye almazsınız, inanmazsınız yazmazsınız olur biter.
Muhakkak bilgili arkadaşlar yazacaktır ama bulunulan şikayetlerde hemen iletişime geçilip sayfa kapatılmıyor. Bunun resmi olarak yazışma süreleri uzayabiliyor. Bu süreç içerisinde başkaları dolandırılacak parası gitmesin istedik. Nitekim link isteyen arkadaşımızda o şekilde düşündü. Buradan kasıt çıkarmaya çalışmaya anlamıyorum. Hadi diyelim ki ben yalan söylüyorum link paylaştığım kişi de aracın gerçek sahibi. Olabileceği en fazla ilanı yayından kalkar. Birçok kurumsal satış sitesi var ve gidip oralardan ya da aynı yerden tekrar ilan verebilir. Sırf numarasını gizlemek adına gidip letgoya yüklemiş ilanı. Neyse uzatmaya gerek yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Siz zaten kolluk kuvvetlerine giderek dogru olani yapmissiniz. Bana birsey kanitlamak zorunda degilsiniz.. sadece benim icin bir vatandassiniz ve niyetinizi bilemem. Insanlari sadece sorgulamaya ve dikkatli olmaya cagirdim. Sadece bu
Insanları sadece sorgulamaya cağırıyorum diyerek vatandaşların ruhsatlarını isterken...
Böyle toplum olunmaz. Anlıyorum ama bunun ucu aydınlık değil. İnsanların iyi niyetli olduklarına otomatikman inanırım. Bir defalık kandırabilirler eğer yapabilirlerse, hiç sorun değil. Bence bir toplumun kapalı toplum olması bir kaç düzenbaz ve farenin dolaşmasından daha iyi değil.
-
Önemli olan emniyette kayıt girilmesi, onu da yapmışsınız, yarın bir gün 01abc01 plakalı araç için kapora verdim diye şikayet eden olursa elinizde kanıt olur.
Emniyetin bir şey yapacağını sanmıyorum. Ilan kaldırılsa bile tekrar yeniden açar, başka yerden ilan açar. Emniyet ilanı acani bulup ceza kesmeyecegine göre işiniz şansa kalıyor Gerci sizlik bir durum yok, olay sizden çıkmış ama arayan soran çok olur.
Üslubuna dikkat et karşında çocuk yok keko falan hayırdır ?
Ben sana alıntı atmadan ortaya konuştum senin bir derdin bir sıkıntın varsa sende alıntı atmadan ortaya konuşarak kendini savunsaydın. Yazdıkların zoruma gitti benim toksik düşüncelerimi okumanı istedim diye alıntı attım dersen o zaman biraz hak verebilirim sana.
Sahte ruhsat yapmaya gözü yiyen yapsın demişsin ;
1-) PS ile sahte ruhsat yapıp sana atsa bunu anlama ihtimalin nedir ?
2-) Anlasan bile şikayetin ne derece ciddiye alınır ? Ciddiye alınsa bile komik bir savunmayla takipsizlik verilir.
3-) Bu ülkede bırak ruhsatı, soğuk damgalı, ıslak imzalı sahte vekaletlerle noterleri de kandırarak milleti dolandırıyorlar sen bana ruhsat resmi evraktır ıvırdır zıvırdır hebele hübele diyorsun
4-) Kimsenin kimseyi çekememesi beni ilgilendirmiyor. Konuyu açan arkadaş haklı veya haksız olması da beni ilgilendirmiyor senin inanıp inanmamanda beni ilgilendirmiyor. Bu forumu bu kadar ciddiye alacak kadar ne kafalar yaşıyorsunuz merak ediyorum. Üye, bir konu açmış bir iddiada bulunmuş haklı veya haksız sen üyeden ya ruhsat yada şikayet tutanağının buraya atılmasını istiyorsun ki senin istediğin daha büyük suç ( araştır bulursun )
Özetle konuya girdin, konuyu okudun, ikna olduysan şikayet et, yok ikna olmadıysan çok basit bir yolu var sayfayı kapat.
Bu yazdıklarımı iyi oku sonra otur düşün taşın. Her kuşun etinin yenmeyeceğinin farkına var ve bana bir daha alıntı atma. Sen yine alıntı atacağından peşin peşin ben seni engelleyeceğim o yüzden alıntı tuşuna bastığında şaşırma.
Benzer içerikler
- cam rüzgarlığı ne işe yarar
- tüvtürk stepne hafif kusur mu
- kia cerato yorum
- kare plaka muayeneden geçer mi
- e ihaleden araba almak
- mg 7
- honda elektrikli suv
- passat 2022 fiyat listesi
- byd fiyat listesi
- toyota fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X