Şimdi Ara

Aracın Sağ Altını Vurdum Nasıl Düzeltilebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabanın(Skoda Kamiq 2022) sağ altını dikkatsizliğim sonucu vurdum, marşpiyelde ve kapıda hasar var. U yapacaktım, yolun kenarı taşlık ve eğilimliydi fakat arkası boşmuş, eğimli beton bir yükseklikmiş. Dönmeye çalışırken sağ ön tekerin arkasını vurdum. Aslında bi 10-15 cm daha içerden alsam hiç vurmayacaktım belki de... Daha 1 ay oluyor alalı, 2. el almıştım. Hasar kaydı, değişeni filan yok. Kaskosu var. Nereye götüreyim sizce, nasıl yaptırayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^rof -- 21 Haziran 2024; 18:24:59 >

• Marşpiyel kesit alanı nedeniyle düzeltilmesi en zor kısımlardan biri demişti kaportacı bir arkadaşım. Büyük ezikleri çektirmeyle düzeltemiyoruz genelde kesip düzeltip geri kaynaklıyoruz demişti.

Geçmiş olsun hocam. Form tamamen bozulmuş muhtemelen kesme biçme işleri olur o bölgede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, teşekkürler. Aslında direkt o parça değiştirilebiliyorsa, değiştirebilirim de.

• Bazı araçlarda marşpiyel arka çamurlukla birleşik ve sacdan yapılma bunlarda keserek tamir yapılmak zorunda kalınıyor. Mesela corollada marşpiyel ayrı bakalit şeklinde. Böyleyse değiştirebilirsiniz.

• ^rof kullanıcısına yanıt
    Bağımsızsa ( arka çamurluk ile) değişir hocam. Değilse mecbur kesilecek. Düzelecek durumda değil bence komple değişmesine de gerek yok hasarlı bölge kesilip yarım değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 21 Haziran 2024; 23:50:33 >
    Arka çamurlukla marşpiyelin bağımsız olduğu tek araba biliyorum oda E36. Başka hangi aracın arka çamurlukla marşpiyeli bağımsız? Benim eski Fiat Mareada bile bağımsız değildi. Bilmek isterim

Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun. Ben olsaydım hiç kasko veya yetkili serviste uğraşmazdım sağlam bir kaportacı bulup marşpiyeli değiştirirdim tramer falan hiçbir şey yansıtmadan devam ederdim satarkende durumu söylerdim

Bakmayın sanayide bazı kaporta boyacılar yetkili servislere taş çıkartır. 4 senedir sanayiye gidip gelen biri olarak söylüyorum ha bazılarıda var gerçekten kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Farkındayım hocam hepsi birlikte, marşpiyel üzerindeki plastik kaplamaları dikkate alıp linç edecek tipler var burada biliyorsun 🤦🏻‍♂️ parantez içinde belirteyimde gerisini onlar düşünsün derdindeyim 😂

Sen yapma bari 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hahahaha marşpiyelle o görsel plastiği aynı sanan varsa ne diyim yani

Arkadaşlar citroen c3 ün kapılarında olan kabartmalı siyah plastikler marşpiyel değil haberiniz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.