quote:Orijinalden alıntı: FahreddinArabanın üzerinde brandanın nasıl gözüktüğünü göstermek istemiştir herhalde!Brandalı nası gözükyor diye koymuş herhalde
quote:Orijinalden alıntı: FahreddinArabanın üzerinde brandanın nasıl gözüktüğünü göstermek istemiştir herhalde!60 ytlye branda almış.tabii çekip koyacak.
quote:Orijinalden alıntı: ricardozonta60 ytlye branda almış.tabii çekip koyacak.Alıntıları Göster temiz imajı yARATACAK HERALDE?AFACNNNNNNN
quote:Orijinalden alıntı: drbertitemiz imajı yARATACAK HERALDE?AFACNNNNNNNAlıntıları Göster gözüm gibi bakarım,kendi üstümü örtmem ama aracımın üstünü asla açık bırakmam havası yaratılmış ve fiyatıda bu şekilde artacağına inanmış
quote:Orijinalden alıntı: gt-40gözüm gibi bakarım,kendi üstümü örtmem ama aracımın üstünü asla açık bırakmam havası yaratılmış ve fiyatıda bu şekilde artacağına inanmışAlıntıları Göster garaj arabasıdır lafının kanıtı olarak konmus sankı
quote:Orijinalden alıntı: gt-40gözüm gibi bakarım,kendi üstümü örtmem ama aracımın üstünü asla açık bırakmam havası yaratılmış ve fiyatıda bu şekilde artacağına inanmışAlıntıları Göster Garaj arabsı ve araba iyi bakarım demek istemiş herhalde.
quote:Orijinalden alıntı: baran_bariGaraj arabsı ve araba iyi bakarım demek istemiş herhalde.Alıntıları Göster bence güzel fikir nasılsa dğer resimleri var içeride arabama iyi baktım imajı vermek istemiş
quote:Orijinalden alıntı: tniaskradbence güzel fikir nasılsa dğer resimleri var içeride arabama iyi baktım imajı vermek istemişAlıntıları Göster Birde araba kümes gibi bir yerde durmasa... :)
quote:Orijinalden alıntı: atiybaCam filmi de Adobe marka gibi geldi banaquote:Orjinalden alıntı: atiyba Cam filmi de Adobe marka gibi geldi bana Doğru tespit
quote:Orijinalden alıntı: huseazquote:Orjinalden alıntı: atiyba Cam filmi de Adobe marka gibi geldi bana Doğru tespit Alıntıları Göster ne kadar da brandalı dursa 97 model tipo 12.000 etmez.ben 99 modelini[brandasız]10.500 e satmıştım
quote:Orijinalden alıntı: efsanea_06ne kadar da brandalı dursa 97 model tipo 12.000 etmez.ben 99 modelini[brandasız]10.500 e satmıştımAlıntıları Göster garaj arabası ayaklarııı
quote:Orijinalden alıntı: TUNERBOYgaraj arabası ayaklarııı Alıntıları Göster nekadar güzel bakmış arabasına
quote:Orijinalden alıntı: Ozzynekadar güzel bakmış arabasınaAlıntıları Göster 12bin lira da iyi fiyat çekmiş çakal
quote:Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA12bin lira da iyi fiyat çekmiş çakalAlıntıları Göster balık hafızalı arkadaş galıba???
quote:Orijinalden alıntı: TonKanobalık hafızalı arkadaş galıba???Alıntıları Göster benim hemşo manisalı ya deli çoktur bizm buralarda (tımarhane muhabbeti ) amca çıkar döver birde bizi bulursa
quote:Orijinalden alıntı: serhat762000benim hemşo manisalı ya deli çoktur bizm buralarda (tımarhane muhabbeti ) amca çıkar döver birde bizi bulursa Alıntıları Göster yurdumun güzel insanları. Tipik bir türk manzarsı
quote:Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZyurdumun güzel insanları. Tipik bir türk manzarsıAlıntıları Göster Garaj arabası lafına koptum ben. Garaja baksanıza,orda dursa ne olacak durmasa ne olacak