Şimdi Ara

Aracımla kaza yaptım Pert olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün talihsiz bir şekilde 3.20i 2016 model aracımla kaza yaptım kaza sonucu ön iki airbag ve yan sürücü airbag açıldı ön kaput değişir büyük ihtimal 2 far kırık tampon kırık ön cam kırık resimleri paylaştım araç sizce Pert e çıkar mı ?
    Fikrinizi alabilir miyim ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi beklerim. Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einz42 -- 14 Mayıs 2017; 21:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun.

Tahmini hasar bedeli araç bedelinizin %35 veya daha üzerinde ise ya da trafik için tehlike oluşturan bir durum olursa pert olacaktır.

Her daim acenteniz ile iletişimde kalmanızı Öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam,

aracın pert olarak değerlendirilmesi, aracın onarım tutarı ile rayiç bedeli ile alakalıdır. Öncelikle aracın rayiç bedelini öğrenip, kaskonuzda yeni değer klozu varsa şayet aracı aldığınız bayiden aracınızın sıfır anahtar teslim fiyatını öğrenin.

Servis onarım için ne kadar rakam çıkaracak onu bekleyip görmek lazım sizi yönlendirebilmek için.

Eğer rakam çok düşük kalır ve sigorta şirketi onarım kararı verirse, aracı tamir ettirmeden bu şekilde ve parayı alıp aracı sanayide yaptırıp satarsınız vs vs. farklı alternatif yolları var bu işin.

Ama öncelikle eksper aracı görsün, servis onarım rakamını çıkarsın ondan sonra ne istiyorsanız acenteniz eksperi arayıp üsülünce konuşarak halledebilir.
  • Hava yastıkları açılmış onlar baya bir para tutuyor bildiğim kadarıyla ama hasar olarak bakınca hiçde per gibi durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damneed

merhaba hocam,

aracın pert olarak değerlendirilmesi, aracın onarım tutarı ile rayiç bedeli ile alakalıdır. Öncelikle aracın rayiç bedelini öğrenip, kaskonuzda yeni değer klozu varsa şayet aracı aldığınız bayiden aracınızın sıfır anahtar teslim fiyatını öğrenin.

Servis onarım için ne kadar rakam çıkaracak onu bekleyip görmek lazım sizi yönlendirebilmek için.

Eğer rakam çok düşük kalır ve sigorta şirketi onarım kararı verirse, aracı tamir ettirmeden bu şekilde ve parayı alıp aracı sanayide yaptırıp satarsınız vs vs. farklı alternatif yolları var bu işin.

Ama öncelikle eksper aracı görsün, servis onarım rakamını çıkarsın ondan sonra ne istiyorsanız acenteniz eksperi arayıp üsülünce konuşarak halledebilir.

Konuyu birazcık daha açar mısınız ? Araç kaza yaptığında sigorta şirketi pert değil de onarım yapılsın demesi için aracın o anda taşıması gereken özellikler nelerdir?Pert olmaz ise aracı tamir ettirip satmak işi nasıl oluyor ?

• Hocam aman işin sırrı da bize kalsın, herşeyi bu şekilde öğretirsek biz nasıl hasarları çözüyoruz diye müşteri bulacağız :)

Şaka yapıyorum üstad, şöyle düşünün aracı bu şekilde alıp binmek istemiyorsa ve araç perte çıkmıyorsa çalıştığın acentenin sahibi devreye girer eksper ve sigorta şirketi ile görüşürür aracın onarımı diyelim 20.000 TL rakam çıkartıyor servis aracı yaptırmadan 20.000 TL'yi elden alırsın ondan sonra aracı sanayide çok daha uyguna toplatıp satarsın.

Ama burada acente sahibi araması lazım, personeli değil, personeli kimse takmıyor.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    işte ben bu yüzden acentamın işinin ehli olan birisi olmasını istedim. Çok teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.