Şimdi Ara

Aracın Anahtarını Kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gece anahtarını kaybettim aracın bulamıyorumda mecburen yedek anahtarı kulanıyorum. Şimdi araba çalınsa galiba yedek anahtarı göstermemiz gerekiyor yoksa ödeme yapmıyorlar galiba bu yüzden yedek anahatarı çıkarmak lazım diye düşünüyorum ama nasıl çıkarcam bilmiyorum direk servise gitsem belki daha pahalı olcak daha önce böyle sorunla karşılaşmış arkdaş var mı bunun süreci nasıldır? Araç bmw 116 tahmini fiyat ne kadar tutar?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutkk -- 17 Eylül 2012; 19:47:14 >

• bi 89 şahin parası tutar heralde
    şaka bi yana kasko varsa ve anahtarın biri veya herikisi kaybolduğunda aracın mobilizer kodlarının da değiştirilip yeni kodlanan anahtarlardan alınması gerek diye biliyorum
    en doğru yanıtı sigortacınızla görüşerek alırsınız ama
  • Aracta kasko var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun evvela.
    Kaskonuzda ilgili madde varsa anahtar kaybını karşılayacaktır. Anahtardan daha önemlisi araba, kötü niyetli birisi bulup arabanızı çalarsa esas sorun başlar. Servis yeni anahtar temini yanısıra eskiyi de hafızadan siler. Eğer yedek anahtarı da kaybederseniz komple kilit sistemi değişeceğinden 7-8bin tl aracın içine düşebilir, yani acele edin...
    3yıl önce benim corolla nın anahtarı 400küsur tutmuştu. Kaskonuz yoksa sadece anahtar bin tl üstü tutar kanaatim. hani daha üstünü diycemde alıştıra alıştıra
  • Aklımda 350 euro diye bir rakam kalmış sanırım BORUSANın bu iş için biçtiği ücret buydu.

Onun dışında bu işi profesyonel olarak yapan oto anahtarcılar var internette kısa bir araştırmayla bulursunuz zaten. Kaybolan anahtar verilerini beyinden silerek yeni anahtar verilerini kaydeder böylece eski anahtarınızla aracınızın çalınması gibi bir durum söz konusu olmaz
    Örneğinhttp://www.otomobilanahtari.com/ (internette karşılaştığım bir çok anahtar yapmış bir yer. Alakam yoktur - hiç alışverişimde olmadı örnek amaçlı koydum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan33 -- 17 Eylül 2012; 20:20:47 >

• Mercedes'in anahtarı 850 TL idi,Bmw'de aşşağı kalmaz

• Hangi şehirdesiniz?
    İzmirde sanayide anahtar kodlayan bi eleman var ne kadar yasal ve doğru bilmiyorum ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön Plakamı Kaybettim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aracın kaskosu var ama maddelerını bılmıyorum araştıracagm. Fakat bu aracın anahtarının almanyadan gelmesı lazım degıl mı yanı? Cunku ben burda kopyalasam yedek anahtar yerıne gecmez ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Mercedes'in anahtarı 850 TL idi,Bmw'de aşşağı kalmaz

Peki siz anahtarı kaybettiğinizde 2 anahtarın kodu mu değişti yoksa sadece yedeği mi verildi? Cunkn mesela anahtarı başka biri buldu ve arabayı buldugunda o anahtar çalışır ve arabayı götürebilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutkk

quote:

Peki siz anahtarı kaybettiğinizde 2 anahtarın kodu mu değişti yoksa sadece yedeği mi verildi? Cunkn mesela anahtarı başka biri buldu ve arabayı buldugunda o anahtar çalışır ve arabayı götürebilir .

Biz kaybetmedik,bozuldu anahtar.Anahtar 10-12 güne geldi yanlış hatırlamıyorsam,45 dakikada kodlanması sürdü.Bu arada ruhsat sahibinin gitmesi gerekiyor,işiniz aksamasın :)

• quote:

quote:

quote:

Biz kaybetmedik,bozuldu anahtar.Anahtar 10-12 güne geldi yanlış hatırlamıyorsam,45 dakikada kodlanması sürdü.Bu arada ruhsat sahibinin gitmesi gerekiyor,işiniz aksamasın :)

Babama söylememeyi düşünüyodum bende tüh=)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Babama söylememeyi düşünüyodum bende tüh=)

İnşallah Bmw'de farklıdır :))

• Kendi aracımın anahtarını kaybetmiştim.Honda Civic aracın orjinal anahtarı için 170tl fiyat çektiler.İlla ki servise gitmenizede gerek yok.Anahtarcılara da gidebilirsiniz.
  • anahtarınız smart anahtar galiba bmw için beyinden silme işlemini sıradan anahtarcılar yapamaz sadece servis yapabilir.ama illaki yedek anahtar yaptırmak istiyorsanız oto anahtarcıları yapabilir....
  • Anahtarcılara felan kurcalatmayın bence aracı.Serviste halletmek daha güvenli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.