Şimdi Ara

Aracın altı Heryere değiyor yapacak bişey var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airtech

Sirion demiştim

pardon anlayamadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Sirion demiştim

pardon anlayamadım hocam

Araç aradığınız dönemde sirion ile ilgili sorularınız vardı, galiba panda ile sirion arasındaydınız, size yardımcı olmaya çalışmıştım. Stilo almışsınız hayırlı uğurlu olsun. Sirion alsaydınız böyle sıkıntılarınız olmazdı demek istedim
    (şaka fln karışık)

• Böyle yapalım aracı
     Aracın altı Heryere değiyor yapacak bişey var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Sirion demiştim

pardon anlayamadım hocam

Araç aradığınız dönemde sirion ile ilgili sorularınız vardı, galiba panda ile sirion arasındaydınız, size yardımcı olmaya çalışmıştım. Stilo almışsınız hayırlı uğurlu olsun. Sirion alsaydınız böyle sıkıntılarınız olmazdı demek istedim
    (şaka fln karışık)

şimdi anladım. evt sirion ile panda arasında kalmıştım. bir tane panda beyaz cam tavanlı mersinde vardı tam niyetlendim satılmış 2 tanede hatayda sirion vardı 1 tanesi ful modeliydi sporyt 2007 model siyahtı. 2500 tl hasar kaydı vardı arabada sorguladım o yüzden sogudum. Ama sirion kullanmak isterim dışardan dar ama içi müthiş geniş ve az yakan bir araç. sadece vitesini beğenmiyorum

• İlginçtir 147 yere daha yakın bir model fakat bende stiloyla daha çok altını vuruyorum. Sanırım süspansiyonların konfor odaklı olup esneme payının yüksek olmasından dolayı oluyor çözüm bulursanız banada haber edin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

İlginçtir 147 yere daha yakın bir model fakat bende stiloyla daha çok altını vuruyorum. Sanırım süspansiyonların konfor odaklı olup esneme payının yüksek olmasından dolayı oluyor çözüm bulursanız banada haber edin hocam

valla bi bakacam ya cidden baya rahatsız oldum sorunu çözersem hbr ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Böyle yapalım aracı
     Aracın altı Heryere değiyor yapacak bişey var mı ?

çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

git bi clio al = ) geçen lastik patladı değiştirirken eğildim baktım halen arabanın altı çok yüksekti...

clio ne hocam ya araba mı ?

öyle deme kaaaaaaaaarrdişşşşşş arabanın 2. eli varrrrrr ama dandik

sizin gibiler olmasa tamirciler aç kalırdı... allahtan vw ile fiat var = )
  • bence sizin gibiler olmasa reno araç satamazdıç
  • 225 45 17 lastiklerim var aracımda yere yakın epey ama hiçbir yere değimiyor ve sürtmüyor (fiat bravo sport)

stilonun hiç değmemesi lazım araçta yay mı var? standartın dışında ebatta lastik mi var?

ya da gerçekten altının değeceği yerlerden geçiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

225 45 17 lastiklerim var aracımda yere yakın epey ama hiçbir yere değimiyor ve sürtmüyor (fiat bravo sport)

stilonun hiç değmemesi lazım araçta yay mı var? standartın dışında ebatta lastik mi var?

ya da gerçekten altının değeceği yerlerden geçiyorsun

Yay falan yok orjinal lastik ebadi ve jant fabrika cikisli. Yarin altinin degdigi yeri cekip koyacam.

• Çok enteresan, BMW Z4'ün altını bir kere bile vurmadım. Buna birçok kere gittiğim Isparta/Sütçüler (Eğirdir'in tepesinde dağın üstüne kurulu bir ilçe) yolu ve oradaki çeşitli köy yolları da dahil.

Araç çok mu yaylanıyor? Ölçün yerden yüksekliğini, kaç cm? Benim 2008 Focus'un yerden yüksekliği 17-18cm idi diye hatırlıyorum. Gereksiz yerden yüksek bir araçtı. Z4 14cm falandı. Stilo gibi küçük bir aracın da 14cm falansa, altını vurmamanız lazım. Yaylanıyor olmalı. Egzoz hattını kontrol edin, sarkma var mı bakın.

Ben Ankara'da yaşıyorum üstelik. Köstebek yuvası gibi buralar.
  • quote:

quote:

git bi clio al = ) geçen lastik patladı değiştirirken eğildim baktım halen arabanın altı çok yüksekti...

araba mı derken? anlayamadım. araba değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Çok enteresan, BMW Z4'ün altını bir kere bile vurmadım. Buna birçok kere gittiğim Isparta/Sütçüler (Eğirdir'in tepesinde dağın üstüne kurulu bir ilçe) yolu ve oradaki çeşitli köy yolları da dahil.

Araç çok mu yaylanıyor? Ölçün yerden yüksekliğini, kaç cm? Benim 2008 Focus'un yerden yüksekliği 17-18cm idi diye hatırlıyorum. Gereksiz yerden yüksek bir araçtı. Z4 14cm falandı. Stilo gibi küçük bir aracın da 14cm falansa, altını vurmamanız lazım. Yaylanıyor olmalı. Egzoz hattını kontrol edin, sarkma var mı bakın.

Ben Ankara'da yaşıyorum üstelik. Köstebek yuvası gibi buralar.

Aksam olcecem fotoda cekip koyaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

quote:

quote:

araba mı derken? anlayamadım. araba değil mi?

Stiloya gore araba degil bence yanlis anlasilma olmasin.

• Lastikleri falan büyüt hocam

Kaç mm olsa da kar kardır
  • Sana EK kasa Civic verelim dağ bayır gidersin artık.

Yapılacakları arkadaşlar söylemiş zaten amortisörleri değiştireceksin.

Birde tümseklerden çapraz geçmeyi dene yavaş bir şekilde.

• Aynen Corsa'da köy yollarında hep değiyor karter koruma var inşallah bir zarar gelmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Türkiye şartlarında arabanın altı yüksek olacak. Geçenlerde yolun ortasında yan yatmış damacana bidonu vardı. Ortalayıp geçtim. Arabam yüksekmiş. Takılmadan geçtik. Arkamdan Hyundai Accent Era geliyordu. Bir gümbürtü koptu. Dayanılmaz bir ses. Sürtünme sesi. Bir kaç saniye devam etti. Sonra Hyundai'ci dayanamadı. Sağa çekti. Damacana bidonunu arabanın altından kurtarmaya çalışıyordu.

damacana bidonu neyse tamam da, sizin arabanın altı da epey alçakmış hani.

Kahkaha attım hocam ya damacanayı ortalamak mı oda iyimiş

Ben 207 ile bırakın damacanayı 5lt pet şişeleri geçemem. 2.5lt Cola şişeleri lipe takılır benimki baya yere yakın.

Lastik havalarını kontrol edin derim. Benim 10 psi düşüktü önler kaldırıma çıkamıyordum düzgünce bastım 32 psi şimdi çıkabiliyorum ve sürtmüyor.

• Aracın yerden yükseliği 1 karış bile değil c3 ve fuluence 1 karıştan fazla elimle ölçtüm sabah sabah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.