Şimdi Ara

Aracın rengi yönetmeliğe uygun değilmiş... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
26.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim arabadada gece mavisi yazıyor, dindar bi elemana denk gelmeyelimde tüv türkte neme lazım
  • nasıl iş boyle ya bu ulkede herseyın cıvısını cıkarıyolar helal olsun valla...sımdi bordo aracı kırmızı yazdırcaksın polıs cevırcek bu ne bordo arac kırmızı yazıyo ın bı aracdan sen al basına bela....nasıl iş bu boyle benım arac aysarısı ne olucak sımdı...hos muayeneye cok cok zamn var ozmana bunlarda duzelır heralde....
  • ona bakarsanız grinin binbir çeşiti var illa ruhsatta gri yazmiyor diye muayenedemi etmiyecekler aracı
  • Harbi cins bunlar.. Aynı tantana gümrük CE yönetmeliklerindede var bir makina veya eşya CE standartlarının anavatanı avrupaya rahat girerken. Güzel yurduma giremiyor.İşin tuhaf tarafı eskiden CE testlerinden geçmişse avrupadan Türkiyeye girişte 2. bir kontrol yokken şimdi 2. bir kontrole tutuluyor ve gene geçmiyor. Bu ne kraldan çok kralcılık.. Tüv de aynı mantık..
  • Ne gecesi,yatsıdan sonra mı?Terbiyesiz ahlaksız git beyaz yaptır gel şunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

quote:

Orjinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

Orjinalden alıntı: individual

bence de o yönetmeliği göstersinler sana.

benim araba da bordo
    ruhsatta şeytan kırmızı yazıyo.

şeytan bu renk değil diye acaba bana da mı zorluk çıkarırlar.

evet gümüş gridir,platin bej dir ama şeytanın kırmızı olduğunu kim yumurtlamış huahuahuahauhauhau.

muameleciden duyduğum kadarıyla bej diye bir rengi de tanımıyorlarmış: Kahverengi olacakmış. Ama iki renk birbirinden farklıdır ki?..

benim arabanın rengi Angora Beji ve ruhsatta aynen böyle yazıyor ancak plaka sorgulamada Renk 1: KAHVERENGİ (Bej) yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 14 Şubat 2009; 22:19:47 >

• gerçekten sanayide olan birisi olarak bunu ilk defa duyuyorum
  • bizim eski arabada kekova mavi yazıyordu ya,

ayrıca bu lafı söyleyen zat-ı muhterem acaba ana renk ne demek biliyor mu çok merak ediyorum. Ana renkler sadece 3 tanedir (sarı-kırmızı ve mavi), böyle saçmalık olmaz.

bizim halkımız bir tarafından kural uydurmaya çok meraklıdır, keşke yönetmeliği göstermesini isteseydiniz
  • alın ben yeni aldım ruhsata yanlış yazmışlardı sorgulamada da aynı şekilde yanlış yazılmış
    Markası: MITSUBISHI
    Modeli: 2006
    Renk 1: SİYAH (Ametsist)
    Renk 2: -
    Cinsi: OTOMOBİL
    Çalıntı Mı: HAYIR
    Hak Mahrumiyeti: YOK

Ametist oldu ametsist. bakalım 2 sene sonra bana da böyle komik bir gerekçe sunarlarsa orda bi kaç görevli yere yığılmış olabilir.
  • Markası: DACIA
    Modeli: 2006
    Renk 1: YEŞİL (Petrol)
    Renk 2: -
    Cinsi: OTOMOBİL
    Çalıntı Mı: HAYIR
    Hak Mahrumiyeti: YOK

ruhsatta PETROL YEŞİLİ yazıyor.
    yok sadece yeşil yazacak git değiştir ruhsatı diyecekler mi acaba?
  • bizimki de papirüs diye geçiyor evrağı yazan papurus yazdı bordo geçmezse papurus hiç geçmez

Aracın rengi yönetmeliğe uygun değilmiş...
    renk olarak bu papirüste ne olaki diyenlere (araba bu deği)l
  • yönetmeliği göstersin sana yazılı olarak öyle şacmalıkmı olur arkadaşım renk bordo vs.

tüv zaten şacmalık gercekten arkadaşlar

gercek manada bir memnuniyet zaman kaybını önleme ve şeffaflık yok

yazarsın herşeyi alan alır okur ne yasak ne gecmez

insanlar içinde bir şüpeyle gidiyor tüv e

bence o moron tüv görevlisi sana gıcıklık yapmış kasıtlı olarak gercekten bunun başka izağı yok

öyle sacmalıkmı olur

kafayı vurdunmu bordomu kırmızı mı göstereceksin vallaği o zaman görür kırmızıyı bu gidişle tüv de cok hadise olur...
  • geçen mayıs ayında ruhsatımı yenilettim aracımın orjinal rengi ve 2008 yılına kadar ruhsatta yazan renk metalik gümüş gri yazıyordu. Ruhsatı yenilettim daha doğrusu muayene kısmını yenilettim ve aracın rengini " Kahverengi (bej)" yazmışlar. Onca yolu geri gittim abi bunu yanlış yazmışsınız dedim arabanın rengi metalik gümüş.

Memur "bundan sonra böyle ana renkler yazılacak dedi yeni yönetmelik böyle" dedi geri yolladı beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbomlu45

bizimki de papirüs diye geçiyor evrağı yazan papurus yazdı bordo geçmezse papurus hiç geçmez

Aracın rengi yönetmeliğe uygun değilmiş...
    renk olarak bu papirüste ne olaki diyenlere (araba bu deği)l

Benim de öyle. Ama polis kayıtlarında kahverengi olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 15 Şubat 2009; 0:55:33 >

• ARKADAŞLAR UZMANLARA LAF SÖYLEMEYE HAKKINIZ YOK SONUÇTA ONLAR YUKARIDAN GELEN EMİRLERİ UYGULUYORLAR

HA SENİN ARABANIN MUAYENE TEKRARINA GELMESİ BENİM İÇİN SIKINTIDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL GÖNÜL İSTERKİ HERKES GEÇSİN GİTSİN İŞİNE GÜCÜNE BAKSIN AMA OLMUYOR İŞTE HER GÜN TEKNİK BİR BÜLTEN YAYINLANIYOR VE BEN O KANUNLARI UYGULAMAKLA YÜKÜMLÜYÜM

ŞİKAYETLERİNİZİ ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA İLETİN AYRICA KANUNİ HAKLARINIZI SONUNA KADAR KULLANIN

SONUÇTA BENDE BU ÜLKENİN BİR VATANDAŞIYIM MİLLETE YARDIMCI OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM
    MUAYENEDEN GEÇİPTE KAZA YAPAN ARACIN RAPORU İNCELENİYOR EĞERKİ KAZA UZMANIN RAPORA YAZMADIĞI BİR KUSURDAN MEYDANA GELDİYSE BUNUN SORUMLULUĞUNU UZMAN ÜSTLENİYOR ÖYLE BOL KESEDEN ATMAYIN
    BİRAZ SABREDİN VE ŞİKAYET EDİN....
  • benim önceki megane II aracımın rengi ruhsatta ateş kırmızı olarak geçmekteydi ama rengi bordoydu hiç bir sorunda çıkmadı 3 yıl içinde muayenedende geçmişti yazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda38

ARKADAŞLAR UZMANLARA LAF SÖYLEMEYE HAKKINIZ YOK SONUÇTA ONLAR YUKARIDAN GELEN EMİRLERİ UYGULUYORLAR

HA SENİN ARABANIN MUAYENE TEKRARINA GELMESİ BENİM İÇİN SIKINTIDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL GÖNÜL İSTERKİ HERKES GEÇSİN GİTSİN İŞİNE GÜCÜNE BAKSIN AMA OLMUYOR İŞTE HER GÜN TEKNİK BİR BÜLTEN YAYINLANIYOR VE BEN O KANUNLARI UYGULAMAKLA YÜKÜMLÜYÜM

ŞİKAYETLERİNİZİ ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA İLETİN AYRICA KANUNİ HAKLARINIZI SONUNA KADAR KULLANIN

SONUÇTA BENDE BU ÜLKENİN BİR VATANDAŞIYIM MİLLETE YARDIMCI OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM
    MUAYENEDEN GEÇİPTE KAZA YAPAN ARACIN RAPORU İNCELENİYOR EĞERKİ KAZA UZMANIN RAPORA YAZMADIĞI BİR KUSURDAN MEYDANA GELDİYSE BUNUN SORUMLULUĞUNU UZMAN ÜSTLENİYOR ÖYLE BOL KESEDEN ATMAYIN
    BİRAZ SABREDİN VE ŞİKAYET EDİN....

İyi de kime şikayet edeceğiz?.. Muhatabımız kim?.. Hangi yönetmeliğin hangi maddesidir bu?.. Hangi tarihten itibaren geçerlidir?.. Yaptırımı nedir?.. geriye yönelik uygulanabilir mi?.. Yoksa belli bir tarihten sonraki tescillerde mi uygulanmalıdır?..
    Bu soruların hiçbirinin cevabını bilmiyoruz ve kimse de henüz açıklamadı.

• Çok ilginç renkler var, mesela bizim ruhsatta da platin yazıyor. Bordo nasıl geçmezmiş, bugüne kadar geçti de Tuv a gelince mi olmuyormuş? Göstersinler size o yönetmeliği.

Var mı böyle saçmalık ya.. Hakkınızı arayın, ruhsatı falan değiştirmeyle uğraşmayın.
  • ghmjjukö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELICOPTERPILOT -- 2 Mart 2009; 22:46:19 >
  • Bu ülkede suyu çıkmayan, adam akıllı yapılan bir iş varmı ki?
    Ben hatırlamıyorum...
    Kusura bakmayın ama bu tüv müdür nedir bunlarda işin suyunu çıkardılar.. Tekelleşmenin verdiği rahatlıkla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.